Cele mai bune cazinouri online care acceptă Neteller

Disponibilitatea unui instrument de plată convenabil, fără probleme și accesibil este un factor decisiv atunci când alegeți o unitate de jocuri virtuale. În acest sens, cazinourile online Neteller ocupă un loc aparte pe piața jocurilor de noroc din Moldova, primind o largă recunoaștere datorită nivelului lor ridicat de securitate și eficiență. Această platformă de plată electronică este dotată cu o serie de avantaje care satisfac 100% nevoile actuale ale pasionaților de jocuri de noroc. Astăzi acesta este un fapt incontestabil care nu poate fi pus la îndoială.

În primul rând, tranzacțiile cu Neteller sunt finalizate instantaneu și cu comisioane minime. Acest lucru le permite jucătorilor să facă depuneri ieftine și să retragă câștiguri fără întârzieri semnificative. În al doilea rând, sistemul de plată digitală deservește clienții din peste 200 de țări din întreaga lume, iar site-ul său oficial neteller.com operează în 11 limbi, ceea ce indică recunoașterea și fiabilitatea la nivel global.

Înțelegând importanța acestei metode de plată în industria iGaming, am adunat cele mai bune cazinouri online cu Neteller într-o listă separată de rating. Este garantat că vă va ajuta să găsiți un furnizor de servicii onest, fără a face o greșeală cu alegerea dvs.

Ce este Neteller și cum se creează un portofel electronic?

Neteller este un sistem global de plată electronică (EPS) și un portofel digital care vă permite să efectuați și să primiți transferuri de bani online în întreaga lume. Serviciul a fost lansat în 1999 de compania canadiană Optimal Payments PLC, care acum este cunoscută sub numele de Paysafe Group. La cinci ani de la înființare, sediul organizației s-a mutat pe Insula Man (British Crown Dependencies), unde își are sediul până în prezent.

Deși nu este o instituție bancară sau de credit, EPS este reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA). În conformitate cu cerințele acestei autorități de supraveghere din Anglia, compania păstrează fondurile utilizatorilor în conturi fiduciare separat de capitalul personal de exploatare. Acest lucru garantează integritatea activelor clienților și acoperirea completă a obligațiilor financiare față de aceștia, chiar dacă este necesară rambursarea tuturor soldurilor în același timp. Acesta este doar unul dintre multele motive pentru care cazinourile care acceptă Neteller sunt atât de populare.

Pentru a înțelege mai bine cât de importantă este metoda de plată în cauză în industria plăților fără numerar, este suficient să cunoaștem câteva fapte despre aceasta:

Neteller este unul dintre cei mai mari furnizori de plăți de pe piața de pariuri și jocuri de noroc online, deservind până la 90% din toate companiile de jocuri de noroc existente.
Holdingul Paysafe a finalizat achiziția sistemului Skrill în 2015, devenind principalul furnizor de servicii de plată online din Europa și unul dintre emitenții cheie de portofele digitale din lume.
În prezent, resursa acceptă 26 de monede fiat (MDL, USD, EUR, etc.) cu conversie automată, fără a număra zonele de criptoprocesare.

De la tranzacționarea valutară la jocurile de cazinou online, Neteller face ca procesarea și acceptarea plăților pe orice site să fie fără probleme, menținând în același timp taxele la minimum. În același timp, a crea un cont în ecosistem și a avea propriul portofel cu toate funcțiile este pur și simplu simplu, urmând următorul algoritm de acțiuni:

Descrierea pasului

  1. Deschideți browserul web și accesați site-ul web oficial Neteller.
  2. Pe pagina principală a portalului, găsiți și faceți clic pe butonul „Înregistrați-vă acum”.
  3. Completați formularul, indicându-vă numele, prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, țara de reședință și moneda contului. Asigurați-vă că toate datele sunt introduse corect.
  4. Creați o parolă puternică – de preferință utilizați o combinație de litere, cifre și caractere speciale.
  5. Confirmați-vă e-mailul.
  6. Verificați-vă contul conectându-vă la sistem și apoi încărcând documentele necesare direct din contul personal.
  7. Încărcați-vă contul folosind o metodă convenabilă din lista celor disponibile.

Vă rugăm să rețineți că procesul de înregistrare și identificare diferă uneori în funcție de țara dvs. de reședință și de modificările politicilor companiei.

Clienții pot folosi contul pentru plăți online, pentru primirea plăților (cum ar fi câștiguri din jocuri de noroc), precum și pentru transferuri de bani, tranzacții cu criptomonede și schimb valutar. Când vine vorba de depunere, vă puteți finanța portofelul Neteller folosind transferuri bancare, carduri de credit/debit sau aproximativ 40 de alte metode de plată. Unele dintre ele sunt instantanee și complet gratuite, de exemplu. fara costuri de tranzactie. Dar chiar dacă sunt incluse comisioanele, de obicei comisionul nu depășește 2,5% din valoarea tranzacției.

Cum să vă reîncărcați contul

Cele mai bune cazinouri online cu Neteller fac cât mai ușor posibil să depui bani în soldul jocului tău prin acest sistem de plată electronică. Dacă aveți deja un portofel electronic cu active în cont, transferul acestora pe site-ul clubului virtual va dura câteva minute. Va trebui să efectuați un minim de manipulări simple:

Deoarece produsul de comerț electronic analizat este solicitat în cazinourile online de peste 20 de ani, utilizarea sa este încurajată în mod activ. Astfel, multe mărci oferă bonusuri pentru depozitele la Neteller. De obicei vorbim de rotiri gratuite, randamente cashback crescute și procente mai favorabile ale acumulărilor de reîncărcare.

Cum să retragi câștigurile

Jucătorii aleg acest portofel electronic tocmai pentru viteza tranzacțiilor. În majoritatea cluburilor web, procesarea cererilor de retragere de bani durează doar câteva minute și acest lucru se face fără bătăi de cap inutile. Dar există adesea cazuri în care chiar și cazinourile online de top Neteller întârzie termenii de plată. Acest lucru se explică prin specificul luării în considerare a solicitărilor de către administrația site-urilor de jocuri de noroc licențiate. Ei trebuie să verifice soldul și profilul clientului înainte de a aproba retragerea. Cu toate acestea, utilizatorii, de regulă, nu sunt chinuiți de așteptarea mai mult de 48 de ore.

Pe lângă un cont verificat, tot ceea ce este necesar pentru a retrage câștigurile dintr-un cazinou într-un portofel Neteller este:

Rețineți că, spre deosebire de finanțarea unui cont de cazinou folosind EPS, retragerile sunt cel mai adesea însoțite de un comision în intervalul 1-3%.

Avantajele și dezavantajele sistemului de plată Neteller

Ca toate celelalte opțiuni de plată, cazinourile care acceptă Neteller au atât avantaje, cât și dezavantaje. Să vorbim despre ele mai detaliat.

Avantaje

Ca instrument financiar global bazat pe web, Neteller se remarcă prin viteza și fiabilitatea excepționale în procesarea tranzacțiilor electronice cu numerar. Este ales pentru comoditatea sa, comisioanele mici și capacitatea de a depune și retrage cu ușurință fonduri, inclusiv pe platformele de cazinouri online.

Acum să fim puțin mai specifici:

Mențiune specială merită programul VIP al companiei. Pentru cei mai activi și mai loiali utilizatori, Neteller a introdus un program de recompense. Include comisioane reduse, limite crescute, cashback personal și un manager special. Pentru mai multe informații despre ofertă, vizitați site-ul oficial al furnizorului.

Defecte

Nu am identificat limitări critice în funcționarea Neteller, în timp ce dezavantajele descoperite nu cauzează inconveniente semnificative fanilor cazinourilor. Mai degrabă, fac parte din compromisul asociat cu utilizarea unui sistem de plată online omniprezent și convenabil:

Aceste deficiențe sunt relativ minore și sunt comune multor sisteme de plată online.

Securitatea utilizării sistemului Neteller

Infrastructura de securitate a companiei include tehnologie de criptare pe 128 de biți pentru a asigura securitatea tranzacțiilor, autentificare cu doi factori pentru a spori securitatea contului și conformitatea cu reglementările stricte FCA. Măsurile suplimentare includ utilizarea unui ID securizat, monitorizarea constantă a contului pentru activități neobișnuite și confirmarea fiecărei tranzacții prin e-mail. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a lua în considerare cazinourile online care acceptă Neteller în siguranță.