Cele mai bune cazinouri online care acceptă Ethereum

Într-o epocă în care febra blockchain schimbă destinele oamenilor peste noapte, cazinourile care acceptă Ethereum nu organizează doar jocuri de noroc pe bani reali, ci schimbă regulile industriei iGaming. Pe măsură ce criptomonedele continuă să câștige teren și să devină noul depozit de valoare, impactul lor se extinde în mai multe domenii, inclusiv pariurile online. Dar iată problema: pentru a călca pe acest val de revoluție digitală și a obține beneficii maxime de pe urma acestuia, trebuie nu numai să prindeți tendința, ci și să-i stăpâniți nuanțele.

Ethereum, a doua cea mai mare criptomonedă după capitalizarea pieței și la fel de obscure pentru mulți ca un pachet de cărți bine amestecat, oferă mai mult decât anonimatul și viteza de tranzacție. Deschide accesul la finanțare descentralizată, contracte inteligente și securitate pe care niciun cazinou terestru nu le poate oferi. Trebuie doar să-ți dai seama cum să-i folosești capacitățile în beneficiul tău.

Nu degeaba se spune că norocul îi favorizează nu numai pe cei curajoși, ci și pe cei cunoscători. De aceea, vă sugerăm să explorați cele mai bune cazinouri online cu Ethereum din Moldova, să vă familiarizați cu diversitatea lor, precum și să comparați avantajele și dezavantajele.

Ce este Ethereum și cum se creează un portofel cripto?

În termeni simpli, Ethereum (Ether, uneori Epherium) este o platformă, sau mai degrabă o singură mașină virtuală open-source bazată pe tehnologia blockchain. Deși proiectul este în mare parte cunoscut pentru criptomoneda Ether, sau pe scurt ETH, acest token nativ reprezintă doar o mică parte din el.

Astăzi, dezvoltatorii de soluții Web 3.0 din întreaga lume folosesc ecosistemul serviciului pentru a crea tot felul de aplicații descentralizate (dApps) bazate pe contracte inteligente. De fapt, acestea sunt contracte autonome, ale căror condiții sunt scrise direct în codul de rețea, permițându-vă să automatizați diferite procese și, în același timp, să le creșteți securitatea. Caracteristica principală este că pot opera la scară globală fără participarea intermediarilor de reglementare, chiar și atunci când vine vorba de împrumuturi, acorduri juridice complexe și tranzacții pe burse de valori și piețe financiare.

Conceptul de contracte inteligente a fost propus de Vitalik Buterin încă din 2013. Cu toate acestea, blockchain-ul cu același nume a fost lansat abia pe 30 iulie 2015, moment în care au început să apară primele cazinouri online ETH, cărora le este dedicat materialul nostru.

Evident, pentru a cumpăra, stoca, vinde sau schimba monede Ether ai nevoie de un portofel cripto special, fără de care nu îți vei putea încărca contul de joc. Configurarea unuia nu este o problemă dacă urmați un algoritm simplu de acțiuni, decidendu-vă mai întâi asupra tipului de stocare.

Portofele reci (offline):

Hardware – asemănător ca aspect cu unitățile USB, ele sunt considerate cele mai sigure, dar nu cele mai convenabile pentru utilizare frecventă. Produs de producători precum Ledger, Trezor etc.
Hârtie – copii ale cheilor dvs. publice și private, ale căror imprimări sunt create pe un site web securizat. Au avantajele funcționării autonome și nu necesită costuri de achiziție, dar sunt vulnerabile la deteriorări mecanice.

Fierbinte (online):

Desktop – instalat pe un PC care rulează sub sistemele de operare Windows, Mac și Linux.
Bazate pe browser sunt site-uri web cu servicii de stocare Ethereum, cum ar fi schimburile de criptomonede, precum și extensii web individuale.
Mobil – disponibil ca aplicații descărcabile pentru smartphone-uri și tablete.

Există, de asemenea, portofele virtuale cu custodie și fără custodie, multi-valută și monedă unică pentru ETH. Cu toate acestea, ghidurile de pe Internet vă vor ajuta să înțelegeți diferențele dintre acestea, dar ne vom opri mai detaliat asupra ghidului pentru deschiderea unui portofel. Desigur, instrucțiunile vor fi diferite pentru fiecare soluție individuală, dar haideți să trecem prin pașii generali:

Când ați terminat, păstrați în siguranță cheile publice și private. Prima este adresa portofelului dvs., care este folosită pentru a primi fonduri. Al doilea este necesar pentru a accesa și gestiona fondurile dvs., așa că partajați-l cu alții.

Cum să vă reîncărcați contul

Înainte de a face o depunere în soldul unui cazinou cripto prin Ethereum, trebuie să cumpărați monede. În acest scop, puteți utiliza schimburi criptografice de încredere, schimbătoare sau piețe P2P.

Odată ce activele sunt în cont, singurul lucru care mai rămâne de făcut este:

De regulă, banii sunt creditați în contul dvs. instantaneu. În același timp, deși platformele de divertisment nu deduc comisioane din contribuții, taxele de tranzacție pot fi de la procesorul dvs. de plăți cripto și de la rețeaua blockchain Ethereum.

Cum să retragi câștigurile

Vizitând cele mai bune cazinouri online Ethereum din lista noastră recomandată, veți vedea că acestea nu numai că oferă bonusuri de înscriere profitabile, jocuri de noroc Ethereum populare și turnee interesante, dar garantează și retrageri rapide. După ce ați primit primul câștig mare, pentru a comanda un cashout, procedați astfel:

TOP cazinourile online ETH procesează cererile non-stop, în cea mai mare parte automat. Prin urmare, nu va trebui să așteptați mult pentru a ajunge fondurile.

Avantajele și dezavantajele criptomonedei Ethereum

Astăzi, Ethereum se află pe primul loc în ceea ce privește capitalizarea între altcoin, pe locul al doilea după hegemonia Bitcoin. În același timp, moneda este mai avansată din punct de vedere tehnologic decât predecesorul său, funcționează pe propria sa platformă și este îmbunătățită constant de o comunitate mare. Se pare că proiectul este lipsit de neajunsuri, dar ele există, deși nu sunt la fel de semnificative precum avantajele.

Avantaje

Dintre avantaje, merită remarcate următoarele puncte:

Aceste caracteristici fac din Ethereum o alegere atractivă pentru pasionații de jocuri de noroc.

Defecte

În perioadele de congestionare a rețelei, taxele de tranzacție pot fi mai mari decât cele competitive.
La fel ca majoritatea criptomonedelor, ETH este supus unor fluctuații semnificative de valoare, care pot crește sau scădea câștigurile.
În ciuda popularității sale în creștere, Etherul nu este încă la fel de acceptat ca mijloc de plată precum monedele tradiționale sau alte sisteme.

După cum puteți vedea, nu au fost găsite defecte serioase.

Securitatea utilizării Ethereum

Companiei îi pasă de securitate printr-o arhitectură descentralizată, un mecanism de consens (inițial Proof of Work, iar acum Proof of Stake), algoritmi criptografici pentru tranzacții securizate și auditare inteligentă a contractelor pentru a evita vulnerabilitățile. În plus, comunitatea Ethereum, inclusiv dezvoltatorii și utilizatorii, monitorizează constant rețeaua pentru potențiale amenințări.

Important: mai mult de 85% din cazurile de piratare a contului implică parole nesigure sau furate. Combinațiile lungi de litere, cifre și simboluri sunt cea mai bună modalitate de a securiza orice portofel cripto.