Cum se alege un operator de pariuri?

Adesea, începătorii care doresc să cunoască lumea pariurilor nu știu ce operator să aleagă pentru pariuri, nu numai pentru a economisi, ci și pentru a-și mări propriul buget. Când căutați o unitate sinceră și de încredere, experții vă sfătuiesc să acordați atenție mai multor criterii importante. Care? Citiți mai departe în articol.

Alegerea operatorului – principalele criterii

Înainte de a paria pe sport pe internet, un jucător se confruntă cu întrebarea cce casă de pariuri să aleagă pentru a obține cele mai favorabile condiții pentru pariuri. Operatorii în sine, prin popularizarea lor, se concentrează pe accente strălucitoare și bonusuri de bun venit plăcute. Desigur, astfel de avantaje ale site-ului sunt secundare și, pentru a nu fi înșelați și pentru a nu plăti în plus un ban pentru pariuri, pariorii experimentați sunt sfătuiți să acorde atenție unor factori importanți.

Încredere și legalitate

Acestea sunt probabil cele mai de bază puncte. Restul nu mai are niciun sens dacă site-ul nu oferă o oportunitate de a câștiga sau retrage fonduri. În primul rând, ar trebui să acordați atenție prezenței unei licențe, vârstei casei de pariuri și recenziilor despre aceasta pe Internet. Companiile licențiate sunt membre ale organizațiilor de pariuri care se autoreglează, care monitorizează activitățile membrilor lor. Prin urmare, un permis de licență acționează ca garant al fiabilității, onestității înființării și plății în timp util a câștigurilor.

Dacă nu știți ce casă de pariuri alegeți, citiți recenziile. Principalul lucru din recenzii este raportul dintre pozitiv și negativ. Desigur, toate casele de pariuri vor avea întotdeauna păreri negative, dar dacă există 10 plusuri pentru un minus, atunci un astfel de site este demn de atenție.

Tarife și comisioane

Profesioniștii recomandă acordarea preferinței unui birou care oferă o marjă de 7%. Rețineți că marja înseamnă comisionul casei de pariuri, care este inclus în coeficienți. La rândul său, acesta este un număr de care vor depinde câștigurile utilizatorului. Pentru a afla suma totală a profitului, ar trebui să înmulțiți suma pariată cu coeficientul. Rentabilitatea cotațiilor va depinde de mărimea comisionului.

În tipurile populare de sport, marja variază de la 5 la 7%. Pariurile cu o rată mai mare nu sunt practice.

Ofertă și cote

Linie – o listă de evenimente sportive care sunt disponibile utilizatorilor pentru pariuri. Cu cât linia este mai largă, cu atât mai multe evenimente de pariat. Multe case de pariuri oferă participanților nu numai discipline sportive tradiționale – fotbal, hochei, tenis, box etc., ci și e-sport, politică, diverse talk-show-uri și programe de divertisment.

Lista înseamnă numărul de pariuri pe un eveniment. Operatorii ofera:

Modalități de acceptare a pariurilor

Înainte de a alege o casă de pariuri pentru pariuri, ar trebui să aflați cum puteți face un pariu. Numărul agențiilor terestre scade în fiecare an și poate fi incomod să se joace pe un computer. Prin urmare, este important ca biroul să ofere o versiune mobilă a site-ului sau o aplicație specială care vă permite să plasați pariuri de oriunde și oricând folosind smartphone-ul.

Depozite ȘI RETRAGERE

Instituțiile de încredere efectuează depunerea și retragerea fondurilor participanților prin MCCIS – centrul pentru contabilitatea transferurilor de pariuri interactive. Participanții își pot reface contul și retrage câștigurile în mai multe moduri convenabile:

Cele mai bune case de pariuri aprobă transferul de finanțare în termen de 15-30 de minute.

Suport tehnic

La fel de important este să evaluezi instituția în ceea ce privește calitatea serviciului de asistență, deoarece în procesul de a face pariuri pot apărea multe întrebări și probleme diferite. Birourile de conducere oferă asistență 24/7, cu personal de sprijin care lucrează în trei domenii:

Desigur, este recomandabil să alegeți o casă de pariuri pe baza combinației tuturor factorilor de mai sus. Cu toate acestea, trebuie amintit că legalitatea, fiabilitatea și onestitatea sunt pe primul loc.