TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandam aceasta firma. Vă sugerăm următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Bet365 — pariuri sportive online

Recenzie a casei de pariuri Bet365 md este una dintre cele mai mari din lume. A fost fondată în 1974. Înainte de apariția internetului, compania avea puncte de pariere fizice în toată Marea Britanie. În 2000, casa de pariuri a lansat un site web și a început să accepte pariuri sportive online. În 2005, operatorul a închis toate sucursalele pentru a se concentra pe dezvoltarea afacerii sale online. Aflați recenziile Bet365 ce spun utilizatorii despre casa de pariuri.

Bet365 a câștigat numeroase premii internaționale. De 3 ani la rând, a fost desemnat Bookmaker al anului de către eGaming Review Awards. Operatorul este membru de onoare al asociațiilor de case de pariuri IBAS și ESSA.

Spre deosebire de multe alte case de pariuri populare, recenzie Bet365 Moldova nu a fost emisă de autoritățile Curacao. Operatorul are sediul în Gibraltar și are permisiunea de a opera din partea guvernului acestei țări. Operatorul este înregistrat acolo. Gibraltar este deținut în mod legal de Marea Britanie și este membru al Uniunii Europene cu un statut special.

Interfața site-ului web Bet365 este memorabilă, deoarece este realizată într-o combinație neobișnuită de nuanțe de gri și verde. Printre avantaje se numără prezența unei versiuni în limba română, dar utilizatorilor nu le place scrisul și tematica prea mici. Există un meniu în partea de sus a paginii principale:

Pe lângă pariurile sportive, casa de pariuri oferă jocuri de noroc. Puteți încerca diverse sloturi și arcade standard. Există, de asemenea, jocuri unice create de dezvoltatorii Bet365 și disponibile doar pe site-ul casei de pariuri. Iubitorii clasicilor pot juca blackjack, ruletă europeană, poker din Caraibe, baccarat. În total, această secțiune conține peste 1.000 de jocuri de noroc diferite.

Pariuri sportive la Bet365 Moldova

Pe site-ul oficial Bet365, o listă cu cele mai populare discipline sportive se află în partea de sus. Acestea sunt fotbal, tenis, hochei, baschet, tenis de masă, e-sport, golf. Dacă deschideți lista detaliată făcând clic pe pictogramă sub forma a trei linii orizontale, apar restul sporturilor disponibile:

De asemenea, puteți plasa pariuri pe evenimente politice. De exemplu:

Un mod live este disponibil pe site-ul Bet365, care se numește „Live” în versiunea rusă a site-ului. Difuzările video nu sunt disponibile pentru toate meciurile. Mai ales când vine vorba de turnee internaționale precum UEFA Champions League.

Cu toate acestea, difuzarea grafică vă permite să înțelegeți pe deplin ce se întâmplă în acest moment pe teren. Casa de pariuri raportează despre fiecare mișcare a mingii. În partea dreaptă, statisticile sunt întotdeauna actualizate. Acesta nu este doar un scor live, ci și lovituri exacte și inexacte, atacuri, ofsaid, aruncări libere și pe țintă.

Lista pariurilor sportive la Bet365 md

Lista pariuri sportive online poate fi văzută pe exemplul întâlnirii dintre FC Inter Milano și Real Madrid, care va avea loc în cadrul UEFA Champions League. În secțiunea „Popular”, următoarele tipuri de pariuri sunt:

Separat, pe pagina pieței pariurilor, puteți vizualiza viraje, linii, jumătăți, cărți, jucători și pariuri speciale. Recenzie a casei de pariuri Bet365 diferă prin faptul că are un constructor de pariu. Îl puteți folosi pentru a crea dvs. un pariu sportiv. Mai întâi trebuie să alegeți una și opțiunile de pe piață – jucătorul va primi o carte, scor, corner-uri, șanse duble etc. Apoi, trebuie să apăsați clic pe unul dintre rezultatele propuse cu un coeficient gata făcut. Apoi, este sugerat să mai alegeți câteva pariuri în conformitate cu același principiu. Constructorul este similar cu un cupon expres. Diferența este că pariorul face mai multe pariuri pe același eveniment și nu pe mai multe evenimente diferite.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor din Moldova

În cadrul revizuire detaliată Bet365, merită luată în considerare procesul de înregistrare și verificare a jucătorilor din Moldova. Pentru a crea un cont, trebuie să găsiți inscripția galbenă în colțul din dreapta sus al paginii principale. Casa de pariuri se oferă să se înregistreze specificând următoarele date:

Pentru o securitate mai bună, va trebui să introduceți un cod PIN din 4 cifre. Pentru a finaliza înregistrarea, trebuie să fiți de acord cu regulile casei de pariuri și să vă confirmați vârsta.

Pentru a utiliza pe deplin biroul casei de pariuri, fiecare utilizator trebuie să fie verificat. Pentru a face acest lucru, trebuie să încărcați o fotografie sau o copie a actului de identitate. Acesta poate fi un pașaport, un act de identitate sau un permis de conducere. În a doua etapă, va trebui să încărcați un document justificativ sub forma unui certificat de naștere.

Când operatorul verifică și confirmă verificarea, trebuie să parcurgeți al doilea pas al verificării contului. Trebuie să încărcați o fotografie nouă sau o copie a pașaportului sau a permisului de conducere, precum și a altor documente justificative. Un certificat de naștere nu mai este acceptat în această etapă. Va funcționa un extras de bancă sau de card de credit, o factură de utilitate sau o chitanță fiscală a consiliului.

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Moldova

Dezavantajul acestei companii este că Bet365 casa de pariuri sportive din Moldova nu oferă posibilitatea depunerii unui joc în lei. Utilizatorul primește automat o factură în euro. Puteți să o efectuați numai după ce ați parcurs procedura de verificare a contului.

Comparativ cu alte case de pariuri populare, Bet365 oferă puține opțiuni de finanțare. Operatorul nu acceptă criptomonede și multe portofele electronice. Locuitorii din fostele țări ale Uniunii Sovietice au la dispoziție doar 2 opțiuni pentru depunerea unui joc – un card bancar Visa / Mastercard sau Qiwi Wallet.

Avantajele sunt că banii sunt creditați instantaneu în cont și nu există comision. Pentru a face o depunere, este suficient să aveți 25 de lei pe card sau în portofel.

Casa de pariuri avertizează că puteți retrage fonduri numai în același mod în care depozitul a fost reîncărcat data trecută. De exemplu, dacă banii au fost depuși folosind un card Visa, atunci nu va fi posibil să-i retrageți utilizând portofelul electronic Qiwi Wallet.

Pariuri minime și maxime la Bet365

Locuitorii Moldovei primesc un cont de jocuri în moneda Uniunii Europene. Pentru a plasa primele pariuri sportive online, este suficient să faceți un depozit de 1 EUR. Puteți face 5 pariuri sportive cu acești bani. Casa de pariuri acceptă pariuri de la 20 de euro.

Mărimea pariului maxim depinde de mai mulți factori – disciplină, turneu, eveniment, cote. Casa de pariuri face o excepție pentru pariorii mari și ridică limita la 50 de mii de euro.

Aplicație mobilă Bet365

În ciuda faptului că recenzie Bet365 are o licență de la guvernul din Gibraltar, casa de pariuri nu are posibilitatea de a crea o aplicație pentru utilizatorii de smartphone-uri Android care ar putea fi descărcată în Play Market. Utilizatorii trebuie să instaleze programul din browser.

Aplicația oficială de pariuri Bet365 este disponibilă în AppStore, dar numai pariorii care au un dispozitiv mobil de la Apple îl pot descărca. Programul este solicitat și ocupă locul al treilea la secțiunea „Sport”, deoarece casa de pariuri este una dintre cele mai populare din lume.

Avantajul utilizării unei aplicații Bet365 mobile în locul unui site web este că toate filele sunt încărcate mai repede cu un ordin de mărime. Depunerea și retragerea banilor este mai ușoară. Modul live din aplicație funcționează mai bine, nu aveți nevoie de o conexiune perfectă la internet pentru a viziona emisiuni video.

Promoții și bonusuri

Fiecare proprietar al unui nou cont la Bet365 are dreptul la un bonus de bun venit. Pentru a o primi, trebuie să finalizați verificarea și să completați depozitul în valoare de 10 până la 30 de euro. Pariorul primește în contul bet365 bonus aceeași sumă de bani pe care a fost cheltuită pentru depuneri.

Pentru a utiliza bonusuri de pariere, trebuie mai întâi să plasați pariuri cheltuind întregul depozit principal. Dacă vor avea succes, utilizatorul va primi un bonus de bun venit. Orice pariuri sportive pot fi plătite cu bonusuri de pariere de până la 30 €.

Pentru jucătorii mai experimentați, alte promoții sunt întotdeauna disponibile. Puteți lua în considerare mai detaliat oferta specială „Garanție la înlocuire”. Dacă pariorul a făcut un pariu înainte de meci pe un anumit jucător, el are șansa să recupereze banii dacă jucătorul a fost înlocuit înainte de sfârșitul primei reprize. Fondurile vor fi returnate sub formă de bonusuri de pariere.

Despre serviciul de sprijin pentru jucătorii din Moldova

Pentru ca un jucător din Moldova să primească ajutor pe site-ul Bet365, trebuie să găsiți fila corespunzătoare în colțul din dreapta sus al paginii principale. Apoi, trebuie să scrieți o întrebare în caseta de căutare. Dacă se află pe lista de întrebări frecvente, răspunsul va fi primit instantaneu.

Puteți contacta un angajat Bet365 în 4 moduri – deschideți un chat online, scrieți un e-mail, trimiteți o scrisoare reală la adresa, apelați numărul de telefon al asistenței tehnice 24/7.

Alte case de pariuri

Acasă / Recenzie / Bet365 — pariuri sportive online
8.3/10

la site

Vă recomandăm cele mai bune case de pariuri din țară:

TOP21 Moldova

Bonus 500%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

100%jucător nou

Data actualizării: