Cum să descărcați aplicația Melbet pentru Android

Casa de pariuri legală Melbet oferă clienților săi cele mai bune cote de fotbal, baschet și tenis și un bonus exclusiv de bun venit pentru vizitatorii Legalbet. Pentru cei care preferă să plaseze pariuri de pe un smartphone, casa de pariuri oferă să descarce programul pe telefonul lor. Această pagină conține o analiză detaliată a aplicației Melbet pentru smartphone-uri și tablete bazate pe Android: vă vom spune cum să descărcați și instalați aplicația Melbet pe Android, cum să o utilizați și, de asemenea, să o comparați cu site-ul casei de pariuri.

Puteți descărca Melbet pe telefon sau tabletă de pe site-ul oficial al casei de pariuri. Spre deosebire de aplicația IOS, care este disponibilă în App Store, Melbet nu poate fi descărcat de pe Play Market din cauza politicii Google care interzice distribuirea de aplicații de jocuri de noroc.

Cum să descărcați aplicația:

Instalarea Melbet pe un telefon Android

După ce fișierul .apk a fost descărcat pe smartphone sau tabletă, puteți începe instalarea aplicației. Pentru a face acest lucru, va trebui să permiteți instalarea „din surse neverificate”, adică nu din Google Play.

Odată ce descărcarea este finalizată, puteți fie să deschideți aplicația, fie să faceți clic pe butonul „Finish” pentru a o lansa mai târziu.

Cum să vă înregistrați și să începeți să pariați

Înainte de a vă înscrie la casa casei de pariuri, familiarizați-vă cu ofertele bonus ale casei de pariuri „Melbet”. Cu codul promoțional exclusiv LEGALBET, utilizatorii noi care au făcut prima depunere pot conta pe un bonus de bun venit de până la 19.500 de ruble.

Pentru a crea un cont în casa de pariuri Melbet, trebuie să introduceți datele personale, să vă confirmați acordul cu regulile companiei și cu oferta MCCIS – acesta este un intermediar în procesarea plăților care este necesar caselor de pariuri legale. Melbet este membru al primului SRO al caselor de pariuri, toate tranzacțiile de plată de pe site sunt înregistrate prin Unified MCCIS. Puteți reînnoi soldul și retrage câștigurile din contul de joc din contul personal.

Melbet oferă mai multe moduri de a vă reumple contul:

Suma minimă de retragere este de 100 de ruble pentru portofelele electronice și un cont bancar și de la 1000 de ruble pentru cardurile bancare. Termenele declarate de finalizare a tranzacțiilor sunt de la 15 minute pentru portofelele electronice și un cont bancar până la trei zile pentru cardurile bancare.

Revizuirea aplicației „Melbet” pentru Android

Funcționalitatea aplicației Android a casei de pariuri Melbet repetă complet versiunea de browser a operatorului casei de pariuri: vă puteți înregistra, plasa pariuri, vizualiza rezultatele meciurilor, vă familiarizați cu bonusurile actuale, adăugați un eveniment la lista de favorite și comunicați cu serviciul de suport.

Pariuri

Evenimentele pentru pariuri sunt împărțite în două file – „Live” și „Linie”. Puteți filtra meciurile după sport, turneu și ora de începere a evenimentului. În plus, linia are o secțiune „Pariuri speciale ale zilei de joc”, unde casa de pariuri oferă să parieze pe evenimente specifice ale meciurilor viitoare (de exemplu, numărul de goluri, cartonașe, cornere din repriză etc.).

După ce faceți clic pe coeficientul pariului selectat, detaliile pariului vor apărea într-o nouă fereastră. Pentru un singur pariu, introduceți suma (aplicația va afișa imediat suma de câștiguri posibile) și faceți clic pe butonul „Pariu”. Suma minimă a pariului este de 10 ruble.

Difuzare

Nu există transmisii video în aplicația mobilă a operatorului „Melbet”, puteți urmări evoluția meciului doar cu ajutorul infograficelor.

Rezultate și statistici

În secțiunea „Rezultate” puteți vedea rezultatele recentelor jocuri. În total, conține 29 de discipline, fila „Live” conține statistici ale meciurilor pe care casa de pariuri le-a monitorizat în timp real.

Setări și caracteristici

Pariuri rapide

Aplicația Melbet pentru Android oferă să accelereze procesul de pariere prin stabilirea sumelor pariurilor tale preferate. Există trei opțiuni, mărimea sumelor standard de pariu este modificată de utilizator în „Setări pariu”. Există, de asemenea, o opțiune interesantă „All-in-Bank” – cu un singur clic, puteți pune întreaga sumă a contului de joc. Este imposibil să eliminați opțiunea All-in din pariurile rapide; după ce faceți clic pe butonul corespunzător, sistemul va cere confirmare suplimentară.

În meniul „Setări pariuri”, puteți activa și modul „Maximă automată”: dimensiunea pariului se va schimba automat la maximul permis dacă suma introdusă depășește această valoare.

Express al zilei

În meniul aplicației Melbet, puteți găsi opțiuni gata făcute pentru un pariu „Express”, create chiar la casa de pariuri. Pentru a plasa un astfel de pariu, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Adaugă la bilet”.

Nu există bonusuri separate pentru instalarea aplicației mobile Melbet.

Avantaje și dezavantaje

Pro:

Minusuri:

Actualizarea aplicației la cea mai recentă versiune

Dacă aplicația are o versiune actualizată, atunci la intrarea acesteia, pe ecran va apărea o inscripție corespunzătoare. Deoarece aplicația Melbet nu este disponibil în Play Market, singura modalitate de a actualiza la cea mai recentă versiune este să descărcați gratuit fișierul de instalare .apk de pe site-ul oficial al casei de pariuri.