Descarcă aplicația parimatch pentru iphone

Înainte de a descărca Parimatch pentru iPhone, citiți acest material pentru a evita greșelile comune și pentru a face programul să funcționeze corect. Casa de pariuri a lansat două versiuni ale aplicației — pentru dispozitivele Android și iOS, care nu sunt deloc inferioare ca funcționalitate față de site-ul oficial. Cu toate acestea, instalarea programului pe un dispozitiv Android este posibilă exclusiv de pe site-ul operatorului, dar puteți descărca Parimatch pe iOS direct din App Store.

APLICAȚIA OFICIALĂ PARIMATCH PENTRU DISPOZITIVE IOS — INSTRUCȚIUNI PAS CU PAS PENTRU INSTALAREA APLICAȚIEI

Pentru a instala aplicația Parimatch pe un iPhone, veți avea nevoie de cel puțin 160 MB de spațiu liber în memoria dispozitivului. Programul funcționează pe iOS versiunea 10.0 sau mai mare, care este disponibilă chiar și pe al cincilea iPhone, care a fost lansat în 2012. Nu există cerințe suplimentare pentru dispozitivul utilizat.

Pentru a descărca gratuit Parimatch pentru iPhone, clienții caselor de pariuri pot folosi un link direct de pe site-ul oficial sau pot căuta independent programul după nume în App Store. Cei care au ales a doua opțiune ar trebui să urmeze instrucțiunile de mai jos:

După cum puteți vedea, versiunea pentru iPhone este foarte ușor de instalat, iar procedura de instalare în sine va dura 2-3 minute. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că parametrii telefonului se potrivesc cu specificațiile declarate ale aplicației.

Nu ați putut descărca Parimatch pe iPhone prima dată, chiar și după ce ați schimbat regiunea? Contactați specialiștii serviciului de suport de la casa de pariuri, care vor găsi o soluție promptă la problema apărută. Toate metodele de comunicare cu suportul sunt disponibile în secțiunea corespunzătoare de pe site-ul oficial al casei de pariuri.

AVANTAJELE ȘI FUNCȚIONALITATEA APLICAȚIEI PARIMATCH PENTRU DISPOZITIVE IOS

Acum fiecare adult poate descărca Parimatch pe iOS. După instalarea programului, fanul pariurilor va avea acces la funcționalitatea completă a casei de pariuri, precum și la un bonus special pentru înregistrarea în aplicație — 2.500 UAH pentru prima depunere. Promoția va fi activată după prima autorizare și sub rezerva realimentării contului. De asemenea, atunci când intrați pentru prima dată în contul dvs. personal, va trebui să fiți de acord să modificați cotațiile și valoarea ratelor de rambursare. Aici puteți activa și autorizarea prin Touch ID.

Printre avantajele cheie ale aplicației Parimatch pentru iPhone:

Chat pentru a contacta asistența!

Programul este actualizat automat. Prin urmare, utilizatorii nu trebuie să efectueze nicio acțiune suplimentară pentru a avea acces la noile funcții ale aplicației de pariuri Parimatch.