Cum să efectuați depuneri în contul Marathon: opțiuni pentru încărcarea soldului

Pe această pagină vă vom spune cum să depuneți bani în contul dvs. de joc la casa de pariuri Marathon: vă vom descrie toate metodele și vă vom oferi instrucțiuni detaliate. Tot din material veți afla despre sumele minime și maxime de plată la „Maraton”, posibile probleme la completarea contului și cum să le rezolvați.

Metode disponibile de efectuare depuneri în BC „Marathon”

Pentru a face o depunere, parcurgeți autorizarea de pe site-ul marathonbet.ru și accesați pagina de profil din colțul din dreapta sus a paginii principale. Apoi, trebuie să faceți clic pe butonul „Depuneți fonduri”. Banii sunt oferiti pentru a fi creditati in urmatoarele moduri:

Condițiile casei de pariuri la depunerea/retragerea fondurilor

Restricții pentru străini

Casa de pariuri poate închide contul de jocuri de noroc și poate anula toate pariurile dacă se știe că clientul este rezident fiscal al unei țări în care jocurile de noroc online sunt interzise.

Antifrauda

Conform regulilor biroului, „Marathon” are dreptul de a bloca depunerea și retragerea fondurilor dacă casa de pariuri stabilește că clientul:

Jocuri fixe

Casa de pariuri Marathon poate să nu plătească câștigurile dacă se știe că evenimentul de joc pentru care utilizatorul a pariat a fost de natură contractuală.

Efectuarea unei depuneri la „Marathon” folosind un card bancar

Vă puteți încărca contul cu Marathon BC folosind cardurile bancare VISA, MasterCard / Maestro și Mir. Pentru a transfera suma, conectați-vă la contul dvs., accesați pagina de profil din colțul din dreapta sus pe pagina principală și faceți clic pe „Depuneți fonduri”:

Completarea contului în „Marathon” folosind telefonul

Până la 1 octombrie 2021, BC „Marathon” a lucrat prin TsUPIS pe baza „QIWI Bank” și a oferit clienților alte opțiuni de depunere a banilor. De exemplu, a fost posibil să încărcați Marathon de pe un telefon mobil. De la 1 octombrie, toate plățile caselor de pariuri legale trec prin Unified MCCIS, iar această metodă nu este disponibilă la Marathonbet. Asistența nu a putut clarifica dacă această funcție va apărea din nou în viitor.

Cum să reîncărcați soldul în „Marathon” printr-un portofel electronic

Casa de pariuri Marathonbet cooperează doar cu „portofelul Qiwi”. Pentru a vă finanța contul în acest fel:

Cum să efectuați depuneri „Marathon” prin terminal

Pe lângă o depunere dintr-un cont de telefon mobil, completarea unui cont în Marathon BC prin terminal nu este oferită de la 1 octombrie 2021, după ce biroul este conectat la Unified MCCIS. Serviciul de asistență nu a reușit să clarifice dacă compania intenționează să ofere din nou un serviciu de reaprovizionare cu numerar.

Alte metode de depunere

BC „Marathon” se oferă să depună bani în contul de joc folosind sistemul de plată contactless Apple Pay. Accesați site-ul web sau aplicația „Marathon” de pe dispozitivul dvs. iOS, selectați completarea contului prin Apple Pay și specificați suma plății. Confirmați operațiunea pe pagina sistemului de plată.

Probleme care pot apărea la efectuarea unui depozit

O cerere de reîncărcare a unui cont cu Marathonbet poate fi respinsă din următoarele motive:

Întrebări frecvente

Care este suma minimă de depunere la Marathon?

Plata minimă către Marathon BC este de 100 de ruble pentru toate sistemele de plată.

Cum să reîncărcați un cont în Marathon folosind un card bancar?

În meniul de profil, faceți clic pe „Depuneți fonduri”, selectați un sistem de plată convenabil și faceți clic pe butonul „Plasați un pariu interactiv”. Apoi, introduceți suma plății și indicați detaliile cardului bancar. Telefonul va primi un cod de confirmare, care trebuie introdus în fereastra care apare.

De ce nu pot depune în contul Marathon?

Fondurile nu vor fi creditate în cont dacă utilizatorul nu a trecut de identificare, a introdus date incorecte sau a depășit limita de depozit. Procesul poate fi întrerupt și din cauza unei erori din partea sistemului de plată.

Cum se retrag fonduri de la Maraton?

Pentru a vă retrage câștigurile, deschideți fila Retragere fonduri din meniul profil și selectați una dintre metodele de plată utilizate. Citiți mai multe despre acest lucru în articolul „Cum să retrageți fonduri de la Marathon Betting Company”.