Strategii de pariuri live pentru diferite sporturi

Strategia de pariuri live se bazează pe prezicerea oricăror rezultate ale întâlnirii selectate, în timp ce pariurile trebuie făcute nu în avans, ci direct, atunci când evenimentul este deja în desfășurare. Unele dintre ele pot fi folosite pentru diferite discipline, dar cele mai de succes metode sunt selectate pentru un anumit sport.

STRATEGII DE FOTBAL PENTRU MODUL LIVE

Una dintre cele mai eficiente strategii de pariuri live pe fotbal este de a prezice un gol întârziat de la una dintre echipe. Trebuie să plasați un astfel de pariu cu un sfert de oră înainte de fluierul final, alegând un total plus cu o marjă. De exemplu, dacă înscrieți cu două goluri, totalul ar trebui să fie +2,5. Jocul trebuie ales luând în considerare mai multe puncte:

În live, poți paria pe cornere, sunt adesea lovite în fotbal, așa că trebuie să fii atent la totaluri. Pe la mijlocul celei de-a doua reprize, puteți paria că partea care primește va da cel puțin trei cornere înainte de fluierul final. Atunci când alegeți o potrivire, este necesar să țineți cont de faptul că:

Strategiile de pariuri sportive live pe fotbal iau în considerare pariurile pe cartonașe galbene. Trebuie să o faci în a doua jumătate a celei de-a doua reprize, presupunând cel puțin trei cartonașe înainte de sfârșitul meciului. Opțiunea ideală ar fi un derby sau prezența unui susținător al jocului curat în rândul arbitrilor, împărțind cartonașe fără ezitare.

CUM PARIAȚI PE BASCHET LIVE

Mulți consideră că pariurile pe perioadă sunt cea mai bună strategie de pariere live pentru baschet. De exemplu, poți paria pe un outsider pentru a câștiga în prima repriză, dacă ai ghinion, apoi în a doua și așa mai departe, până când pariul este câștigător. Bazându-se pe faptul că chiar și favoriții sunt foarte rar capabili să câștige toate cele patru perioade. Dacă se întâmplă acest lucru, strategia este recomandată pentru următoarea întâlnire. Fiecare pariu următor trebuie dublat. După ce ai câștigat, nu ar trebui să pariezi în acest joc, poți trece la unul nou.

CUM SE CÂȘTIGĂ LA PARIURI PE HOCHEI

Trebuie să pariezi la începutul jocului pe un total de 1,5 goluri în prima perioadă, dacă pariul nu funcționează, atunci pentru perioadele următoare trebuie să pariezi pe un total pozitiv de 1,5 până când apare rezultatul dorit. Fiecare pariu următor trebuie dublat, așa că pentru primul este alocată o sumă mică. Dacă pariul nu a fost jucat nici măcar o dată în timpul meciului, se recomandă continuarea lanțului în jocul următor. Cotele trebuie alese de cel puțin 1,5.

CUM PARIAȚI PE TENIS ÎN MOD LIVE

Strategia de pariuri live pentru tenis este destul de simplă. Este indicat să pariezi pe tenisul feminin, căutând cote de 2 și mai mari la pauze și pauze inverse. Pentru a avea succes, trebuie să luați în considerare următoarele criterii de selecție a îndeplinirii:

Toate condițiile trebuie să se potrivească, atunci ratele vor aduce profitul așteptat. Se recomandă să le faceți în a doua jumătate a jocului.

ALTE STRATEGII DE PARIURI LIVE

Asigurarea de pariuri este o strategie particulară de a vă proteja bugetul de pierderi mari. Dacă în pre-meci s-a făcut un pariu pe egalitate, dar în direct se dovedește că una dintre echipe va pleca clar cu o victorie, poți miza pe lider în repriza secundă pentru a acoperi înfrângerea.

O strategie convenabilă de pariuri sportive live este atunci când pariorul pariază pe rezultate opuse. Cu toate acestea, deși poate fi numit un câștig-câștig, casele de pariuri sunt ostile față de jucătorii care îl folosesc. Prin urmare, este recomandat să nu-l folosiți prea des și să nu faceți pariuri prea explicite.