Program Formula 1 (Calendar) Sezonul 2021

Programul de Formula 1 a fost ajustat de mai multe ori. Prima versiune a competiției a fost publicată de FIA ​​pe 10 noiembrie 2020 și a inclus 23 de curse. Dar, după câteva luni, s-au făcut modificări din cauza pandemiei. Astfel, autoritățile australiene au amânat marele premiu la 21 noiembrie. Marele Premiu al Chinei a schimbat Marele Premiu al Emilia-Romagna. Încă nu există nicio confirmare a cursei din Vietnam.

Următoarea modificare a programului de Formula 1 2021 este prezența unei curse suplimentare în Arabia Saudită, care va avea loc pe 5 decembrie.

Până în prezent, calendarul de curse de Formula 1 arată astfel, dar nu există garanții cu privire la absența anulărilor și transferurilor. Depinde mult de incidența coronavirusului.

Casele de pariuri acceptă deja pariuri, care au început în Australia, Mercedes și Red Bull sunt considerate principalele favorite. Pe de altă parte, în ciuda popularității sale ridicate. formulările au suferit modificări dramatice care ar putea determina rezultatele să difere material de așteptări.

Programul de Formula 1 include Marele Premiu în următoarele țări:

Conform programului de Formula 1 din 2021, competiția a avut loc în perioada 19-21 martie, urmată de două etape din zona Asia-Pacific, inclusiv China și Bahrain.

Programul etapelor de Formula 1 din 2021 cuprinde 23 de etape, printre care există chiar și circuitul de la Soci. Este de remarcat faptul că Marele Premiu al Rusiei va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Principalele favorite pentru titlul campionatului

Pe site-urile caselor de pariuri, toate informațiile privind prognozele, favoritele și pariurile pe acestea au fost de mult timp în domeniul public. Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Max Verstappen au cele mai mari ratinguri în funcție de ratingurile caselor de pariuri.

Calendarul F1 2021 face plăcere cu o intensitate specială a pasiunilor și tensiunii în rândul piloților de top, ceea ce poate fi văzut în lista fiecărui operator de pariuri sportive. Lupta principală are loc între echipele Mercedes și Red Bull. Prin urmare, alți constructori din această etapă rămân fără să câștige curse. Cu toate acestea, merită să ne amintim că campionatul este în plină desfășurare și așteptăm încă cel puțin 10 starturi incitante, după care situația se poate schimba radical.

Atunci când plasați pariuri în format Formula 1, trebuie să acordați o atenție specială distanței, naturii și acoperirii pistei, cu siguranță ar trebui să țineți cont de starea emoțională și fizică a piloților. Evaluarea subiectivă a mingilor de foc este importantă.

Concluzii

Etapele din etapele ulterioare ale sezonului promit să fie de neegalat și incitant. Hamilton și Verstappen oferă de fiecare dată fanilor o bătălie de neuitat și spectaculoasă în care totul este decis în câteva secunde. Cu toate acestea, programul de curse de Formula 1 pentru 2021 arată că fiecare atlet are suficiente curse pentru a transforma rezultatele cursei în favoarea lor.

Victoria va fi câștigată de cel care poate rezista programului încărcat și se poate dovedi cel mai puternic.