Descărcați aplicația „Marathon” pentru Android

Aplicația Marathon pentru smartphone-uri și tablete bazată pe Android vă permite să plasați pariuri și să utilizați alte funcționalități ale site-ului în orice loc convenabil. Vă vom spune tot ce trebuie să știți despre aplicație: cum să o instalați și să o utilizați, ce se face convenabil și ce lipsește în comparație cu site-ul marathonbet.ru.

Cum să descărcați și să instalați aplicația Marathon pe Android

Cel mai simplu mod de a descărca aplicația este accesând site-ul oficial mobile.marathonbet.ru de pe smartphone-ul pe care intenționați să o instalați. Linkul Descărcare aplicație va fi în partea de jos a ecranului.

Legalbet recomandă instalarea aplicațiilor de case de pariuri numai de pe site-urile lor oficiale. Amintiți-vă, atunci când vă înregistrați, va trebui să introduceți informațiile personale și apoi informațiile financiare.

Deschideți fișierul apk descărcat. Dacă sistemul de operare vă solicită să permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute, trebuie să modificați elementul corespunzător din setări. Când actualizarea este lansată, programul va afișa o fereastră pop-up care vă va cere să descărcați un nou fișier apk.

Cum să vă înregistrați și să începeți să plasați pariuri

Îți poți crea contul în Marathon bet app. Utilizatorii noi vor avea nevoie de identificare în Unified MCCIS – o companie intermediară pentru procesarea plăților de la casele de pariuri legale.

Pentru autorizarea în aplicație, puteți utiliza numele de utilizator, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Vă puteți încărca contul și vă puteți retrage câștigurile în contul personal, articolele „Depuneți fonduri” sau „Retrageți fonduri”. Lista tuturor tranzacțiilor din cont este afișată în meniul „Istoric”.

Efectuarea unei depuneri în contul de joc și retragerea fondurilor

Puteți retrage bani doar pentru acele servicii de plată din care a fost completat soldul. Disponibil pentru retragere:

Revizuirea aplicației „Marathon” pentru Android

Aplicația pentru Android oferă acces la toate posibilitățile casei de pariuri Marathon, inclusiv la transmisiuni.

Pariuri

Evenimentele de pariuri pot fi găsite în secțiunile Live și Sport din meniul de sus. Pentru a plasa un pariu, selectați un pariu pe pagina meciului și faceți clic pe cote: o descriere detaliată a pariului propus va apărea în fila „Bilet”. Când introduceți suma, aplicația calculează imediat plata potențială în caz de câștig.

Difuzare

Lista tuturor evenimentelor cu difuzare video se află în fila „Video Stream” din meniul sport. În plus, potrivirile cu videoclipuri sunt marcate în linie cu o pictogramă pentru cameră video.

Vizionarea emisiunilor – numai pentru utilizatorii cu un sold pozitiv al contului de joc. În mod implicit, videoclipul este afișat în partea de jos a ecranului peste fereastra pictată. Emisiunea poate fi extinsă la ecran complet.

Rezultate și statistici

Pentru a vizualiza rezultatele, selectați secțiunea corespunzătoare din meniul „Sport”. Turneele de care aveți nevoie sunt ușor de găsit: există o căutare, filtre după sport și date.

Nu există statistici pentru turnee în general (mese, statistici jucători etc.) în aplicația mobilă.

Caracteristici și setări

Aplicația Marathon are funcții care fac pariarea mai ușoară și mai rapidă, acestea putând fi activate în setările biletului:

Configurare bilet

În aplicație, puteți configura autorizarea rapidă a amprentei – funcția de amprentă.

Funcția de amprentă

Casa de pariuri nu oferă bonusuri separate pentru instalarea unei aplicații mobile.

Avantaje și dezavantaje

Pro:

Minusuri:

Întrebări frecvente

De unde pot descărca aplicația Marathon pentru Android?

Programul poate fi descărcat de pe site-ul oficial al BC „Marathon” folosind un computer, tabletă sau smartphone.

De ce nu pot instala aplicația de pe Google Play?

Nu există programe de jocuri de noroc în Play Market – aceasta este politica Google.

Există bonusuri pentru instalarea aplicației?

Marathon nu oferă bonusuri pentru instalarea unei aplicații mobile.

Unde poți afla mai multe despre operatorul „Marathon”?

O recenzie detaliată a Maratonului operatorul poate fi găsită pe site-ul nostru.