Cele mai bune cazinouri pentru a juca baccarat online

Baccarat online este un joc de cărți, cel mai vechi din existență și unul dintre puținele din cazinouri, al cărui rezultat nu se datorează doar succesului orb. Anterior, era considerată distracție pentru nobilimi, fiind un accesoriu obligatoriu al saloanelor de jocuri de noroc din cele mai înalte zone ale societății și cluburilor aristocratice. În era progresului digital, acesta a devenit disponibil pentru fiecare utilizator adult datorită platformelor Live Casino cu dealeri live. În funcție de regiune, tip și furnizor de software, alte nume sunt comune: în Spania și SUA – „Punto Banco”, în Franța – „Chmin de fer”, în Asia – „Macao”, iar în limbajul obișnuit – „nouă” .

În ceea ce privește regulile, jocul de online baccarat nu este mai dificil decât jocul popularului „Prost”. Scopul este de a face cea mai puternică mână cu un scor mai apropiat sau egal cu 9. Pariurile sunt plasate împotriva bancherului (dealerul); combinațiile paralele de cărți de la alți participanți la masă nu sunt importante în versiunile de cazinou live.

În ciuda simplității sale, jocurile de baccara necesită calm, rezistență, cunoaștere a strategiilor de bază, subtilități și variații ale jocului. De fapt, vom vorbi despre aceste componente ale succesului.

Tipuri de baccarat în cazinourile online

Înainte de a ajunge în cazinourile online, baccaratul a găsit tradiții vechi de secole, alăturându-se grupului de elită al vechilor case de jocuri clasice. Faima sa se extinde în întreaga lume – din America de Nord până în insulele Oceaniei. Este logic că multe culturi au avut propriile lor variații pe tema acestui joc. Colecția de modificări s-a extins și mai mult odată cu apariția industriei iGaming, care a completat mecanica familiară cu inovații tehnologice, bonusuri și funcții noi. Progresul tehnologic ajută să aveți la îndemână lucrurile necesare, inclusiv deschiderea accesului nelimitat la universul hobby-urilor preferate de jocuri de noroc.

Cu un astfel de fundal, nu are rost să încercăm să trecem în revistă toate tipurile de baccarat online, așa că ne vom concentra pe cele care s-au răspândit:

Pe lângă tipurile descrise, există câteva zeci de alte variante de baccarat care se găsesc în cazinourile online. Totuși, acest lucru nu schimbă esența: sarcina ta este să învingi dealer-ul, în mod ideal, obținând 9 puncte.

Alte diferențe sunt limitate la nuanțe tehnice:

Dezvoltatorii de jocuri de masă de cazinou sunt uimitor de inventivi în încercările lor de a satisface cererea tot mai mare de emoții a publicului, dând naștere la noi variante de baccarat. Trebuie să recunoaștem, entuziasmul lor dă roade, făcând jocul mai viu și înviorând gameplay-ul plictisitor.

Reguli de a juca baccarat online: pariuri, combinații

Ca în orice joc de cărți, runda începe cu plasarea pariurilor. Procesul are loc la o masă mică, pe suprafața căreia se aplică marcaje speciale. Baccarat online pentru bani se joacă folosind până la 8 jurnale a câte 52 de cărți fiecare. Acestea din urmă sunt plasate într-un sabo (container special) și tratate în sensul acelor de ceasornic.

Nu există multe reguli pentru baccara, dar cunoașterea lor perfectă îți va ușura prima experiență, îmbunătățind șansele de câștig: