Cele mai bune cazinouri online care acceptă Ripple

Industria jocurilor de noroc este un rollercoaster constant de turbulențe și, să recunoaștem, criptomonedele au fost un roller coaster pe care nimeni nu a văzut-o să vină. Pe de altă parte, erau incredibil de fericiți de ea. Odată cu revoluția numerarului digital, clienții cazinourilor online s-au bucurat de beneficii evidente, cum ar fi anonimatul, costurile scăzute de decontare, plățile fulgerătoare și securitatea mai slabă decât Fort Knox.

Când Ripple (XRP) a apărut în 2012, a devenit imediat noul tip cool de pe blockchain. Băncile, serviciile financiare, furnizorii de plăți și companiile de jocuri de noroc au început să folosească activ proiectul în propriile scopuri. De ce? Pentru că cui nu iubesc tranzacțiile care sunt la fel de rapide ca un cal de curse și la fel de ieftine ca o reducere de Black Friday? Așadar, în lumea monedelor cibernetice, unde Bitcoin de neînlocuit era mai imprevizibil decât starea dealerului, protocolul Ripple a oferit stabilitate și viteză. A fost ca și cum ai trece de la o motocicletă la o mașină sport – tot același vânt în păr, dar mult mai confortabil și cu climatizare.

Dar atenție, nu tot ce strălucește este aur. Cu mare putere (și popularitate) vine o mare responsabilitate și, din păcate, și escrocii. Ei strică toată distracția. Prin urmare, am creat un rating al celor mai bune cazinouri online cu Ripple din Moldova și din străinătate. Puteți avea încredere în aceste cluburi fără a vă face griji cu privire la legalitatea software-ului, integritatea plăților și siguranța datelor personale confidențiale.

Ce este Ripple și cum se creează un portofel cripto?

Ripple este un fel de cuțit elvețian, un instrument versatil și multifuncțional. Acest proiect depășește capacitățile majorității criptomonedelor convenționale. Este o platformă pentru sisteme de plată electronică în diverse scopuri, concentrându-se pe operațiuni de schimb de tranzacții irevocabile prin tokenizare de active. În acest scop, se utilizează criptomoneda internă a rețelei – XRP. Cu ajutorul acestuia, băncile și alții pot converti cu ușurință dolari în euro, Bitcoin în Ether, mărfurile în acțiuni sau chiar aurul în mile aeriene.

Astfel, Ripple este un unificator al diverselor sisteme monetare, un intermediar ieftin pentru transferuri rapide, precum și schimbul unei unități de stocare a activelor materiale cu alta și invers. Predecesorul acestui serviciu, cunoscut sub numele de Ripplepay, a apărut la începutul anilor 2000 sub conducerea lui Ryan Fager. Ripple original a fost lansat mult mai târziu, în 2012.

În esență, Ripple se bazează pe o bază de date deschisă, partajată și utilizează un proces de consens care permite schimburilor să aibă loc într-o rețea descentralizată. În cazul lui, nu există loc pentru un astfel de concept precum „exploatarea minieră”. La începutul implementării proiectului, au fost emise 100 de miliarde de XRP – nu există planuri de a adăuga mai mult.

În contextul intereselor jucătorilor, cazinourile care acceptă Ripple sunt mai mult decât atractive. Astfel de unități oferă tranzacții rapide și cu costuri reduse, fie că este vorba de depunere sau retragere de fonduri și, cel mai important, vă permit să rămâneți incognito.

Pentru a stoca și gestiona în siguranță criptomoneda XRP de oriunde în lume, trebuie să creați un portofel virtual. Desigur, există opțiunea de a opta pentru o soluție hardware, dar stocarea electronică are mai multe avantaje funcționale:

În plus, nu este nevoie să achiziționați un portofel cripto digital, acestea sunt distribuite gratuit. Singurul dezavantaj semnificativ este potențiala vulnerabilitate la hacking, deoarece toate serviciile software sunt „fierbinte”, adică funcționează online sau cu acces frecvent la Internet. Cele „reci” (dispozitive fizice și imprimări pe hârtie ale cheilor private la adresa dvs.) nu au această problemă, dar folosirea lor, în special pentru a juca pentru bani într-un cazinou cripto, nu este foarte convenabilă.

Ținând cont de cele de mai sus, recomandăm crearea unui portofel criptografic software sau de rețea (web) cu suport Ripple, dar alegerea cu atenție a unui furnizor de servicii și luarea tuturor măsurilor de securitate. Pentru aceasta sunt potrivite Trust Wallet, MetaMask, Binance Chain, Atomic, Exodus etc. Nu vor fi probleme cu crearea și configurarea lor, întrucât dezvoltatorii s-au ocupat să însoțească fiecare pas cu instrucțiuni detaliate privind specificul produsului lor.

Cum să vă reîncărcați contul

Când etapa de deschidere a unui portofel cripto s-a încheiat și monedele au fost achiziționate și transferate în soldul de stocare, este timpul să încărcați cazinoul online cu XRP. Din punct de vedere tehnic, acest lucru nu este dificil de făcut, urmând următorul algoritm de acțiuni:

De obicei, jetoanele sunt creditate instantaneu în contul de joc; întârzierile sunt extrem de rare. Taxa nu este supusă comisionului, cu excepția cazului în care se prevede altfel în politica financiară a operatorului dvs. de jocuri de noroc.

Amintiți-vă, valoarea criptomonedei poate fluctua puternic de la un moment la altul. Într-un minut vei fi un Rockefeller digital, iar în următorul va trebui să strângi cureaua. Fiți pregătiți pentru aceste fluctuații, nu așteptați să încasați câștiguri mari și nu pariați niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

Cum să retragi câștigurile

Astăzi, cele mai bune cazinouri online cu Ripple vă permit să vă încasați soldul fără nicio bătaie de cap. În același timp, cluburile hibride i.e. cei care acceptă atât monede digitale cât și monede fiat oferă simultan un serviciu de conversie automată. Aceasta înseamnă că vă puteți retrage fondurile câștigate direct într-o bancă sau în orice alt cont tradițional, chiar dacă banii au fost depuși inițial în cripto.

De fapt, instrucțiunile pentru retragerea câștigurilor nu diferă de descrierea procedurii de efectuare a unui depozit, dar este important să respectați o serie de condiții:

În plus, trebuie să țineți cont de comisioanele percepute pentru câștiguri la aproape toate cazinourile online. Rareori depășesc 3-5%.

Avantajele și dezavantajele criptomonedei Ripple

În domeniul cazinourilor cu criptomonede, Ripple rămâne relativ popular. Tokenul nativ XRP nu este la fel de familiar ca mijloc de plată precum, de exemplu, ETH sau USDT. Și totuși, cazinourile care acceptă Ripple sunt destul de comune pe piața iGaming și din motive întemeiate.

Avantaje

Cazinourile online XRP sunt, fără îndoială, apreciate pentru următoarele avantaje:

viteza – rețeaua Ripple este capabilă să proceseze până la 1500 de tranzacții pe secundă;
cost scăzut al transferurilor de bani;
eficienta energetica;
lichiditate mare a monedei;
nu există un algoritm PoS – moneda are propriul algoritm Consensus;
anonimatul relativ al plăților;
sistemul folosește 150 de noduri validatoare care asigură securitatea;
accesibilitatea la bănci și instituții financiare;
universalitatea în ceea ce priveşte reglementările internaţionale instantanee.

Defecte

Dezavantajele Ripple includ:

centralizare;
probleme cu SEC;
riscurile de manipulare a cursului de schimb.

XRP se află în mod constant în primele 10 criptomonede după capitalizarea pieței, iar litigiile sale cu autoritățile de reglementare financiare sunt aproape soluționate. Se dovedește că, în ciuda unor dificultăți inițiale, compania le depășește cu succes.

Siguranța utilizării Ripple

Pentru a nu vă împovăra cu informații tehnice complexe despre securitatea blockchain-ului, validatorilor și protocolul unic de consens Ripple, este suficient să cunoașteți un singur fapt despre securitatea acestuia. American Express, Santander, Cross River Bank și sute de alte instituții financiare din întreaga lume, inclusiv cele guvernamentale, folosesc platforma pentru tranzacții internaționale. Prin urmare, nu aveți de ce să vă faceți griji când jucați cu XRP la cazinourile noastre online de top.