Formula 1 unde urmărești – cele mai bune opțiuni

Formula 1 este unul dintre cele mai incitante și spectaculoase evenimente din lumea sporturilor cu motor, atrăgând milioane de fani din întreaga lume. Conform programului, primele curse au început la sfârșitul lunii martie și vor dura până la sfârșitul acestui an. Unde puteți urmări Formula 1 online în Moldova, citiți articolul nostru.

Unde vezi F1 – Cele mai populare opțiuni

La fel ca toate anotimpurile anterioare, canalele TV precum Setanta Sport și Setanta Sports + vor acoperi evenimente din fiecare arenă. Ambele canale TV sunt disponibile pe aproape toate serviciile OTT, inclusiv Megogo, Amediteka, IVI, TVzavr și altele.

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că unele dintre aceste servicii necesită un abonament pentru a viziona emisiuni nelimitate, al căror cost trebuie verificat la furnizor.

Dacă sunteți interesat de unde să urmăriți gratuit Formula 1 2021, atunci ar trebui să acordați atenție caselor de pariuri, care oferă o astfel de oportunitate fără restricții. Singura cerință pentru vizualizarea din partea casei de pariuri este autorizarea utilizatorului în contul personal.

Înainte de a vă înregistra pe site-ul primei case de pariuri întâlnite, asigurați-vă că verificați disponibilitatea opțiunii de a viziona cursele online, deoarece nu toate companiile oferă această oportunitate.

Unde poți viziona Formula 1

Există mai multe modalități prin care puteți viziona Formula 1 astăzi gratuit. În primul rând, vorbim despre canale TV precum Match TV și Arena TV. Aceste canale își asumă autoritatea de a acoperi toate evenimentele sportive care au loc în lume, iar Formula 1 nu face excepție.

Este important să rețineți că, în paralel cu piloții de F1, există o competiție fierbinte între cei mai buni curse de motociclete în format Moto GP.

Ambele evenimente pot fi urmărite pe Match TV, Arena TV și Motsport TV.

Marele Premiu va fi transmis cu siguranță pe canalele TV Fox Sports – în țări precum Australia, America Latină și unele țări asiatice.

Dacă aveți acces la emisiuni internaționale de televiziune, atunci nu trebuie să vă întrebați unde să urmăriți Formula 1 în Rusia, deoarece veți avea acces la mai multe canale, inclusiv:

Deja în 2020, întrebarea unde să urmăriți Formula 1 nu provoacă dificultăți, deoarece serviciul F1 TV Pro a devenit disponibil în țările CSI. Cu toate acestea, va fi corect să menționăm că este plătit.

De regulă, canalele engleze și, în special, Sky Sports F1, acoperă cele mai multe evenimente legate de Formula 1. Timp de câteva zile, cei mai buni comentatori în limba engleză își împărtășesc impresiile despre curse trecute și viitoare, împărtășesc informații privilegiate și oferă cea mai exactă analiză a curselor finalizate.