Tipuri de pariuri pe sport la operatorii online

Jucătorii care fac primii pași în pariuri sunt interesați de tipurile de pariuri sportive. Această abordare este de înțeles: este dificil pentru un jucător fără experiență să înțeleagă o mare varietate de pariuri pentru a câștiga o sumă bună. Să luăm în considerare ce pariuri oferă casele de pariuri și care este esența lor.

Pariuri unice – cel mai bun pariuri sportive pentru începători

Cele mai simple pariuri sunt pariuri simple. Sensul lor este de a prezice rezultatul unui singur eveniment. Pariurile la simplu sunt cel mai bun tip de pariuri sportive pentru începători și necesită cunoștințe minime. Dacă pariul va juca sau nu depinde doar de rezultatul unui anumit meci sau întâlnire a sportivilor. Există mai multe tipuri de pariuri simple.

Ce sunt ordinarele?

Ordinarii sunt cele mai simple pariuri pe câștig, pierdere sau egalitate. Premiile de bază vă permit să selectați un eveniment și să câștigați bani cu victoria sau pierderea uneia dintre echipe.

Totale și fore

Handicap, cu alte cuvinte, avantajul este un tip de pariu care este utilizat atunci când o echipă clar lideră întâlnește un outsider. Pentru a-i interesa pe pariori, casele de pariuri se oferă să încheie dispute cu avantaj. Acest tip de pariu de casă de pariuri este furnizarea unui avantaj sau complicarea deliberată a sarcinii pentru unul dintre adversari. Un handicap poate fi pozitiv, atunci când o echipă înscrie goluri care nu au fost încă marcate, sau unul minus, când golurile sunt îndepărtate.

De exemplu, să analizăm situația: cu un handicap de -1,5, echipa începe jocul cu un scor condiționat de -1,5: 0, iar jucătorul își va primi banii dacă echipa câștigă cu un avantaj de două sau mai multe goluri marcate.

Spre deosebire de handicap, totalurile nu înseamnă victoria sau înfrângerea echipelor rivale, ci numărul de puncte, goluri marcate sau alți indicatori, de exemplu, cărți galbene. Acest tip de pariuri sportive se bazează pe o valoare mai mare sau mai mică a parametrului.

Concluzie pariuri unice

Pentru începători, cel mai bun pariu este pariurile simple. Este mai ușor să prezici rezultatul unui eveniment decât mai multe. Un începător riscă mai puțin să depună fonduri și are ocazia să câștige experiență pentru a încheia tipuri de pariuri mai complexe.

Pariuri multiple: care sunt tipurile

Casele de pariuri se străduiesc în permanență să extindă lista și să ofere clienților condiții mai dificile pentru perechi și posibilitatea de a obține un jackpot mai serios, în comparație cu câștigarea la pariuri simple. Să luăm în considerare care sunt tipurile de pariuri pe mai multe evenimente independente.

Pariuri multiple express

Pariurile multiple vă permit să pariați pe mai multe evenimente simultan și să aveți mai multe caracteristici:

Riscurile sunt mai mari aici, dar câștigurile cresc, de asemenea, exponențial. Cu cât sunt incluse mai multe evenimente în expres, cu atât mai mulți bani pot câștiga pariorul. Acest factor nu este adesea luat în considerare de începătorii care au aflat ce tipuri de pariuri sunt, dar nu au învățat încă cum să găsească un echilibru între probabilitatea de a câștiga și gradul de risc.

Ce este un sistem?

Un tip de pariu mai puțin riscant este un sistem – o combinație de mai multe pariuri. După ce ați creat un sistem de 3 evenimente, puteți paria că 2 dintre ele vor trece. Adică, probabilitatea de a câștiga este mai mare decât cu un pariu expres, care necesită trecerea tuturor evenimentelor.

Caracteristicile pariurilor pe diferite tipuri de sport

Sporturile precum baschetul și hocheiul sunt populare la casele de pariuri din țările CSI. Fiecare dintre ele are caracteristici pe care un parior ar trebui să le cunoască:

Concluzie

Acum știi ce tipuri de pariuri sunt și vei putea alege o opțiune potrivită pentru tine. Unele dintre ele sunt aproape indistincte de loterie și sunt greu de analizat, dar oferă posibilitatea de a obține un jackpot bun. Alte opțiuni vă permit să câștigați mai puțin, dar sunt mai previzibile.