Descărcați aplicația BETCITY pentru Android

Compania de pariuri BETCITY acceptă pariuri nu doar pe site-ul său prin versiunile desktop și mobile, ci și prin aplicația mobilă. Vă vom spune tot ce trebuie să știți despre aplicația Android: cum să o instalați și să o utilizați, ce este convenabil și ce nu; ce lipsește în comparație cu site-ul betcity.ru.

Cum să descărcați și să instalați BETCITY pe Android

Cel mai simplu mod este să accesați site-ul casei de pariuri m.betcity.ru folosind smartphone-ul sau tableta, unde intenționați să instalați aplicația: veți vedea bannerul „BETCITY Aplicație pentru Android”.

Descărcați fișierul apk. În timpul instalării, va trebui să permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute. Pentru a instala o nouă versiune, selectați elementul „Verificați actualizarea” din meniu: versiunea curentă va fi descărcată și instalată, dacă este disponibilă.

Legalbet recomandă instalarea aplicațiilor de case de pariuri numai de pe site-urile lor oficiale. Amintiți-vă, atunci când vă înregistrați, va trebui să completați informațiile personale și apoi informațiile financiare.

Cum să vă înregistrați și să începeți să pariați

Înainte de a vă înregistra și de a efectua o depunere, verificați bonusurile oferite de BETCITY. Pentru utilizatorii noi, există două opțiuni din care să aleagă, casa de pariuri oferă până la 10.000 de ruble.

BETCITY acceptă și trimite plăți exclusiv prin Unified CUPIS, este un intermediar obligatoriu pentru plăți contabile în casele de pariuri legale care operează în Rusia. Dacă nu există un cont verificat în TSUPIS, atunci, după înregistrare, casa de pariuri va oferi să treacă prin identificarea personală prin încărcarea fotografiilor documentelor.

Prezentare generală a aplicației BETCITY pe Android

Aplicația oferă același set de caracteristici ca și site-ul oficial.

Pariuri

Evenimentele sunt împărțite în două secțiuni: „Linie” (premeci) sau „Live”. Există filtre pentru ambele. Într-o linie obișnuită, acestea sunt evenimente care vor începe în 1, 2, 4, 6 ore; în direct, puteți selecta evenimente cu transmisiuni TV. Există un filtru după tipul de sport, un calendar de evenimente.

Pentru a plasa un pariu, selectați un eveniment și faceți clic pe cotele de pe ecranul cu listă. În dreapta jos, va deveni activ coșul, în care puteți specifica atât suma pariului, cât și valoarea câștigului dorit. Dacă acesta este un pariu obișnuit, faceți clic pe butonul „Faceți un pariu”, dacă face parte dintr-un expres sau dintr-un sistem, apoi accesați fila corespunzătoare.

Difuzare

Pe pagina cu lista de meciuri live, puteți selecta formatul de difuzare – video sau animație, precum și afișarea statisticilor meciului.

Rezultate și statistici

În aplicație BETCITY postează rezultate live, precum și rezultatele evenimentelor care s-au încheiat deja. Elementul „Statistici” duce utilizatorul la site-ul oficial.

Setări și caracteristici

Cu ajutorul meniului, puteți vizualiza istoricul intrărilor/ieșirilor, pariurile curente și calculate, primiți mesaje de la administrație, vizualizați promoții.

În setări, puteți personaliza tipul de cote, selectați funcția de cashback, schimbați limba, schimbați schema de culori.

Nu sunt oferite bonusuri pentru instalarea aplicației.

Avantaje și dezavantaje

Pro:

Minusuri:

atunci când încercați să vizualizați secțiunile „Statistici” și „Promoții”, versiunea mobilă a site-ului nu poate fi lansată în browser.