TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Betcity . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Revizuirea aplicației mobile Betcity

Dezvoltarea aplicațiilor de pariuri este o sarcină complexă, care este de obicei atribuită unor studiouri cunoscute din casele de pariuri. Dacă o companie oferă jucătorilor săi să folosească o aplicație pentru pariuri, atunci aceasta își demonstrează îngrijorarea față de propriul public, precum și dorința de a se dezvolta în industria aleasă, deoarece costurile de dezvoltare sunt destul de mari. Astăzi toată lumea poate instala betcity instalezi pe Android. Pentru a face acest lucru, este suficient să selectați opțiunea de instalare care corespunde sistemului de operare utilizat. Să aruncăm o privire mai atentă la caracteristicile instalării programelor de pariuri pe un dispozitiv, precum și la nuanțele performanței și funcționalității lor de bază.

Aplicație Betcity pentru Android – instrucțiuni pas cu pas

Astăzi betcity instalezi pe Android numai de pe site-ul oficial al casei de pariuri. Pur și simplu nu există alte opțiuni, deoarece Google nu permite adăugarea unei aplicații cu conținut de jocuri de noroc în catalogul său. Jucătorii vor avea acces la:

Ce este necesar pentru asta? Jucătorul trebuie descărcați aplicația oficială betcity și să se înregistreze. Totul în ordine. Procesul de instalare a aplicației implică accesarea secțiunii cu linkuri, după care puteți obține fișierul .apk de pe propriul dispozitiv. Pentru a face acest lucru, smartphone-ul trebuie să ruleze Android 4.4 sau o versiune mai nouă și cel puțin 50 de megaocteți liberi sunt necesari în memoria sa. Puteți descărca programul direct pe telefonul smartphone sau puteți obține kitul de distribuție de pe computer, apoi îl puteți trimite pe dispozitiv. Ar putea fi necesari pași suplimentari înainte de instalare, deoarece dispozitivul blochează instalările din surse terțe. Prin modificarea setărilor de securitate, jucătorul va putea instala programul și apoi le va readuce în poziția anterioară.

Aplicația Betcity pentru iPhone – instrucțiuni pas cu pas

Mulți jucători doresc să descarce betcity descărcați pe ios, ceea ce va dura doar câteva minute. Mai întâi trebuie să vă asigurați că dispozitivul rulează iOS 9.0 sau o versiune ulterioară. Instalarea necesită cel puțin 100 MB spațiu liber în memorie. Puteți instala aplicația de pe App Store, astfel încât procesul de instalare este automat. Este suficient să betcity descărcați pe ios din magazinul oficial de aplicații și să așteptați ca programul de instalare să termine descărcarea și instalarea fișierelor în memoria dispozitivului.

Prezentare generală a funcționalității aplicației de pariuri

Jucătorii pot alege dintr-o mare varietate de evenimente sportive. Site-ul oficial al biroului de pariuri și aplicația funcționează sincron, astfel încât pariorii pot plasa pariuri cu cote identice. O mulțime de evenimente din secțiunea prematch sunt, de asemenea, conținute în direct, astfel încât cei mai buni vor avea ocazia să prindă citate bune în acest mod.

Aplicația betcity Moldova este destul de confortabilă. Stilul este ales astfel încât pariorul să nu se distragă de la procesul principal. Emisiuni sportive pot fi găsite la multe evenimente din linie, dar sunt disponibile numai după înregistrare. Navigarea convenabilă și capacitatea de a sorta evenimentele vor fi extrem de apreciate de jucătorii care plasează pariuri în mod regulat.

 

Cum mă înregistrez și încep să plasez pariuri?

După ce am aflat cum betcity descarca gratuit, trebuie să studiați caracteristicile înregistrării pe site. Acest moment este obligatoriu, deoarece în caz contrar utilizatorul pur și simplu nu va avea un depozit personal către care pot fi trimise câștigurile. Procesul de înregistrare are loc într-un mod standard. Jucătorul trebuie să completeze o cerere, care este disponibilă făcând clic pe butonul de înregistrare din colțul superior al paginii de start. Dacă un jucător a făcut pariuri anterior pe site-ul oficial și a decis acum să treacă la modul de pariere prin intermediul aplicației, atunci va trebui doar să completeze autorizația. Aplicația betcity vă invită să furnizați următoarele informații personale:

Datele cu caracter personal trebuie specificate corect, deoarece nu va fi posibil să le modificați ulterior. Procedura de înregistrare vă permite să completați contul pe site-ul casei de pariuri, dar pentru a retrage bani din depozit, cu siguranță va trebui să încărcați fotografii ale documentelor pentru a trece verificarea contului.

Cum fac o depunere în aplicația de pariuri?

Folosind aplicația betcity, jucătorii vor putea nu numai să afle rezultatele meciurilor sportive sau statisticile clubului, ci și să plaseze pariuri sportive. Pentru a face acest lucru, va trebui să deschideți un cont personal pe site-ul web al casei de pariuri. Informații despre cum să efectuați o depunere sau să retrageți bani se găsesc în secțiunea corespunzătoare din cerere. O caracteristică a biroului este că puteți depune bani în cont fără comision. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați următoarele sisteme de plată:

Fiecare serviciu are propriile restricții în ceea ce privește cantitatea de completare sau retragere. De asemenea, serviciul poate reține un comision suplimentar de la utilizatori, care trebuie prevăzut în prealabil prin studierea regulilor de utilizare a sistemelor de plată. Dacă un parior are probleme cu reaprovizionarea, atunci aplicația betcity va clarifica întrebările de interes cu consultanți calificați. Le puteți contacta prin e-mail sau chat live.

Cum să pariezi pe sport în aplicație?

La fel ca și pe site-ul oficial, puteți plasa pariuri în linie sau în secțiunea live. Ambele secțiuni din aplicație sunt completate cu filtre, astfel încât să puteți selecta mai repede evenimentele de interes. Plasând pariuri folosind live, puteți viziona și transmisiile. Aplicația are un calendar de evenimente.

Pentru a plasa un pariu în aplicația betcity Moldova, jucătorul trebuie să selecteze și să facă clic pe cote în secțiunea listă de meciuri. Un coș de cumpărături va fi disponibil în partea de jos a ecranului, cu care vă puteți confirma alegerea. Jucătorii au posibilitatea să plaseze un sistem obișnuit, expres sau sistem. Pentru a plasa un singur pariu, trebuie să apăsați butonul „Faceți un pariu” din cupon. Dacă jucătorul a ales expresul sau sistemul, atunci pentru a confirma, trebuie să accesați filele corespunzătoare.

De ce să folosiți o aplicație de pariuri? Există mai multe motive pentru care mulți jucători preferă astăzi să își parieze folosind o aplicație mobilă. În primul rând, este o oportunitate de a câștiga bani pe pariuri care vor fi întotdeauna la îndemână. Nu este nevoie să petreceți timp pe un computer dacă puteți face un pariu astăzi prin intermediul smartphone-ului dvs. Adesea, accesul la pariuri este limitat din cauza politicilor guvernamentale privind jocurile de noroc. În acest caz, pariurile pe sport folosind aplicația vor fi o soluție rațională, deoarece o oglindă este deja încorporată în ea. Spre deosebire de versiunea mobilă, care descarcă în mod constant pagini noi de pe Internet, unele dintre elementele interfeței aplicației sunt salvate pe dispozitiv și sunt încărcate doar informații dinamice reale.

Descărcați alte aplicații mobile

Acasă / Aplicații / Revizuirea aplicației mobile Betcity
8.3/10
Data actualizării: