Messi la PSG: Parisul va duce la titluri sau va distruge speranțele fanilor?

Sportul este sport și, din punct de vedere financiar, parizienii cu siguranță nu au pierdut.

Era lui Lionel Messi la Barcelona s-a încheiat. Argentinianul a părăsit Catalonia cu lacrimi în ochi și s-a mutat la Paris. PSG a devenit noul club al lui Messi. Neymar, Mbappe, Messi – nimeni altcineva din lume nu are un astfel de atac. Dar cum le puneți pe toate pe teren? Un mare mister pentru Mauricio Pochettino. Casele de pariuri și-au dat prognoza pentru sezonul PSG. Să ne dăm seama.

Nu există concurenți în Liga 1

Da, în sezonul trecut a existat un ratat: PSG a ratat Lille și nu a reușit să ajungă din urmă la linia de sosire, câinii nu le-au dat parizienilor o șansă, adunându-și punctele. Însă în noul sezon, odată cu achiziția lui Messi, PSG arată cu trei capete mai înalt decât rivalii lor. Casele de pariuri oferă un coeficient de 1,15 pentru campionatul clubului parizian. În timp ce șansele celor mai apropiați concurenți – Monaco și Lyon – sunt estimate la cota 15.00.

Ei spun că odată cu venirea lui Messi, PSG va avea 3 jucători simultan care nu se antrenează când pierd mingea. Acest lucru nu se potrivește deloc cu stilul lui Pochettino. Și înaintea lui, niciunul dintre antrenorii PSG nu ar putea crea armonios un model de echipă cu Neymar și Mbappé. Acum a fost adăugat și Leo. Provocare pentru antrenor. Dar în Ligue 1, chiar și cu probleme, parizienii trebuie cu siguranță să câștige. Lista lor este mult mai profundă și mai înaltă decât lista oricărei alte echipe din campionat.

Nici în Cupa Franței nu ar trebui să existe probleme. Cu toate acestea, având în vedere faptul că Cupa este un turneu special în care un meci nereușit poate anula toate eforturile.

Nu totul este clar în Liga Campionilor

Liga Campionilor este mult mai competitivă, dar și aici acțiunile PSG au crescut după transferul lui Messi. Cotele pentru victoria clubului francez sunt acum de 4.00, care este cea mai mică ofertă alături de Manchester City. Bayernul lui Julian Nagelsmann este alături, oferă cote 6,50, iar pentru ora 8,00 puteți paria pe Liverpool.

În Liga Campionilor, multe vor depinde de starea specifică a echipei în momentul meciurilor importante din playoff, precum și de ideile de antrenor. Aici Pochettino va trebui să-și arate abilitățile și să plaseze cumva stelele pe teren, astfel încât apărarea să nu sufere. Nu va fi ușor să faceți acest lucru, dar dacă funcționează, atunci este puțin probabil ca această echipă să aibă concurenți. Amintiți-vă că această perioadă de off-season, „PSG” a făcut o serie de oferte excelente. În special, echipei i s-au alăturat Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos și Jorginho Wijnaldum.

Câte trofee va câștiga PSG?

Casele de pariuri cred că Messi, Neymar și compania vor reuși să facă o dublă de aur în Franța. Puteți paria pe faptul că PSG va câștiga atât Ligue 1, cât și Cupa Franței cu cota de 1,55. Dar pentru triplele de Ligue 1, Cupa Franței și Liga Campionilor, coeficientul este mult mai mare – 6,50. Dacă sunteți sigur că echipa vedetă va juca rapid și va reuși, puteți încerca să loviți jackpotul!

Cum va juca Messi?

Argentinianul i-a învățat pe toți că marchează foarte mult și face diferența pentru echipa sa. Prin urmare, Messi este deja favoritul în cursa de bombardament din Liga 1. Puteți paria pe victoria lui pentru 2.00. Coechipierii săi Killian Mbappe (2,70) și Neymar (7,00) sunt, de asemenea, printre principalii concurenți. Pentru 25,00 puteți paria pe Wissam Ben-Yedder de la AS Monaco.

Dacă vorbim despre numărul de goluri ale argentinianului, casele de pariuri stabilesc totalul la aproximativ 30 de goluri pe sezon. Puteți paria pe faptul că Messi va înscrie mai mult de 30,5 goluri cu cota de 1,90, iar pentru 1,80 puteți paria pe faptul că Leo nu va ajunge la această marcă.

În noul sezon, vom asista la o nouă eră: Messi în afara Barcelonei. Dorim legendei fotbalului un joc bun pentru PSG și pariuri bune pentru tine!