Programul celor mai așteptate lupte de box 2021

Situația cu coronavirusul a afectat aproape toate domeniile de activitate, în special sporturile profesionale și, în special, boxul nu face excepție. În anul precedent, au avut loc mai multe lupte, dar nu au avut un succes semnificativ. Fanii boxului se așteaptă ca anul 2021 să fie mai interesant și mai spectaculos. Prin urmare, programul luptelor din 2021 în box vă este pus la dispoziție.

Gerald Washington VS Michael Coffee

Programul de luptă al boxului profesionist din 2021 nu s-ar putea descurca fără acești doi grei. Data bătăliei este stabilită pentru 31 iulie 2021. Lupta va fi difuzată prin Fox Sports. Lupta din categoria „Greutate (peste 90,7 kg)” va avea loc la Prudential Center, SUA.

Usik VS Joshua

Bătălia acestor doi halterofili, conform programului de lupte profesionale disponibile în prezent pentru boxul 2021, este programată pentru 25 septembrie. Sportivii sunt motivați maxim pentru a demonstra rezultate bune, deoarece fiecare dintre ei este capabil de rezultate excelente.

Data luptei a fost anunțată de promotorul britanic al Campionatului Mondial Super Greu. Așadar, Eddie Hearn a confirmat informația că lupta dintre sportivi va avea loc la sfârșitul lunii septembrie. Cu toate acestea, nu au fost încă anunțate detalii cu privire la momentul luptei.

Manny Pakiao VS Errol Spense JR

Una dintre cele mai neașteptate lupte din programul de box 2021 va avea loc pe 21 august 2021. Confruntarea dintre filipinez și american promite a fi spectaculoasă și imprevizibilă, deoarece sportivii au o diferență de vârstă, deși nesemnificativă, și experiența a unuia dintre luptători predomină semnificativ. Pacquiao are 62 de victorii și 7 înfrângeri, în timp ce Spence Jr. a participat la 27 de lupte.

Tyson Fury și Deonthay Wilder

Programul de box pentru 2021 sugerează că ar trebui să aibă loc și un duel între acești doi sportivi legendari. În ciuda loviturii grele a lui Wilder, Fury este neobișnuit de agilă, ceea ce face extrem de dificilă prezicerea modului în care lupta s-ar putea termina. Data luptei este deja cunoscută, confruntarea dintre sportivi va avea loc pe 9 octombrie 2021 la Las Vegas.

Alte lupte

Mii de fani ruși zăbovesc în așteptarea luptei dintre Murat Gasiev și Alexander Povetkin. Ambii sportivi se disting prin prezența a numeroase victorii, deși nu s-au descurcat fără înfrângeri. Determinarea cu 100% probabilitate a victoriei unuia dintre ei nu este atât de ușoară pe cât pare, deoarece ambii sportivi sunt încrezători în ei înșiși și în punctele lor forte.

Fanii lumii boxului vor trebui, de asemenea, să asiste la lupte între Alvarez și Golovkin, Gvozdik și Bivol, Kremlev și Khryunov și alți boxeri nu mai puțin serioși.

Astfel de lupte nu sunt neobișnuite, apar cu o regularitate de invidiat, principalul lucru este să urmăriți la timp știrile sportive, să citiți informații privilegiate și, eventual, să faceți pariuri câștigătoare pe favoriți.