TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandam aceasta firma. Vă sugerăm următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Parimatch — pariuri sportive online Moldova

Recenzie a casei de pariuri Parimatch este o companie internațională, dar mai concentrată pe publicul de limbă rusă. Are o licență de la Ministerul Justiției din Curacao, prin urmare operează legal pe teritoriul țărilor UE, inclusiv în Moldova. Parimatch md este, de asemenea, una dintre puținele case de pariuri care deține o licență oficială pentru a opera în Federația Rusă și Ucraina.

La fel ca majoritatea operatorilor populari, casa de pariuri Parimatch este înregistrată în Cipru. Biroul este situat în orașul Limassol, recenzie Parimatch are o licență în această țară. Compania a fost înființată în 1994 la Kiev. Au existat puncte de pariere în fiecare oraș important din țară. După 4 ani, Parimatch a început să lucreze în Federația Rusă. Un site pentru pariuri sportive online BC a fost deschis în 2000. În 2005, Parimatch md a început să funcționeze în mod legal pe teritoriul Republicii Moldova. În plus față de licența Curacao, casa de pariuri a primit permisiunea de la autoritățile Alderney în 2016. Aflați recenziile Parimatch ce spun utilizatorii despre casa de pariuri.

Furnizorul de pariuri sportive Parimatch are mai mulți ambasadori de renume mondial. În 2019, biroul a semnat contracte cu luptătorul MMA Conor McGregor și boxerul Mike Tyson. Partenerii oficiali ai Parimatch Moldova sunt și cluburile de fotbal Leicester și Juventus. Un alt ambasador al casei de pariuri este Fnatic, o echipă populară de e-sport.

Site-ul oficial Parimatch este în nuanțe negre, cu font alb contrastant. Datorită acestui fapt, este convenabil și plăcut să-l utilizați. În partea stângă a paginii principale există o listă a disciplinelor sportive. Printre ei:

De asemenea, puteți paria pe rezultatul unui eveniment politic. Oferta de evenimente de pe site este largă, în special meciurile de fotbal. Parimatch acoperă astfel de turnee populare:

Pariurile sunt disponibile și la meciurile turneelor ​​locale din țări precum Japonia, Africa de Sud, Ecuador, Elveția, Croația, Uruguay, Chile și altele. De asemenea, puteți face un pariu pe evenimente de fotbal eSports. De exemplu, ca parte a FIFA ESports Battle Champions League-2.

După alegerea disciplinei sportive și a campionatului, o listă a evenimentelor viitoare este afișată în partea dreaptă a site-ului. Acolo puteți afla numele echipelor, data și ora jocului, cotele pentru W1, W2 sau X. Mai multe revizuire detaliată Parimatch se poate face pe exemplul întâlnirii dintre Sevilla și RB Salzburg în faza grupelor UEFA Champions League … Lista, pe lângă pariurile pe rezultat, constă din următoarele tipuri de pariuri:

De asemenea, puteți plasa un pariu pe totalul individual al fiecărui jucător. De asemenea, sunt disponibile cornere, cartonașe galbene, faulturi, șuturi pe țintă, ofsaide, posesia mingii, out-uri, șuturi de poartă, salvări, totaluri de penalizări.

Înregistrarea și verificarea Parimatch jucătorilor din Moldova

Un jucător din Moldova poate fi înregistrat în doar un minut. Pentru a putea face pariuri sportive online, este suficient să indicați următoarele date:

Apoi, trebuie să alegeți cu o parolă puternică, care constă din litere mici, majuscule și cel puțin un număr. De asemenea, trebuie să alegeți moneda jocului în care va fi creat depozitul. Avantajul acestui birou este că leul moldovenesc este disponibil.

După aceea, puteți începe deja să plasați pariuri, dar este mai bine să vă confirmați imediat contul. Un cod va fi trimis la numărul de telefon, care trebuie introdus. Pentru a retrage banii câștigați, trebuie să treceți prin verificarea identității. Pentru aceasta aveți nevoie de:

Dacă este posibil să treceți verificarea utilizând un pașaport, trebuie să încărcați fotografii de înaltă calitate sau copii scanate ale acestor pagini:

Este mai ușor să vă verificați identitatea cu permisul de conducere. Este suficient să faceți o fotografie cu partea din față a actului de identitate și apoi să faceți un selfie prin analogie cu pașaportul. Cu cât utilizatorul încarcă mai repede documentele, cu atât mai bine, deoarece verificarea poate dura până la 7 zile.

Lângă fila „Confirmare cont” se află și „Date personale” care trebuie completate pentru verificare. Trebuie să indicați numele și prenumele dvs. reale, care se potrivesc exact cu datele din pașaport. De asemenea, trebuie să introduceți data nașterii, țara și orașul de reședință. La final, casa de pariuri vă va cere să introduceți o întrebare secretă și un răspuns la aceasta. Cu ajutorul acestor informații, va fi posibil să vă conectați la cont dacă o persoană uită parola.

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Moldova

Parimatch casa de pariuri sportive din Moldova vă oferă posibilitatea de a vă reface depozitul de joc în moneda locală. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe dreptunghiul verde din colțul din dreapta sus al paginii. Casa de pariuri va oferi să depună bani în cont în următoarele moduri:

Dacă utilizatorului îi pasă de anonimat, contul poate fi completat folosind portofele criptomonede. Recenzie a casei de pariuri Parimatch, pe lângă Bitcoin, acceptă și Litecoin, Ethereum, Tether TRC-20, Tether ERC-20, Bitcoin Cash.

Sumele minime și maxime de depunere depind de metodă. Dacă acestea sunt carduri Mactercard și Visa, va trebui să cheltuiți cel puțin 24 de lei. Suma maximă este de 208.500 mii lei.

Portofelul Xoocash este potrivit pentru o persoană care are doar 10 MDL pentru a crea un depozit pentru joc. Avantajul acestui portofel electronic este că nu există o sumă maximă.

Cu Ecopayz, puteți depune cel puțin 100 MDL. Portofelul electronic Neteller are aceleași cerințe. Deținătorii de abilități vor trebui să cheltuiască cel puțin 80 de unități de monedă Moldova.

De asemenea, puteți retrage fonduri atât pe un card bancar obișnuit, cât și pe un portofel electronic. De asemenea, puteți primi bani către sistemul local de plăți BPay. Suma minimă de retragere este de 100 lei moldovenești.

Pariuri minime și maxime

Suma minimă a pariului în BC Parimatch pentru locuitorii Republicii Moldova este de 5 lei moldovenești. Maximul depinde de eveniment și de disciplina sportivă. De fiecare dată este calculat de către casa de pariuri individual. De exemplu, puteți paria maximum 74.700 MDL pe rezultatul unui meci de fotbal dintre Young Boys și Manchester United. Dacă alegeți evenimentul vecin, întâlnirea dintre Sevilla și RB Salzburg, cel mai ridicat pariu posibil este deja de aproape 700 de mii de lei moldovenești.

Aplicație mobilă Parimatch

Casa de pariuri Parimatch are propria aplicație mobilă. Proprietarul unui gadget Apple îl poate instala direct în AppStore. Deși recenzie Parimatch permite operatorului să funcționeze legal, conform politicii Google, aplicațiile de jocuri de noroc nu sunt introduse pe piața oficială.

Oricine folosește un smartphone Android ar trebui să viziteze site-ul oficial al biroului pentru a aplicația parimatch apk download. Dacă acest lucru se face folosind un computer, este suficient să scanați codul QR pentru a instala programul.

Este mai convenabil să utilizați aplicația de pe un smartphone decât un site web într-un browser. În primul rând, filele se încarcă instantaneu. Traficul este cheltuit mai puțin, iar înregistrarea este mai rapidă. Parimatch oferă noilor utilizatori un bonus suplimentar după instalarea aplicației.

Promoții și bonusuri pentru noii veniți la casa de pariuri Parimatch

Fiecare utilizator Parimatch are dreptul la un Parimatch bonus de bun venit. Pentru locuitorii Moldovei, este de 150% pentru prima completare a contului. Puteți primi maximum 27 de mii de lei moldovenești pentru depozitul bonus.

Ofertă valabilă până la 1 mai 2024. Pentru a primi un premiu, după prima depunere a contului dvs., trebuie să apăsați clic pe butonul „Activați” din fila „Bonus de bun venit 150%”. În același timp, trebuie să efectuați o depunere de cel puțin 90 MDL.

Pentru a retrage bani bonus, trebuie să pariați această sumă de 30 de ori într-o lună. În acest caz, utilizatorul trebuie să aibă un singur cont. Dacă se dovedește că membrii familiei pariorului sau cineva care utilizează aceeași adresă IP sunt înregistrați la acest operator de pariuri sportive, Parimatch are dreptul să anuleze depozitul bonus.

Despre serviciul de asistență pentru jucătorii din Moldova în casa de pariuri Parimatch

Serviciul de asistență clienți Parimatch, potrivit casei de pariuri, funcționează 24/7. Punctul forte este că puteți obține un răspuns la o întrebare sau puteți vorbi cu un operator din Moldova. În fila Asistență, puteți găsi numărul de telefon corespunzător care începe cu MD.

De asemenea, puteți apela gratuit pe WhatsApp sau puteți scrie un e-mail. Pentru a rezolva problemele obișnuite, există un bot în Telegram.

Alte case de pariuri

Acasă / Recenzie / Parimatch — pariuri sportive online Moldova
8.3/10

la site

Vă recomandăm cele mai bune case de pariuri din țară:

TOP21 Moldova

Bonus 500%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

500 %jucător nou

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

Data actualizării: