Recenzie casa de pariuri 1win (Moldova)

Recenzie a casei de pariuri 1win este foarte populară în rândul publicului de limbă rusă. Compania se numește legal MFI INVESTMENTS LIMITED. Are sediul în Cipru, la fel ca majoritatea companiilor de case de pariuri. De asemenea, are o adresă fizică – strada Chytron nr. 3, Flat / Office 301, P.C. 1075, ceea ce reprezintă un avantaj. Compania are sediul în capitala Ciprului, Nicosia.

Recenzie a casei de pariuri 1win este autorizată de Ministerul Justiției din Curacao. Activitățile sale sunt considerate legale pe teritoriul multor țări, inclusiv în statele Uniunii Europene. Întrucât compania se concentrează pe publicul vorbitor de limbă rusă, recenzie 1win trebuie să dețină și o licență în Federația Rusă, Belarus, Ucraina, Kazahstan. Cu toate acestea, în aceste țări, activitățile casei de pariuri sunt încă considerate ilegale.

Prin urmare, 1win creează în mod constant noi site-uri asemănătoare. Adresa curentă poate fi găsită pe paginile de socializare ale casei de pariuri. Site-ul oficial 1win este în albastru închis. Fontul este alb, contrastant, deci este confortabil să folosiți operatorul.

În partea stângă a site-ului există o listă de discipline în care puteți plasa pariuri:

Sunt prezentate și evenimente din esports – Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Overwatch, Rainbow Sky și altele. Acoperă luptele de pariuri și MMA, inclusiv turneele UFC.

La fel ca la alte case de pariuri, cea mai largă ofertă este reprezentată de evenimentele de fotbal, deoarece aceasta este cea mai populară disciplină. În mod regulat, în special în timpul sezonului, există posibilitatea de a plasa un pariu pe mai mult de 850 de meciuri. Există turnee bine cunoscute precum:

Pariuri sportive online la agenția online 1win se pot face la meciurile din cadrul turneelor ​​naționale din țări precum Japonia, Ecuador, Scoția, Chile, Croația, Finlanda, Uruguay, Turcia, Arabia Saudită și multe altele.

După alegerea turneului de interes, se afișează o listă cu cele mai apropiate evenimente din cadrul acestuia. De exemplu, în Bundsliga germană din 17 septembrie, cluburile „Hertha” și „Greuther Furth” vor concura pentru victorie. Data și ora meciului apare în partea dreaptă a paginii, există un raport de returnare convenabil înainte de începerea evenimentului. Pe exemplul întâlnirii dintre FC „Hertha” și „Greuther Furth”, puteți lua în considerare și lista tarifelor:

În alte discipline, lista opțiunilor este mai puțin largă. De exemplu, în cadrul ESEA MDL NA Counter-Strike, va avea loc un duel între două echipe – Extra Salt și Triumph -. Lista constă din 12 tipuri de pariuri:

Modul live este disponibil pe site-ul web 1win, astfel încât să puteți plasa pariuri când evenimentul a început deja. Pe lângă pariuri, există un depozit de la cazinou. Sunt disponibile și jocuri de noroc live, la care participă adevărații crupieri, nu un robot.

O nouă secțiune în 1win, care distinge acest operatorul de restul – Invest. Compania oferă utilizatorilor să câștige bani pe investiții, investind în promovarea întreprinderii. 1win le folosește pentru a face publicitate pe diferite platforme. Investitorul primește un procent din profitul câștigat de birou în detrimentul noilor utilizatori atrași. Acest proiect a fost lansat în iulie 2020.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor din Moldova pe site-ul web 1win

1win casa de pariuri sportive din Moldova vă permite să vă înregistrați printr-un site oglindă. Pentru a face acest lucru, este suficient să introduceți următoarele date personale:

Apoi, trebuie să alegeți cu o parolă puternică, să confirmați vârsta cu o bifă și să selectați moneda contului de joc. Dezavantajul casei de pariuri este că moneda moldovenească 1win nu este acceptată. Puteți să vă completați contul dacă adăugați un portofel sau un card la:

După o înregistrare simplă, puteți face deja pariuri sportive online. Nici nu trebuie să vă verificați numărul de telefon sau e-mailul. Verificarea identității este necesară numai dacă doriți să retrageți banii câștigați. Pentru aceasta, operatorul necesită o fotografie clară sau o copie scanată a mai multor pagini ale pașaportului sau permisului de conducere.

Unii utilizatori se plâng că casa de pariuri nu avertizează cu privire la durata verificării și că această procedură este necesară pentru a retrage fonduri. Procesul de verificare a identității poate dura până la 2 săptămâni dacă angajații casei de pariuri au multe cereri de prelucrare.

Depunerea și retragerea fondurilor jucătorilor din Moldova în casa de pariuri 1win

Locuitorii Moldovei au posibilitatea să-și completeze depozitul de joc pe site-ul web 1win în următoarele moduri:

Retragerea pentru moldovenii care nu doresc să deschidă un cont în valută străină este capacitatea de a reface depozitul folosind un portofel de criptomonede. Până în prezent, sunt acceptate doar Bitcoin și Ethereum. Sumele minime și maxime de reaprovizionare depind de rata criptomonedelor.

Suma minimă care poate fi depusă într-un cont utilizând un card bancar sau un portofel electronic depinde în mare măsură de moneda aleasă. Dacă este un dolar SUA, trebuie să cheltuiți cel puțin 10 USD. Banii pentru depozit vor fi primiți în termen de 15 minute fără comision.

După verificare, puteți retrage bani în orice moment și în orice monedă disponibilă. Trebuie doar să vă confirmați parola și adresa de e-mail.

În mai multe cazuri pot apărea probleme de retragere. De exemplu, dacă utilizatorul se află în țări precum Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Spania, Italia și Franța. Acesta este un registru al statelor interzise 1win, cu ai căror rezidenți operatorul nu cooperează.

De asemenea, vor apărea probleme dacă se va dovedi că proprietarul contului este participant la un eveniment sportiv – jucător, antrenor, judecător. 1win își rezervă dreptul de a șterge depozitul dacă se dovedește că utilizatorul a deschis mai multe conturi la birou simultan.

Pariuri minime și maxime

Pariurile minime și maxime în 1win depind de moneda selectată a contului de joc. Deoarece leul moldovenesc nu este acceptat, acesta poate fi dolar, euro, grivne, ruble, lire turcești și altele. Practic, rata minimă este de 1 unitate dintr-o anumită monedă. Și maximul este stabilit de casă de pariuri pentru fiecare eveniment separat.

Aplicația mobilă 1win

Utilizarea site-ului web 1win este confortabilă, deoarece interfața este proiectată în culori plăcute, puteți găsi rapid fila dorită. Cu toate acestea, pentru dispozitivele mobile, o aplicație este mai potrivită. Deși este licențiat de recenzie 1win pentru a desfășura activități, acesta nu poate fi descărcat nici în Play Store, nici în AppStore.

Pentru a instala programul, trebuie să accesați site-ul oficial 1win de pe telefon sau tabletă din browser. Apoi, trebuie să găsiți linkul de descărcare în partea de jos a paginii, în partea dreaptă a acesteia.

Avantaj 1win pentru rezidenții din Moldova – atât site-ul web, cât și aplicația sunt disponibile în limba moldovenească. Avantajul utilizării unui program mobil este că toate filele sunt încărcate mai repede cu un ordin de mărime. Chiar și cu o conexiune medie la Internet, puteți viziona transmisiuni live de la evenimente fără întreruperi și de bună calitate.

Promoții și bonusuri

La fel ca majoritatea caselor de pariuri populare, 1win are propriul sistem de promoții, oferte speciale și cadouri. Fiecare utilizator poate solicita un bonus de bun venit de la casa de pariuri la înregistrare. Indiferent de moneda de joc aleasă, proprietarul contului primește 200% din prima depunere.

Pentru a retrage aceste fonduri pe un card sau un portofel, acestea trebuie rulate. Casa de pariuri oferă utilizatorului 2 săptămâni pentru aceasta. Pentru a câștiga înapoi depozitul bonus, trebuie să faceți pariuri simple cu cote de cel puțin 3,00. Dacă pariul este reușit, 1win transferă 5% din câștigurile din contul virtual bonus în depozitul real al jocului.

Despre serviciul de sprijin pentru jucătorii din Moldova

Serviciul de asistență este disponibil în 2 limbi – rusă și engleză. Există două modalități de a contacta operatorul pentru a pune o întrebare sau pentru a raporta o eroare – sunați la numărul de telefon sau scrieți în chat.

De asemenea, puteți trimite un mesaj la o adresă de e-mail, dar va trebui să așteptați un răspuns de la 1 oră la 2 zile. Dacă trebuie să rezolvați problema de urgență, este mai bine ca un rezident al Republicii Moldova să folosească chatul, deoarece este gratuit. Operatorul va răspunde în termen de 5 minute.