Cum să joci în casa de pariuri „Marathon”: instrucțiuni

Acest manual se referă la casa de pariuri „Marathon”, care are licență pentru a desfășura activități de pariuri, acceptă pariuri prin internet pe site-ul oficial www.marathonbet.ru.

Pasul 1. Înregistrarea la casa casei de pariuri

De la 1 octombrie, toate depunerile și retragerile de fonduri trec prin CUPIS Unificat, iar o singură identificare este suficientă acolo pentru a juca cu toate casele de pariuri legale.

Dacă aveți o întrebare despre cum să intrați pe site-ul casei de pariuri Marathon, asigurați-vă că încercați să intrați pe site-ul legal al casei de pariuri în zona de domeniu: oglinzile site-urilor interzise pot fi blocate și, prin urmare, nu funcționează.

Care este diferența dintre operatorii „Marathon” și Marathonbet?

Imediat după intrarea pe site în colțul din dreapta sus, faceți clic pe butonul „Înregistrare”. În formularul de înregistrare, trebuie să specificați următoarele date:

Vă rugăm să rețineți: în câmpul „Telefon”, trebuie să indicați numărul la care este înregistrat contul complet verificat din Unified MCCIS sau pe care intenționați să deschideți și să identificați contul MCCIS.

De asemenea, în formularul de înregistrare, trebuie să indicați porecla, care va fi folosită pentru autorizarea pe site (trebuie să vă gândiți la el și să îl notați, nu îl puteți schimba mai târziu), să specificați adresa de e-mail validă, să introduceți o parolă și, de asemenea, selectați o întrebare secretă și creațiun răspuns la aceasta (veți avea nevoie de ea dacă vă pierdeți parola).

O bifare în caseta de selectare va confirma că sunteți de acord cu Regulile companiei de pariuri Marathon și cu Oferta Publică a Centrului Unificat de Administrare a Afacerilor al SRL NPO Mobile Card (documentele pot fi citite folosind link-urile furnizate în fereastră), prin în care sunt efectuate toate tranzacțiile de plată între jucători și casa de pariuri. De asemenea, trebuie să vă dați consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Legalbet vă recomandă insistent să vă familiarizați și să citiți cu atenție regulile casei de pariuri pentru a evita conflictele. Nu uitați că diferite case de pariuri au reguli diferite pentru acceptarea și calcularea pariurilor.

După completarea întregului formular de înregistrare, o scrisoare de la casa de pariuri Marathon va fi trimisă la adresa de e-mail indicată cu o cerere de confirmare a înscrierii. Faceți clic pe linkul din e-mail pentru a finaliza procedura.

Pasul 2. Identificarea persoanei pentru pariuri pe site-ul operatorului „Marathon”

După înregistrarea pe site-ul Marathon, fiecare client nou al companiei trebuie să treacă prin identificarea personală – aceasta este o cerință a legislației Federației Ruse.

Dacă clientul are un cont verificat în Unified MCCIS, atunci pentru o identificare cu succes este suficient să se indice numărul de telefon la care este legat.

Dacă nu există un cont verificat în CCIS, atunci casa de pariuri oferă mai multe opțiuni de identificare:

Pasul 3. Efectuarea depunerilor

Pentru a plasa pariuri pe site-ul casei de pariuri, trebuie să-ți finanțezi contul de jocuri. Opțiunea „Depuneți fonduri” de pe site-ul casei de pariuri „Marathon” va deveni disponibilă imediat după ce treceți prin identificare.

Puteți depune fonduri în următoarele moduri:

Ar trebui să fiți imediat atenți la diferența dintre valoarea posibilei sume de reîncărcare a contului și retragerea ulterioară:

Minimele pot fi modificate.

Formularul de depunere vă va cere să reintroduceți parola contului dvs. pe site-ul Marathon. După aceea, sistemul vă va cere să vă confirmați intenția de a introduce fonduri. Apoi jucătorul va fi redirecționat către meniul Secure Credit Card Payment, unde va trebui să introducă toate datele de pe cardul bancar pentru a finaliza plata. Sau, dacă utilizați alte sisteme de plată, trebuie doar să urmați instrucțiunile.

Imediat după transferul de fonduri, soldul disponibil va fi afișat în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 4. Selectarea pariurilor și jocul pe site-ul casei de pariuri

După completarea contului de joc, puteți începe să plasați un pariu. Pagina de start va întâmpina clientul cu evenimente live.

În partea de sus a paginii site-ului Marathon, în meniul vertical, există o linie completă a casei de pariuri, unde trebuie să selectați sportul de interes – când faceți clic pe sport, se va deschide o listă de turnee din acest sport. Făcând clic pe numele turneului, se vor deschide toate meciurile programate disponibile pentru pariuri.

Chiar pe această pagină puteți vedea cotele pentru principalele rezultate ale fiecărui eveniment. Aici, lângă numele fiecărui meci, există o coloană în care este indicat numărul de piețe suplimentare pentru pariuri pe acest meci (deschisă făcând clic pe un număr). Direct deasupra acestui număr se află o pictogramă diagramă care arată statisticile ambelor echipe sau sportivi: rezultatele ultimelor meciuri, rezultatele întâlnirilor personale etc.

Pentru a plasa un pariu, trebuie să selectați un anumit eveniment și să faceți clic pe cotele cu care este oferit în linie. Tariful selectat va fi afișat în cuponul din partea de jos a paginii. Tot ce rămâne este să introduceți suma pariată în fereastra cuponului și să faceți clic pe butonul „Faceți un pariu”.

În bilet, operatorul „Marathon” indică valoarea minimă și maximă posibilă a pariului pe evenimentul selectat și, de asemenea, informează despre ce câștiguri va primi jucătorul dacă pariul sportiv are succes.

Pariurile live se plasează în același mod. Casa de pariuri informează instantaneu jucătorul despre schimbarea cotelor pentru pariurile live. În același timp, el cere jucătorului să-și confirme acordul cu privire la modificarea coeficientului, dacă această modificare a avut loc în sensul scăderii.

Pariurile sunt stabilite foarte repede atunci când vine vorba de evenimente importante. Pariurile pe statistici sunt de obicei calculate de Marathon în 10-15 minute de la încheierea evenimentului sportiv. Există excepții în timpul competițiilor de top – aici casa de pariuri poate calcula pariul pe statistici chiar și în timpul meciului.

Istoricul pariurilor efectuate poate fi găsit în meniul „Contul meu”, submeniul „Istoricul pariurilor”.

Istoricul contului este disponibil pentru ultimele două luni, despre care casa de pariuri avertizează cu litere mici după ce arată toate tarifele.

În meniul „Istoricul contului”, jucătorul poate vizualiza istoricul tuturor operațiunilor de depunere/retragere, precum și istoricul tuturor pariurilor sale.

Pasul 5. Retragerea banilor de pe site-ul casei de pariuri

Retragerea fondurilor se face prin meniul profil, în partea de sus a ecranului găsiți submeniul „Retragere fonduri”. Există mai multe modalități de a efectua retrageri de câștiguri din contul casei de pariuri Marafonbet – pe un card bancar VISA, MasterCard, Maestro, Mir sau pe un portofel electronic QIWI.

Vă rugăm să rețineți că casa de pariuri, în calitate de agent fiscal, este obligată prin lege să rețină impozitul de 13% din câștigurile nete. În același timp, Codul Fiscal nu definește în mod clar dacă impozitul trebuie perceput pentru fiecare pariu câștigat sau pe diferența dintre depunere (pariu interactiv) și suma din cont în momentul retragerii fondurilor.

Impozitul de la operatorul„Marathon” este reținut din diferența dintre suma totală a fondurilor depuse (depozite de la ultima retragere) și suma din cont după pariurile efectuate (totalul câștigurilor de la ultima retragere). Cuantumul impozitului pe venitul persoanelor fizice este afișat la retragerea fondurilor în câmpul „Reținut”.

După completarea întregului formular de retragere, Marathon va trimite jucătorului un cod SMS pentru a confirma retragerea sumei de bani specificate.

Luarea în considerare a unei cereri de retragere a fondurilor, aprobarea acesteia și transferul de bani pe un card bancar poate dura de la câteva minute la 48 de ore. Casa de pariuri Marathon te va anunța cu privire la retragerea fondurilor din contul de joc printr-o scrisoare prin e-mail.