Aplicație pentru operatorul de pariuri „Android” Bet365

Vă vom spune cum să descărcați și să începeți să utilizați aplicația Bet365.ru pe Android.

Bet365 are nu doar un site web funcțional, ci și o aplicație mobilă unde îți poți reface soldul, urmări meciurile echipelor și, cel mai important, plasezi rapid pariuri.

Cum se descarcă aplicația „Bet365”

Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul Bet365 mobile la bet365.ru ca fișier APK. Accesați site-ul web folosind telefonul mobil și derulați în jos la secțiunea „Vedeți toate aplicațiile bet365”.

Pentru a despacheta fișierul apk, trebuie să permiteți instalarea din surse necunoscute. Nu veți putea descărca aplicația pentru „Android” Bet365 de pe Google Play. Google are o politică strictă privind aplicațiile de pariuri și poate fi descărcată din serviciile Google numai în câteva țări.

La prima pornire a aplicației, vi se va oferi o alegere – să vă conectați sau să vă înregistrați.

La redactarea acestei recenzii, serviciul de asistență al casei de pariuri legale bet265.ru ne-a spus că compania nu are încă o aplicație mobilă pentru Android. Cu toate acestea, l-am instalat cu succes, ne-am înregistrat, am depus fonduri și am plasat pariuri. Totul merge acum.

Cum să vă conectați la aplicația Bet365

Dacă ați jucat deja pe site-ul Bet365, atunci pentru a intra în aplicație, trebuie doar să introduceți numele de utilizator și parola, nu este nevoie să vă înregistrați a doua oară. De asemenea, le puteți salva pentru a economisi timp la autorizare.

Dacă sunteți începător, atunci vă puteți înregistra în aplicație, precum și pe site. Detalii sunt în articolul „Cum să pariezi pe Bet365”.

Funcționalitatea aplicației „Bet 365”.

Aplicația are toate aceleași funcții ca și pe site-ul principal bet365.ru: completarea soldului și retragerea fondurilor, posibilitatea de a face un singur pariu, de a colecta un pariu expres, de a utiliza funcția de cashback a pariului.

Accentul se pune pe pariurile live. Acestea pot fi găsite pe pagina principală sau în secțiunea „În joc”. Ofertele bonus, care au primit multă atenție în versiunile desktop și mobile ale site-ului, sunt retrogradate aici pe fundal. Le găsiți la principalele evenimente din aplicația principală sau în secțiunea „Promoții” din meniu.

Cum să finanțați un cont în aplicația Bet365 pe Android

Pentru a vă încărca soldul:

Cum să plasați pariuri în aplicația Bet 365

Pentru a plasa un pariu, selectați un meci fie în modul Live, fie în linia de pre-meci („Sport”), apoi faceți clic pe cota dorită. În fereastra care se deschide, introduceți suma pariată și confirmați pariul.

 Streaming live în aplicația Bet365

Pentru a viziona transmisii live pe bet365.ru sau în aplicație, aveți nevoie de un sold pozitiv.

Alegând un anumit meci în direct, vei vedea infografice care reflectă ceea ce se întâmplă pe teren, iar în întâlnirile marcate cu pictograma de joc, vei vedea o transmisie în direct.

Pe pagina meciului, puteți seta și alerte despre evenimente importante de pe teren, pentru aceasta apăsați pe pictograma clopoțel din meniul din dreapta. Apoi, în timpul unui meci de fotbal, vor veni notificări de goluri marcate, cartonașe galbene, faulturi etc.

Cash Out și constructor de pariuri

În aplicație, precum și pe site, puteți utiliza funcția „Cash Out”, adică rezilierea anticipată a pariului. Interesant este că înainte de începerea meciului, poți refuza pariul fără penalități.

Suma pe care o primiți în cazul unei anulări este afișată în secțiunea „Pariurile mele”. Apropo, chiar și în „Pariurile mele” poți urmări evoluția meciurilor pe care ai pariat. Evenimentele principale sunt afișate ca o linie sub numele „Evenimente”.

O altă caracteristică specială este Bet Builder. Poate fi folosit deschizând orice meci de fotbal și selectând elementul corespunzător din meniul de sub difuzare.

Constructorul de pariuri bet365 este un instrument care vă permite să creați o confruntare virtuală între echipe reale cu 12 rezultate posibile:

Exemplu. Casa de pariuri oferă două meciuri în linie: Liverpool – Newcastle, Tottenham – Burnley.

Cu ajutorul constructorului de pariuri, poți crea un meci virtual luând o echipă din cea oferită în linia adversă. Să presupunem că am creat un meci Liverpool – Tottenham și am făcut un pariu pe W1. În acest caz, pariul va rămâne valabil dacă Liverpool marchează mai multe goluri împotriva lui Newcastle decât Tottenham vs Burnley.

Poți paria doar pe fotbal în acest mod. Meciurile și cotele sunt stabilite de casa de pariuri Bet365.

Avantaje și dezavantaje ale unei aplicații Android

Pro:

Minusuri: