Cum să ștergeți contul în 1 win?

Pentru cei care vor să știe cum să șterge un cont în 1 win, acest material a fost scris. Aici veți găsi toate modalitățile disponibile de a vă șterge și bloca contul pe site-ul acestei case de pariuri și puteți citi și despre dificultățile cu care va trebui să vă confruntați. Trebuie remarcat imediat că, conform regulilor casei de pariuri, este imposibil să ștergi un cont pe cont propriu prin setările Contului tău Personal. Trebuie să vă amintiți acest lucru chiar înainte de a vă înregistra pe site pentru a evita consecințele neplăcute. Dacă ești deja client al biroului și ai reușit să faci mai multe pariuri, atunci citește mai departe pentru a afla cum să scapi de un cont 1 win.

DE CE ESTE POSIBIL BLOCAREA CONTULUI ÎN 1 WIN?

Pentru a nu pierde timpul cu corespondența cu serviciul de asistență al casei de pariuri încercând să afle cum să eliminați 1 win, puteți recurge la o metodă dovedită — blocarea contului. Această opțiune presupune o încălcare de către utilizator a regulilor casei de pariuri, care este garantat să ducă la o blocare. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că astfel de acțiuni vor duce și la includerea dvs. în lista neagră a birourilor, ceea ce vă va împiedica să vă înregistrați pe alte site-uri similare. Dacă acest rezultat vi se potrivește pe deplin, atunci faceți una dintre următoarele:

Oricare dintre aceste acțiuni va duce la blocarea permanentă a contului dvs. Nu uitați să retrageți toți banii din cont înainte de a încălca regulile biroului, deoarece după blocare nu se va mai putea primi bani.

CUM SE DEZACTIVEAZĂ CONTUL LA 1 WIN PENTRU UN TIMP?

Dacă nu sunteți pregătit pentru astfel de acțiuni radicale, atunci folosiți încă o oportunitate pentru a opri jocul pe site-ul casei de pariuri — o blocare temporară a contului dvs. O astfel de oportunitate poate fi o soluție pentru cei care caută cum să șterge un cont într-un singur câștig, dar nu vă va permite să scăpați definitiv de el. Pentru a vă dezactiva contul pentru o perioadă, urmați acești pași:

Important! În cazul unui răspuns incorect la întrebarea de securitate care a fost selectată în etapa de înregistrare, blocarea temporară a contului nu va fi disponibilă. Va trebui să vă verificați identitatea pentru a accesa din nou opțiunea de dezactivare.

După procesarea cererii, serviciul de asistență va lua o decizie, care va fi raportată la adresa de e-mail specificată în timpul înregistrării. Dacă decizia este pozitivă, atunci contul tău de casa de pariuri va fi dezactivat temporar. Perioada de dezactivare poate fi aleasă de administrația BC la propria discreție. Dezactivarea va duce la faptul că nu veți putea trece autorizația și nu veți putea plasa pariuri. Dar dacă doriți, contul poate fi reactivat prin simpla contactare a serviciului de asistență cu o solicitare corespunzătoare.