Bonus de bun venit la 1win

La fel ca alte case de pariuri populare, un bonus 1win la înregistrare oferă fiecărui utilizator nou. Mai mult, pariorul primește 3 cadouri simultan:

Principala condiție pentru primirea bonus 1win la înregistrare este înregistrarea unui cont și efectuarea unei depuneri în cont. Puteți face un depozit de joc în mai multe moduri. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este utilizarea cardurilor bancare Visa sau Mastercard. Sunt disponibile și portofele electronice Piastrix, Tether, Perfect Money și altele. Pentru a primi un bonus 1win la înregistrare, puteți utiliza și criptomonede.

bonus 1win Moldova

Termeni și condiții bonus 1Win

Bonus la prima depunere 1win poate fi obținut numai dacă utilizatorul nu a avut un cont la această casă de pariuri înainte. Dacă se dovedește că pariorul a mințit, casa de pariuri are dreptul să anuleze contul. Biroul își rezervă dreptul de a refuza emiterea unui bonus utilizatorului fără a oferi niciun motiv.

În total, există șansa de a obține 500% din suma depozitului real în contul bonus. Pentru a face acest lucru, trebuie să completați banca nu o singură dată, ci patru:

Pentru fiecare depozit, utilizatorul are dreptul să primească cel mult 11,5 mii lei moldovenești. Pentru întreaga perioadă, nu mai mult de 46 de mii de lei pot fi creditați în contul bonus în cadrul acestei promoții.

Bonus la prima depunere 1win poate fi primit pe un cont real dacă pariorul a pierdut o anumită sumă. De exemplu, după crearea unui cont, o persoană depune 5 mii de lei. 10 mii de lei vor apărea automat în contul său de bonus. Dacă pariorul pierde 5 mii în aceeași zi, 2% vor fi transferați din contul bonus în cel real. Deci banca de joc va fi de 200 de lei.

Pentru primul bonus la prima depunere 1win pentru a fi transferat într-un cont real, trebuie doar să plasați pariuri pe rezultate cu cote de cel puțin 3,00. Pariurile vândute sau cele pentru care s-au rambursat banii nu sunt luate în calcul. Aceleași reguli se aplică celor care au primit un bonus de bun venit la sloturi și cazinouri.

Alte bonusuri la casa de pariuri 1win

În plus față de 1win bonus de bun venit oferă utilizatorilor un bonus la pariuri exprese. Pentru a participa la această promoție, aveți nevoie de:

Pentru ca pariul să aibă succes, trebuie să preziceți corect rezultatul fiecărui eveniment din cupon. În caz de victorie, pariorul primește un procent din câștigurile totale sub formă de rambursare într-un cont real:

În plus față de 1win bonus de bun venit are diverse promoții și oferte pentru utilizatorii care joacă sloturi și cazinouri. Rambursarea până la 30% poate fi obținută de persoanele care cheltuiesc mulți bani pentru jocuri de noroc. Pentru a transfera 250 de lei în contul dvs., trebuie să pierdeți cel puțin 25.000 de mii în 7 zile. Cu cât cheltuie un utilizator, cu atât este mai mare procentul de rambursare.

Cum să vă înregistrați la casa de pariuri 1win

Pentru a primi 1win bonus de bun venit, trebuie să vă înregistrați. Tot ce trebuie să faceți este să furnizați numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail. Apoi casa de pariuri vă cere să completați o parolă puternică. Acesta trebuie să fie compus din numere, alfabete și caractere speciale. Pentru a finaliza înregistrarea, rămâne să alegeți moneda jocului.

În ciuda faptului că este imposibil să se facă un depozit în lei, 1win bonus prima depunere rezidenților din Moldova. Vă puteți completa contul în MDL, iar apoi fondurile vor fi convertite automat în:

După o simplă înregistrare fără a vă confirma numărul de telefon sau e-mailul, puteți începe să faceți pariuri sportive. Dar pentru ca bonusul 1win bonus prima depunere să fie creditat în cont, este mai bine să treceți imediat prin procesul de verificare al contului.

Procesul de verificare de la 1win poate dura până la 14 zile, deci trebuie să furnizați fotografii cu pașaport sau permis de conducere cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați contul dvs. personal și să încărcați fișiere.

Pe scurt despre casa de pariuri 1Win

Casa de pariuri 1win este populară nu numai printre rezidenții din Moldova, ci și în alte țări din fosta Uniune Sovietică. Casa de pariuri se concentrează pe utilizatorii din Federația Rusă, Republica Belarus, Kazahstan și Ucraina. Sediul central al casei de pariuri este situat în Nicosia. O companie este înregistrată în Cipru.

1win este licențiat de Ministerul Justiției din Curacao. Acest document permite casei de pariuri să desfășoare activități juridice pe teritoriul multor țări europene.

În ciuda faptului că publicul principal al 1win este vorbitor nativ de limba rusă, această casă de pariuri este blocată în Federația Rusă și în țările CSI. Prin urmare, biroul creează în mod constant noi oglinzi. Aceasta este o copie exactă a site-ului web original al operatorului, care poate fi folosit pentru a ocoli blocarea.

Lista disciplinelor din biroul casei de pariuri îndeplinește cerințele pariorilor chiar și pretențioși. Pe lângă fotbal, hochei, baschet și tenis, există și sporturi rare. Printre acestea se numără cricketul, handbalul, săgețile, voleiul, golful, boxul și altele. În 2022, turneele e-sport sunt la vârf de popularitate, în special în perioada restricțiilor din cauza pandemiei. În 1win, puteți paria pe rezultatul meciurilor din Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Overwatch, Rainbow Sky. O gamă largă de evenimente va atrage și atenția fanilor și pasionaților de artele marțiale mixte.

Cu cât disciplina este mai populară, cu atât lista tarifelor este mai largă. Cea mai mare piață de pariuri este în mod tradițional în fotbal.

Ca orice altă casă de pariuri care se respectă, 1win are un mod live. Cu ajutorul acestuia, puteți monitoriza cursul evenimentelor sportive în timp real și puteți plasa pariuri chiar și atunci când o parte a meciului a trecut. Unele jocuri sunt însoțite de transmisii video gratuite. Pentru o utilizare mai convenabilă a modului live, casa de pariuri oferă instalarea unei aplicații mobile. Există o versiune atât pentru telefoane iPhone, cât și pentru telefoane Android.