Strategia de pariere pe outsider

Începătorii, care încep să plaseze primele pariuri, de obicei acordă atenție celebrei echipe, care are cele mai mari cote. Dar o astfel de alegere nu devine întotdeauna una câștigătoare. În plus, șansele pentru astfel de rate sunt scăzute. Pariorii cu experiență folosesc adesea strategii externe. Ele se bazează pe ideea că până și favoriții pot pierde, trebuie doar să recunoști momentul potrivit. Și pe asta este cu adevărat posibil să strângi bani buni.

AVANTAJE ALE STRATEGIEI OUTSIDER

Caracteristicile jocului pierdut trebuie studiate în detaliu. Casele de pariuri oferă o listă clară a tuturor liniilor cu o descriere. Vizualizarea tendințelor oferă o oportunitate de a contura imaginea de ansamblu. Strategiile externe au mai multe avantaje:

Nu ar trebui să plasați pariuri fără minte pe străini, strategia nu oferă un câștig garantat. Dar alegerea acestui sistem vă permite să măriți banca, dacă aveți noroc.

DEZAVANTAJE ALE STRATEGIEI

Clasa înaltă a jocului nu a fost anulată, așa că favoriții, în ciuda politicii caselor de pariuri, câștigă adesea. De aceea, coeficientul pentru astfel de jocuri este destul de scăzut. 80% dintre cei mai buni pariază pe cele mai bune echipe, acest lucru face posibilă obținerea de venituri, deși foarte mici. În strategia pentru outsider, banca este semnificativ mai mare.

Principalul dezavantaj al unui astfel de sistem este instabilitatea. Este greu de prezis, exact acesta este cazul când ar trebui să te bazezi pe noroc. Nu există garanții în sport, favorita azi poate fi la finalul mesei de turneu mâine.

CARACTERISTICI ALE STRATEGIEI

Eficiența ridicată a sistemului este justificată în fotbal și baschet. Dar strategia nu garantează pariuri pozitive pe cei din afară. În plus, există o serie de puncte alunecoase cărora merită să le acordați o atenție deosebită.

Jocuri cu principii. Sunt momente individuale ale unor echipe care au propria lor istorie, jocuri între dușmani de multă vreme sau lideri. Este destul de dificil de prezis rezultatul în astfel de cazuri.

Motivația individuală sau lipsa acesteia. Pentru a-l urmări, este necesar să studiem în detaliu lista echipei, principalele puncte ale luptei sale în turneu.

Disponibilitatea plăților bonus. Aceste informații trebuie căutate, iar motivația materială afectează adesea raportul.

Monitorizați cotele chiar înainte de joc. Influența masivă a fondurilor înainte de joc necesită schimbări din partea caselor de pariuri.

Personalul echipelor. Indiferent dacă sunt accidentați sau descalificați, ce poziții și clasa arată acești jucători. Dacă nu există cei mai buni marcatori în aplicație, atunci nu ar trebui să alegeți o strategie externă.

De asemenea, este convenabil să pariezi pe cei defavorizați pe handicap, ceea ce crește și mai mult șansa. Cotațiile în astfel de cazuri sunt atractive și cote mari. Dacă ai noroc, procentul de câștig este mare, iar alegerea pariurilor este extinsă.

Nu există instrucțiuni clare despre când să pariezi pe favorit și când să pariezi pe străin. Trebuie să acționați în funcție de situație. Principalul lucru este să gândești cu capul sobru, să nu cedezi emoțiilor și să urmărești știrile din sport.