TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Book of Ra
9.0/10

Slot Book of Ra

Data actualizării:

Joacă Book of Ra deluxe

Book of Ra deluxe este un aparat de slot online produs de Novomatic. Book of Ra deluxe are decorul Egiptului antic și face parte din saga de jocuri slot gratuite Book of Ra. Slotul de lux Book of Ra are 5 role și 10 linii de câștig. Rata de distribuție (RTP) a Book of Ra deluxe este de 92,13%.

Cum să joci la slotul de lux Book of Ra™

Cu 5 role, 10 linii de plată și posibilitatea de a declanșa un mod bonus cu rotiri gratuite și simboluri speciale care se pot extinde, Book of Ra deluxe este unul dintre cele mai cunoscute aparate de slot Novomatic disponibile pe cazinoul online și, de asemenea, slotul care a oferit via. succesul jocurilor cu decor egiptean.

Ți-ai împachetat deja pălăria de explorator? Chiar și telul poate fi util! De ce mai ai nevoie? Ei bine, puțin noroc nu strică niciodată! În mormintele faraonilor antici sunt ascunse bogății imense pe care doar piesele tale le pot dezvălui: câștigă formând o combinație de cel puțin două simboluri identice de-a lungul uneia dintre cele zece linii de plată care se deplasează de la stânga la dreapta. Simbolul exploratorului este cel care oferă cea mai mare plată, urmat îndeaproape de simbolul mumiei și simbolul cărții lui Ra care acționează și ca un scatter.

Declanșează modul bonus al slotului online Book of Ra

Și tocmai când simbolurile scatter intră în scenă jocul devine interesant… dacă 3 sau mai multe simboluri din Cartea lui Ra apar simultan în fiecare poziție a celor 5 role poți de fapt declanșa o funcție de joc care creditează 10 gratuit. se învârte cu simboluri expansive.

În timpul rotirilor gratuite, unul dintre simbolurile Book of Ra este selectat aleatoriu și va deveni simbolul special care se extinde pe toată durata modului. Dacă cel puțin 3 dintre aceste simboluri apar în timpul unei rotiri și se extind în orice poziție, simbolurile în sine se vor extinde în toate pozițiile de pe rolele lor respective.

În timpul jocurilor bonus ale slot machine Book of Ra poți câștiga alte jocuri gratuite: dacă simbolul scatter al cărții apare pe ecran de cel puțin 3 ori, vei putea câștiga 10 jocuri gratuite suplimentare. Jocurile bonus Book of Ra au loc cu aceeași configurație de pariu și linie ca ultimul joc din modul obișnuit.

Cartea antică se deschide pentru a-și dezvălui toate secretele. Vei putea accesa jocurile bonus și vei descifra hieroglifele misterioase pentru a cuceri comori incredibile? Verificați toate combinațiile câștigătoare accesând tabelul de câștiguri a jocului. Citiți în continuare… între timp pregătiți-vă episoadele!

Câte rotiri gratuite pot câștiga la Book of Ra deluxe?

Pe slotul de lux Book of Ra poți câștiga inițial 10 rotiri gratuite dacă reușești să aterizezi cel puțin 3 simboluri scatter în oricare dintre cele 15 poziții de pe ecran! În plus, dacă apar simboluri scatter suplimentare în timpul modului bonus, vei primi încă 10 rotiri gratuite și vei putea continua să formezi combinații câștigătoare.

Riscă-te și dublează-te

De asemenea, vă puteți crește prada datorită funcției „Gamble” care este disponibilă imediat ce obțineți o combinație câștigătoare pe una dintre liniile activate. Făcând clic pe butonul „Risc” poți să pariezi suma câștigată și să o dublezi, cu o probabilitate de 50:50. Dacă doriți să vă asumați un risc, faceți clic pe butonul „Risc”, dacă preferați să vă păstrați câștigurile, faceți clic pe butonul „Asumați”.

Iată cum să începeți

După ce porniți Book of Ra deluxe, selectați suma cu care intenționați să faceți prima ta joc. Cu tastele „+/-” vă puteți ajusta pariul total; făcând clic pe „Linii” (dacă funcția este disponibilă pentru slot) poți modifica numărul de linii active.” Făcând clic pe butonul „Play” încep jocurile individuale, în timp ce butonul „Automatic” pornește rotiri automate; pentru a întrerupe rotirea automată, faceți clic din nou pe butonul „Automat”.

Suntem gata să vă urăm bun venit în lumea câștigătoare a Book of Ra deluxe – jucați un joc gratuit Book of Ra acum!

Slot machine de lux Book of Ra pe scurt

  • Numar de role: 5
  • Număr de linii: 10 linii de plată
  • Simboluri în joc: explorator, mumie, statuie, scarabeu, carte, A, K, Q, J, 10
  • Simboluri speciale: carte (simbol scatter: declanșează rotiri gratuite dacă pe ecran apar cel puțin 3)
  • Simbolul exploratorului este cel care plătește cele mai mari câștiguri
  • Miza minimă per rotire: 0,20 EUR
  • Miza maximă per rotire: 100 EUR
  • Miza maximă per sesiune de joc: 1.000 EUR
  • Câștig maxim în modul risc (joc de noroc): 5.000 EUR
  • Cota de distribuție: 92,13%

Conectați-vă la contul dvs. de joc astăzi și încercați acest fantastic aparat de slot Novomatic amplasat în tunelurile misterioase ale faimoaselor piramide din Egipt. Nu ați efectuat încă prima depunere? Fă-o acum și vei putea profita și de un bonus fără depunere pentru a-ți începe aventura cu jocurile noastre în cel mai bun mod posibil!

Pot să joc Book of Ra pe dispozitivul meu mobil?

Da. Puteți juca Book of Ra direct pe smartphone sau tabletă, descărcând aplicația StarVegas. Călătorești și vrei să împărtășești cu prietenii? Sau ai ceva timp disponibil și nu știi cum să-l folosești? Răspunsul este simplu: experimentați fiorul de a declanșa rotiri gratuite oriunde v-ați afla! Înregistrați-vă sau dacă aveți deja un cont de joc, pur și simplu conectați-vă și faceți clic pe play!

Pot câștiga mai mult la slotul Book of Ra?

Da, pe slotul Book of Ra deluxe este posibil să-ți dublezi câștigurile datorită butonului „Risc”. După ce obțineți un câștig, faceți clic pe butonul „Gamble” și veți vedea un pachet de cărți care apare cu fața în jos. Ghiciți culoarea primei cărți (roșu sau negru) și câștigurile dvs. se vor dubla. Cu toate acestea, dacă nu ghiciți corect, vă veți pierde câștigurile și veți începe să jucați din nou. Opțiunea „Risc” este disponibilă cu fiecare câștig realizat. Câștigul maxim al caracteristicii de risc este de 5.000 EUR.

Cartea lui Ra – o serie de succes

Pătrundeți adânc în piramidele antice ale Book of Ra deluxe și nu uitați că platforma noastră oferă și multe alte aparate de slot din saga care se desfășoară în Egipt, majoritatea fiind jocuri cu volatilitate ridicată.

Descoperă apoi celelalte titluri Novomatic dedicate celei mai grandioase vânătoare de comori în format slot în lumea fascinantă a faraonilor. Ești gata să începi jocurile și să câștigi?

Book of Ra deluxe 6 gratuit

Dacă 5 role nu sunt suficiente… să punem în joc a șasea. În această versiune a Cartei lui Ra veți avea ocazia să activați o bobină suplimentară care vă va duce în cele mai secrete adâncimi ale piramidelor egiptene. În caz contrar, această Carte a lui Ra este similară cu versiunea originală, simbolul explorator oferind cele mai mari plăți și simbolul bonus Book of Ra acționând ca un scatter și declanșând un minim de 10 rotiri gratuite. Ești gata să începi aventura?

Cartea lui Ra deluxe 10

Particularitatea Book of Ra deluxe 10 este prezența a două seturi, primul cu 5 role și 25 de linii câștigătoare și al doilea cu 12 role și 75 de linii câștigătoare. Simbolul wild îndeplinește o funcție interesantă pe Book of Ra: prin alinierea a 4 wild-uri în primul set, toate simbolurile de pe rola corespunzătoare din al doilea set devin wild-uri stivuite. Scatterul (Cartea lui Ra) poate declanșa până la 20 de rotiri gratuite cu un simbol de extindere aleatoriu. Suntem mândri să vă putem oferi acest clasic Novomatic atemporal pe StarVegas. Gloria este la îndemâna ta: testează-ți abilitățile ca aventurier și campion al Cărții lui Ra.

Cartea lui Ra Magic™

În slotul Book of Ra Magic vei forma o pereche extraordinară cu cel mai bun arheolog din StarVegas pentru a explora piramide misterioase în căutarea comorii râvnite! În timpul modului bonus, dacă obții cel puțin 3 simboluri scatter noi te vei putea bucura de 10 noi rotiri gratuite și de un nou simbol special care va fi ales în plus față de cel anterior. Continuând să joci, vei beneficia în cele din urmă de până la 9 simboluri diferite care se extind în același timp. Merită să-ți încerci norocul, ce părere ai?

Cartea averilor mistice Ra

Versiunea Book of Ra Mystic Fortunes prezintă o mare inovație în comparație cu sloturile anterioare ale sagăi cu tematică egipteană, și anume introducerea a 4 jackpot-uri! În regatul clasic al piramidelor, Ochiul lui Ra controlează 10 linii fixe și 5 role pe care este necesar să se alinieze cel puțin 3 simboluri identice. Vorbind de simboluri, este cartea de vrăji care vă garantează succesul în Cartea lui Ra.

Cartea lui Ra – Templul Aurului

Vrei să fii primul jucător care experimentează un nou capitol al celei mai populare serii din Egipt în compania unui explorator îndrăzneț? Stai puțin… cine a spus Egipt? În slotul Book of Ra – Temple of Gold te regăsești printre civilizațiile bogate din America Centrală în încercarea de a dezvălui misterul El Dorado datorită a 10 simboluri, inclusiv simbolul inevitabil al cărții lui Ra, jocuri bonus cu simboluri speciale care extinde și posibilitatea de a-ți dubla câștigurile în modul „Risc”.

Jackpot of Legends – Book of Ra deluxe

Slotul faraonilor se completează cu jackpot și cartea lui Ra care acționează ca sălbatic și împrăștiat în același timp. Acest simbol poate înlocui, de fapt, toate celelalte simboluri pentru a facilita combinațiile tale câștigătoare și, de asemenea, poate începe jocul bonus cu 10 rotiri gratuite. Pentru a participa la jocul jackpot este necesar să umpleți cufărul cu monede de aur și să descoperiți trei pietre prețioase de aceeași culoare în spatele fiecărei monede. Vei avea norocul să declanșezi jackpot-ul culorii corespunzătoare pietrelor prețioase ascunse în spatele monedelor de aur?

Лучшие Слоты

Redați
Întrebări frecvente
Pot să joc Book of Ra pe bani reali?
Da, la StarVegas poți juca Book of Ra pe bani reali sau alte sloturi gratuite! Aici, ca și în toate celelalte jocuri de la cazinoul nostru online, puteți paria și juca pe bani reali. Tot ce ai nevoie este puțin noroc. Distrează-te la cazinoul nostru online! Există măsuri de precauție de urmat când joci Book of Ra deluxe? Stabiliți-vă bugetul înainte de a începe să jucați! Book of Ra deluxe oferă numeroase opțiuni de pariere: toate combinațiile câștigătoare și plățile respective sunt întotdeauna indicate în tabelul cu câștiguri.
Unde se găsesc cele mai bune sloturi de lux Book of Ra?
Cele mai bune sloturi de lux Book of Ra pot fi găsite pe TOP21, cel mai iubit cazinou online din Moldova! Aici veți găsi și multe alte versiuni ale popularului slot Book of Ra. Edițiile viitoare vor fi și ele disponibile imediat. Vino să ne vizitezi des pentru a nu pierde nimic nou!
Cum explici succesul incredibil al Book of Ra deluxe?
Jucătorii adoră atemporalul Book of Ra Deluxe pentru mecanismele sale de joc captivante și șansa de a câștiga jocuri gratuite cu simboluri speciale care se extind. Vino să-l încerci și vei înțelege imediat de ce jucătorii înnebunesc după asta!
Unde pot juca Book of Ra?
Puteți juca Book of Ra pe TOP21, oricând și oriunde! Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi un cont și să aduni un bonus de bun venit pentru a începe să joci imediat. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă și faceți clic pe Play. Distracția este garantată când joci Book of Ra deluxe pe bani reali!