Cele mai bune cazinouri online care acceptă Skrill

Cazinourile online internaționale, din cauza concurenței, încearcă să ofere cât mai multe modalități convenabile de a umple portofelul de jocuri. La urma urmei, o metodă de plată fiabilă și accesibilă este considerată unul dintre criteriile principale atunci când alegeți o platformă de jocuri de noroc online. Skrill este unul dintre cele mai populare servicii de depunere și retragere de fonduri în cazinourile online. Metoda de plată a fost dezvoltată special ca un sistem pentru deservirea utilizatorilor caselor de pariuri și site-urilor de jocuri de noroc.

Unitățile legale de jocuri de noroc din Moldova, cum ar fi, de exemplu, Cosmolot și Slots Sity, nu au acest serviciu. Dar cele mai bune cazinouri online străine cu Skrill vă permit să efectuați plăți rapid și în siguranță în acest mod. Să aruncăm o privire mai atentă la modul de utilizare a acestui serviciu de plată, precum și la avantajele și dezavantajele utilizării Skrill pentru plăți în cazinourile online.

Ce este Skrill și cum se creează un portofel electronic?

Încă din primele zile de la lansare, Skrill a intrat în cursa serviciilor de plată online de top. Brandul a fost creat în 2001 sub numele Moneybookers. La nivel global, Skrill a pierdut concurența în fața PayPal, dar principala direcție de dezvoltare a fost deservirea clienților companiilor de pariuri, cazinourilor online, serviciilor cu imagini stoc, precum și plăților în criptomonedă. Drept urmare, Skrill a devenit cel mai comun sistem de procesare a plăților pe site-urile de jocuri de noroc. Brandul a depășit PayPal și Neteller în acest sens.

În 2007, marca a fost achiziționată de Investcorp Technology Partners. În 2010, Moneybookers a devenit compania cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie și, ca urmare a unui rebranding, compania a fost redenumită Skrill. Deja în 2011, Skrill a servit peste 25 de milioane de utilizatori. Iar din 2013 s-a putut folosi vouchere pentru plăți online prin acest sistem. Acest lucru a asigurat anonimatul și fiabilitatea ridicată a tranzacțiilor.

În 2015, Skrill a fost achiziționat de Optimal Payments, care deține marca Neteller. Și mai târziu, Skrill însăși a cumpărat compania rivală Ukash.

Cazinourile care acceptă Skrill acceptă de obicei și criptomonede. Din 2018, această metodă de plată acceptă plăți cu criptomonede și este folosită chiar și pentru achiziționarea de monede digitale pe bursele cripto.

Puteți crea un portofel electronic pe site-ul oficial al companiei. Pentru a face acest lucru, trebuie să parcurgeți o procedură standard de înregistrare prin completarea unui formular în care trebuie să indicați datele personale ale clientului, cum ar fi:

În timpul procesului de înregistrare, utilizatorului i se va trimite un e-mail. Pentru a vă activa contul, trebuie să urmați linkul primit. După aceasta, va deveni disponibilă autorizarea folosind un login și o parolă. Adresa de e-mail a clientului servește drept login.

După înregistrare, este necesară verificarea contului pentru a accesa plăți. Plățile sunt disponibile în peste 40 de valute, așa că cazinourile online străine folosesc Skrill ca metodă de plată universală.

Utilizatorii apreciază Skrill pentru viteza plăților și ușurința tranzacțiilor. Uneori, cazinourile online oferă chiar promoții pentru utilizarea Skrill pentru a face o depunere. Acest lucru atrage și mai mult atenția asupra acestei resurse de plată.

Cum să vă reîncărcați contul

Pentru a reîncărca un cont la cazinoul online Skrill, jucătorul trebuie să aibă un cont verificat pe site-ul web al operatorului de plată, precum și un instrument de plată conectat la Skrill, de exemplu, un card bancar. În continuare, ar trebui să efectuați următorii pași:

Banii sunt creditați instantaneu în soldul jocului.

Cum să retragi câștigurile

Câștigurile sunt retrase într-un mod similar. Pentru aceasta:

După retragerea banilor într-un portofel Skrill, utilizatorul poate transfera fonduri pe un card bancar, portofele electronice și criptomonede sau pentru reîncărcare ulterioară a contului la cazinourile online care acceptă Skrill.

Avantajele și dezavantajele sistemului de plată Skrill

Utilizarea pe scară largă a Skrill pentru plăți în cazinourile online confirmă avantajele acestui serviciu. Dar, în același timp, acest sistem are și dezavantaje. Să ne uităm la avantajele și dezavantajele utilizării Skrill ca metodă de plată în cazinourile online.

Avantaje

Avantajele Skrill sunt:

Aceste avantaje vă permit să faceți depuneri și să retrageți câștiguri de la majoritatea cazinourilor online străine.

Defecte

Dezavantajele includ:

Pentru a juca în cazinourile online legale, completarea este disponibilă prin carduri bancare Visa, MasterCard, precum și prin Google Pay și Apple Pay.

Siguranța utilizării sistemului Skrill

Cele mai bune cazinouri online cu Skrill folosesc acest serviciu ca o modalitate sigură de a efectua plăți online. Serviciul este protejat de sisteme de criptare a datelor pe mai multe niveluri, ceea ce face ca scurgerea informațiilor personale ale clienților să fie aproape imposibilă. În plus, Skrill asigură anonimatul tranzacțiilor.