Cum să plasați pariuri la casa de pariuri „Melbet”: instrucțiuni

Site-ul oficial al casei de pariuri Melbet pentru acceptarea pariurilor interactive în Rusia este melbet.ru. O prezentare generală a biroului casei de pariuri poate fi găsită pe o pagină separată.

Pasul 1. Înregistrare la casa de pariuri „Melbet”

Deci, să începem cu instrucțiuni despre cum să vă înregistrați pe site-ul casei de pariuri. Pentru a face acest lucru, pe pagina principală, selectați elementul „Înregistrare”, care se află în colțul din dreapta sus.

Procesul de înregistrare constă din trei etape:

Mai întâi trebuie să completați informații despre dvs., să completați formularul de înregistrare și să lăsați numărul de telefon. Apoi trebuie să vă confirmați acordul cu regulile de jocuri de noroc și de acceptare a pariurilor și să vă dați consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal bifând caseta corespunzătoare. Am pus și o bifă lângă câmp, care confirmă că noul jucător este familiarizat cu oferta privind utilizarea MCCIS și a sistemelor de plată. În cele din urmă apăsăm „Confirmare număr”. Un SMS cu un cod de confirmare va fi trimis la numărul specificat. Îl introducem în câmp și confirmăm. Acum trebuie să faceți clic pe butonul „Înregistrare” de mai jos. După aceea, înregistrarea este finalizată, rămâne de identificat.

Pasul 2. Identificarea identității pentru a juca în BC „Melbet”

Dacă utilizatorul are un cont verificat în Unified MCCIS, procesul de identificare va avea loc automat – este necesar doar să indicați numărul de telefon asociat cu MCCIS în timpul înregistrării.

Dacă clientul nu are cont în MCCIS, atunci compania va oferi mai multe metode de identificare personală:

Cetățenii pot verifica un cont în Oficiul Central Unificat de Control la punctele de acceptare a pariurilor oricărei case de pariuri legale, iar cetățenii străini pot face acest lucru numai la PPS-ul companiei 1xStavka.

Pasul 3. Finanțarea contului

Pentru a începe să pariați la operatorul de pariuri Melbet, trebuie să vă completați contul. Pentru a face o depunere, trebuie să faceți clic pe butonul „Depuneți fonduri” din colțul din dreapta sus.

Apoi trebuie să alegeți o metodă de plată. Există următoarele opțiuni de depunere:

Pasul 4. Joacă la biroul casei de pariuri

Pe pagina de pornire a site-ului BC „Melbet”, jucătorului i se arată evenimente live și există și acces la Live-bets în meniu, unde sunt listate toate evenimentele care au loc în acest moment, iar numărul lor este indicate între paranteze. De asemenea, puteți accesa această opțiune din meniul din partea de sus a ecranului.

Pentru a merge la oferta principală, trebuie să apăsați butonul corespunzător din partea de sus a ecranului.

Pentru a plasa un pariu online, trebuie să selectați evenimentul dorit. După alegerea unui pariu, se va deschide un cupon în partea dreaptă, unde trebuie să introduceți suma. Miza minimă la casa de pariuri Melbet este de 10 ruble. Puteți fie să îl introduceți manual, fie să alegeți una dintre opțiunile propuse. După ce ați introdus suma, rămâne doar să verificați cuponul și să faceți clic pe butonul „Puneți un pariu”

Pasul 5. Retragerea fondurilor

Pentru a efectua o retragere, trebuie să vă conectați la contul personal și să selectați elementul „Retragere din cont”. Puteți intra în meniul profilului dvs. din partea de sus a site-ului.

După aceea, trebuie să alegeți o metodă de retragere și să indicați suma pe care doriți să o retrageți. În continuare, veți fi redirecționat către site-ul MCCIS unificat. La numărul de telefon mobil va fi trimis un mesaj SMS cu un cod de confirmare pentru retragerea fondurilor.

Retragerea fondurilor este posibilă folosind:

Vă rugăm să rețineți că casa de pariuri Melbet, în conformitate cu legea, este obligată să rețină impozit în valoare de 13% din valoarea câștigurilor nete de peste 15.000 de ruble. În același timp, Codul Fiscal nu oferă o definiție clară dacă impozitul ar trebui perceput pentru fiecare pariu câștigat sau pe diferența dintre depunere (pariu interactiv) și suma din cont la momentul retragerii fondurilor.