Revizuirea bonusului de înregistrare în Parimatch

Bonus Parimatch la înregistrare fiecărui utilizator nou. Promoția se numește „+ 100% la prima depunere”. Pentru a primi acest bonus, trebuie să vă înregistrați un cont nou. Utilizatorii care au folosit deja serviciile acestei case de pariuri nu pot participa la ofertă. După crearea unui cont, trebuie să efectuați o depunere cu un singur transfer.

Puteți să vă completați contul atât cu un card bancar, cât și folosind portofele electronice. Bonus Parimatch la înregistrare nu se emite dacă puneți bani pe un depozit folosind portofele criptomonede. În schimb, este permisă utilizarea sistemelor de plată Xoocash Wallet, ecoPayz, Neteller, Skrill.

Bonus Parimatch la înregistrare este oferit acelor utilizatori ai căror membri ai familiei nu au un cont la această casă de pariuri. Nu puteți permite altor persoane să vă utilizeze dispozitivul pentru ca aceștia să intre pe pagina de internet a casei de pariuri de pe pagina lor, altfel pariorul poate fi blocat pentru conturi multiple.

Termeni și condiții bonus la casa de pariuri Parimatch

Pentru a primi bonus la prima depunere Parimatch, trebuie să îndepliniți următoarele condiții ale casei de pariuri în termen de 7 zile de la înregistrare:

Premiile în bani vor fi creditate în contul suplimentar în termen de 24 de ore. Pentru a putea converti bonus la prima depunere Parimatch în fonduri reale, trebuie să efectuați următorii pași:

cheltuiți pe pariuri sportive o sumă de 10 ori mai mare decât prima depunere în joc (de exemplu, dacă un utilizator depune 150 de lei, trebuie să cheltuiască cel puțin 150 de lei pentru pariuri);

Bonus la prima depunere Parimatch este creditat într-un cont real dacă nu mai sunt bani pe acesta. Dacă utilizatorul nu îndeplinește condițiile promoției în decurs de o săptămână, o sumă egală cu mărimea bonusului va fi debitată de la banca sa principală de joc.

Alte bonusuri în BC Parimatch

În plus față de Parimatch bonus de bun venit îi face plăcere pariorului alte promoții și oferte speciale. Printre ei:

Ca Parimatch bonus de bun venit vă oferă șansa de a câștiga un kit de fitness. Această promoție nu este pentru pariorii obișnuiți, ci pentru echipele care joacă în liga de fotbal amator. Pentru a primi o nouă uniformă de marcă de la Parimatch, echipament sportiv și alte cadouri, trebuie să:

Echipa care pariază pe cea mai mare sumă dintre toți participanții la promoție va putea juca în liga de fotbal amator. Printre premii se numără și 20 de perechi de adidași, veste cu sigla boomer.

Parimatch bonus de bun venit noilor utilizatori, de asemenea sub formă de asigurare pentru primul pariu. Dacă pariul face un pariu fără succes, casa de pariuri va returna toți banii pierduți. Puteți plasa atât un pariu obișnuit, cât și un pariu expres. Suma sa maximă nu trebuie să depășească 600 de lei.

Cum să vă înregistrați în BC Parimatch

Pentru a primi Parimatch bonus prima depunere, trebuie să parcurgeți o înregistrare simplă, indicând numărul de telefon mobil și adresa de e-mail. Apoi, trebuie să introduceți o parolă puternică, pe care va trebui apoi să vă conectați la contul dvs. De asemenea, în etapa de înregistrare, trebuie să selectați moneda jocului. Lei sunt disponibili pentru rezidenții din Moldova.

Pentru ca Parimatch bonus prima depunere să fie ulterior transferat într-un cont real și să retragă bani pe card, trebuie să treceți prin verificarea utilizatorului. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați contul dvs. personal făcând clic pe pictograma din colțul din dreapta sus.

În secțiunea „Confirmare cont”, casa de pariuri sugerează încărcarea unei fotografii sau a unei copii scanate a pașaportului, permisului de conducere sau ID-ului pentru verificare:

Este mai ușor să vă verificați contul cu permisul de conducere. Este suficient să faceți un selfie cu ei și să fotografiați partea din spate. Verificarea durează până la o săptămână, deci este mai bine să încărcați documente cât mai curând posibil.

Pentru a primi un bonus, Parimatch necesită, de asemenea, să completați toate informațiile despre dvs. De asemenea, se află în contul dvs. personal. Este necesar să indicați informații adevărate despre numele complet, data nașterii, orașul de reședință efectivă.

Pe scurt despre casa de pariuri Parimatch

În 2021 casa de pariuri Parimatch este una dintre cele mai populare în rândul publicului de limbă rusă. Licența i-a fost emisă de guvernul Curacao. Această țară face parte din Regatul Țărilor de Jos, deci operatorul are dreptul de a lucra în Uniunea Europeană.

Înregistrat de Parimatch în Cipru. Biroul principal se găsește în orașul Limassol. Inițial, Parimatch este o casă de pariuri ucraineană. A fost fondată în 1994 în capitală.

În Moldova casa de pariuri a apărut oficial în 2005. Parimatch are mulți ambasadori de renume mondial. Contractul cu BK în 2019 a fost semnat de MMA în luptă cu Conor McGregor. Fostul boxer Mike Tyson colaborează și cu Parimatch. Operatorul îi place utilizatorilor cu un număr mare de discipline și o gamă largă de evenimente. Puteți plasa pariuri nu numai pe fotbal, hochei și alte sporturi clasice, ci și pe turnee cibernetice și politică.