Cele mai bune cazinouri online care acceptă WebMoney

Metodele de plată din cazinourile online sunt considerate un factor important atunci când alegeți o platformă de jocuri de noroc. În acest sens, WebMoney este un instrument universal. Serviciul funcționează pe principiul unui portofel electronic. Utilizatorii au acces la plăți online, achiziții online, precum și la depuneri și retrageri la cazinourile online.

Metoda de plată nu este disponibilă în site-urile legale de jocuri de noroc din Moldova. De exemplu, 1win, Slotozal, la fel ca majoritatea altor unități online licențiate, efectuează tranzacții numai prin carduri bancare Visa și MasterCard, precum și prin plăți mobile prin Google Pay și Apple Pay, la care sunt legate cardurile bancare.

Vă vom spune cum să creați un portofel WebMoney. Să fim atenți și la avantajele și dezavantajele acestui serviciu de plată pentru efectuarea de tranzacții în cazinourile online.

Ce este WebMoney și cum se creează un portofel electronic?

WebMoney este un serviciu de plată electronică creat în 1998. Clienții companiei includ peste 40 de milioane de utilizatori. Portofelele pot fi deschise în diferite valute, dar principala legătură este către dolar.

Compania este activă pe piața europeană din 2015, când a primit licență oficială de a opera în Spațiul Economic European. De atunci, aproape toate cazinourile online europene au adăugat WebMoney pe lista metodelor disponibile de depunere și retragere a câștigurilor.

În Moldova, serviciul a fost și el la mare căutare. Cele mai bune cazinouri online au cooperat activ cu WebMoney. La acea vreme, afacerea cu jocuri de noroc se afla într-o zonă gri și funcționa sub licențe internaționale. Din 2018, WebMoney în Moldova a fost interzis legal. De atunci, puteți utiliza acest portofel electronic doar printr-un VPN sau un proxy.

Având în vedere că serviciul este destinat tranzacțiilor financiare și plăților online, utilizarea VPN și a programelor de criptare este riscantă. Informațiile personale ale utilizatorului și detaliile de plată pot cădea în mâinile unor terți. Prin urmare, din motive de securitate, este recomandat să folosiți doar servicii VPN de încredere și, de preferință, cu un abonament plătit, ceea ce presupune deja costuri suplimentare.

Dacă utilizatorul are acces la WebMoney, puteți crea un portofel electronic astfel:

După crearea unui cont, tranzacțiile sunt disponibile jucătorului.

Cum să vă reîncărcați contul

Cazinourile care acceptă WebMoney vă permit să vă reîncărcați rapid contul în următorul mod:

Banii sunt transferați instantaneu în contul dvs.

Cum să retragi câștigurile

Ieșirea se realizează într-un mod similar:

Vă rugăm să rețineți că doar jucătorii verificați au voie să retragă bani din cazinourile online, precum și în absența promoțiilor activate pentru care este necesară pariarea. Deoarece cazinourile care acceptă WebMoney operează în principal sub o licență offshore, nu există nicio taxă pentru retragerea de fonduri, dar poate fi luată în considerare o taxă pentru transferul de bani de către serviciul de plată însuși.

Avantajele și dezavantajele sistemului de plată WebMoney

Serviciul de plată este folosit de multe cazinouri online. Acest sistem are atât avantaje, cât și dezavantaje. Să aruncăm o privire mai atentă la care sunt avantajele și dezavantajele atunci când utilizați WebMoney pentru a umple portofelele de jocuri în cazinourile online și pentru a retrage fonduri.

Avantaje

Avantajele serviciului de plată WebMoney sunt:

stabilitatea muncii;
o modalitate ușoară de a-ți încărca portofelul prin alte portofele electronice, schimburi de criptomonede, platforme de jocuri (inclusiv cazinouri online), carduri bancare;
ușurința de înregistrare;
tranzacții rapide.

WebMoney s-a impus ca o platformă de înaltă calitate pentru plăți online. Dar serviciul are și dezavantaje semnificative.

Defecte

Principalele dezavantaje ale WebMoney includ:

este interzis în Moldova;
Pentru utilizatorii ucraineni, portofelul electronic nu este disponibil fără utilizarea serviciilor VPN;
Fiabilitatea scade atunci când se efectuează tranzacții financiare printr-un proxy sau VPN;
disponibilitatea limitelor;
comision pentru fiecare tranzacție.

Principalul dezavantaj este că serviciul nu este disponibil în cazinourile online ucrainene legale. Și site-ul web al companiei este blocat, deoarece este un sistem de plată rusesc.

Siguranța utilizării sistemului WebMoney

Anterior, serviciul era considerat sigur și de încredere de către utilizatorii din Moldova. Cele mai bune cazinouri online europene continuă să coopereze cu WebMoney. Dar pentru utilizatorii din Moldova, acest portofel electronic nu este considerat cea mai bună alegere. Resursa este interzisă în Moldova. Și conectarea la site-ul web al unei companii printr-un proxy și VPN este considerată extrem de nesigură. Folosind astfel de programe nu există nicio garanție a siguranței datelor personale și a detaliilor de plată ale clientului cazinoului online. Prin urmare, este recomandat să utilizați alte metode de reîncărcare a soldului dvs. în unitățile de jocuri de noroc online sau să alegeți site-uri licențiate din Moldova. Ultima opțiune este considerată cea mai de încredere, deoarece astfel de companii oferă servicii în mod legal.