Caracteristici ale serviciului Live în BC BETCITY

Pe această pagină, vă vom spune totul despre pariurile sportive live în BETCITY: instrucțiuni pentru a plasa un pariu, caracteristici ale serviciului Live, selecție de pariuri în timp real pe fotbal, hochei, tenis și baschet.

O listă de evenimente live populare este prezentată pe pagina de start BETCITY. Toate ofertele disponibile în modul „aici și acum” sunt în fila „Live” din partea de sus a paginii. În plus, meciurile live pot fi găsite în coloana din partea stângă a ecranului. Există o listă pe sport. De asemenea, puteți adăuga potriviri de interes la favorite, marcând-o cu un asterisc.

În câmpul principal al site-ului BC BETCITY, puteți configura afișarea evenimentelor de interes de joc:

De asemenea, turneul sau meciul necesar poate fi găsit prin bara de căutare din colțul din stânga sus al ecranului.

În secțiunea „Live” există un calendar al evenimentelor viitoare – casa de pariuri anunță din timp meciurile, pariurile pe care vor fi acceptate live. Fila Rezultate live afișează rezultatele jocurilor recente.

Evaluarea serviciilor live ale caselor de pariuri

Compania de pariuri BETCITY com ocupă unul dintre primele locuri în ratingul nostru pentru alegerea pariurilor. Utilizatorii Legalbet subliniază bonusurile bune de bun venit și posibilitatea de a plasa un pariu VIP. Este enervant faptul că există o probabilitate mare de restricții de limită, precum și cazuri frecvente de returnări ale pariurilor din cauza erorilor de linie.

Emisiuni video

Multe meciuri din secțiunea live a BC BETCITY sunt însoțite de propria lor transmisie video. Astfel de evenimente din linie sunt marcate cu pictograma „TV”. Numai utilizatorii autorizați cu un sold pozitiv al contului de joc pot urmări emisiunile.

Videoclipul se va deschide într-o fereastră separată. Dimensiunea acestuia poate fi modificată (doar două poziții), fereastra de difuzare se mișcă liber în jurul ecranului. Site-ul nu are funcția de a afișa mai multe potriviri în același timp (multiview).

În plus, în oferta live, sigla Youtube marchează meciurile care sunt difuzate pe acest serviciu. Acest videoclip se deschide într-o filă nouă de browser. În lipsa unei transmisii în direct, evenimentele jocului pot fi urmărite folosind infografice detaliate.

Cum să plasați un pariu mai rapid: un clic, sume favorite, schimbarea cotelor

Pentru pariurile live, viteza de pariere este adesea critică. BETCITY oferă trei moduri de a accelera procesul. Toate setările sunt disponibile în fereastra „Coș”.

Pariuri cu un singur clic. Pentru a face un pariu rapid, faceți clic pe pictograma fulger, după care vi se va solicita să introduceți suma pentru a plasa pariuri rapide într-o ofertă separată. Această opțiune funcționează numai pentru pariuri simple și numai în modul Live. Timpul de acceptare a unui pariu este de 5 secunde.

Sumele de pariu preferate. Acestea pot fi înregistrate în setările „Coș de gunoi” (pictograma „roată”). După aceea, pentru a face un pariu, nu va fi nevoie să introduceți manual suma, sistemul vă va oferi trei opțiuni din care să alegeți.

Consimțământul pentru modificarea cotelor. În pariurile live, casei de pariuri BETCITY i se oferă o gamă de patru opțiuni. În același mod, puteți configura consimțământul pentru a modifica valoarea ratei de răscumpărare

Ofertă Live în BC BETCITY

BETCITY pierde în fața concurenților în ceea ce privește numărul de meciuri din linia de pariuri live. În același timp, BETCITY oferă una dintre cele mai bune oferte în ceea ce privește amploarea și variabilitatea meciurilor oferite. În modul Live, casa de pariuri oferă adesea o listă suplimentară de piețe precum „cornere” și „cartonașe” în fotbal, „timpul de pedeapsă” și „șuturi pe poartă” la hochei. Opțiuni suplimentare apar pe aceeași pagină cu pariurile principale. Unele case de pariuri oferă pariuri pe cornere și cartonașei în rânduri separate, nu trebuie să le cauți. BETCITY oferă una dintre cele mai detaliate liste cu zeci de opțiuni de pariere, cu toate acestea, datorită filtrelor convenabile, pagina nu pare supraîncărcată – utilizatorul poate oricând personaliza afișarea doar a piețelor necesare.

Oferta live a casei de pariuri BETCITY prezintă nu doar principalele sporturi (fotbal, hochei, tenis și baschet), ci și șah, biliard, darts și e-sporturi mai puțin populare.

Fotbal

Fotbalul din secțiunea „Live” este deosebit de detaliat. Clienții BETCITY pot paria în timp real pe toate campionatele și cupele naționale majore, meciurile cupei europene, jocurile amicale, precum și diverse turnee exotice: Campionatul de Tineret din Vietnam, diviziile inferioare ale Australiei etc. În lista meciurilor – pariuri pe rezultat, șansă dublă, handicapuri, totaluri, rezultate la jumătate, goluri, interval. În plus, sunt disponibile liste suplimentare pentru statisticile cartonașelor galbene și ale cornerelor.

Hochei

BETCITY acceptă pariuri pe jocuri de hochei de diferite niveluri – de la meciuri de top NHL și campionate mondiale până la echipe de amatori. Pe pagina evenimentului, puteți plasa pariuri pe principalele rezultate, handicapuri, totaluri, rezultate pe perioadă, ambele vor marca etc.

Tenis

Toate principalele competiții profesionale sunt disponibile în secțiunea de tenis – meciuri din turneele de Grand Slam, seriile ATP, WTA și Futures. Poti sa pariezi si pe intalnirile jucatorilor de tenis semi-profesionisti (League Pro). Lista include pariuri pe rezultatele meciului și seturi, handicapuri pe jocuri, pariuri pe jocul curent și diverse scenarii (de exemplu, „Serverul câștigă jocul de la un scor de 40: 0”).

Baschet

În modul live de pe site-ul BETCITY, puteți paria pe un număr mare de turnee de baschet – de la NBA, VTB United League și Euroliga până la meciuri amicale și campionate exotice. Oferta în direct este vizibil inferioară pre-meciului și depinde de starea meciului. Casa de pariuri acceptă pariuri pe rezultatul principal, handicapuri, totaluri, rezultate în sferturi și reprize, posibilitatea de prelungiri.

Cum să plasați un pariu live pe site-ul BETCITY