TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania 22 Bet . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă 22Bet

Aplicația 22Bet Android permite jucătorilor să parieze pe toate sporturile. Aceasta dispune de toate funcțiile disponibile pe site-ul casei de pariuri. Aplicația are limbile engleză, spaniolă, franceză, rusă și multe alte limbi. Există transmisiuni ale evenimentelor sportive. Jucătorii pot depune și retrage cu ușurință bani din contul lor de joc.

Cum instalez aplicația 22Bet pe telefonul meu?

Aplicația nu se află pe Google Play, așa că o puteți instala doar prin intermediul site-ului oficial. Înainte de instalare, trebuie să permiteți instalarea aplicațiilor care nu provin din Google Play sau din surse dezinstalate, această opțiune poate fi găsită în setările de securitate ale dispozitivului dumneavoastră.

Limba aplicației este determinată automat de limba de pe telefon. Dacă schimbați limba de pe telefon, se va schimba și limba aplicației.

Design și interfață 22bet

Aplicația 22bet lasă o impresie bună. Schema de culori este turcoaz. Pictogramele sportive au fost bine redate. Aplicația are un stil unitar care respectă regulile de design.

În general, aplicația este ușor de utilizat. Navigarea este simplă și standard pentru Android. Componentele familiare, cum ar fi meniurile laterale, listele, filele și cardurile, facilitează interacțiunea.

Stub-uri redate în mod interesant pe ecrane goale.

În partea negativă, pictogramele cybersport sunt prea aglomerate.

aplicația mobilă 22Bet

Puteți citi evenimentele și cotele de câștig pe paginile Line sau Live fără înregistrare în modul de vizualizare. Veți putea să formați pariuri după înregistrare. Procesul de înregistrare de pe dispozitivul tău mobil este destul de simplu. Formularul de înregistrare nu este mare, se cer doar informațiile necesare.

Ca un plus poate fi remarcat chat-ul live 24/7 și callback. Este adevărat că la chat nu se răspunde imediat, ci cu o întârziere de aproximativ un minut sau mai mult. Aparent, acest lucru se datorează faptului că nu există un angajat vorbitor de limbă rusă, răspunsul, evident, folosind un interpret. Aștept în continuare un callback.

Aplicația 22Bet pentru Android a casei de pariuri le permite jucătorilor să parieze atât pe evenimente premergătoare meciurilor, cât și pe evenimente live, într-un mod extrem de convenabil și intuitiv. Puteți face pariuri dacă soldul contului dvs. este pozitiv. De asemenea, puteți face depuneri electronice prin intermediul gamei noastre largi de sisteme de plată.

Vă puteți personaliza experiența de pariere. De exemplu, puteți activa opțiunea „Pariuri cu un singur clic”. Modul de pariere rapidă vă permite să plasați un pariu de o anumită sumă printr-un singur clic pe cota evenimentului selectat.

Nu este cea mai convenabilă căutare pentru evenimente premergătoare meciurilor și evenimente în direct. De asemenea, este instabilă.

Jucătorul poate adăuga evenimente interesante la favorite pentru comoditatea sa, atât în live cât și în pre-meci.

Lipsa sfaturilor și a notificărilor trebuie menționată ca un minus. Dar în setări vă puteți abona la mesaje de la casa de pariuri.

Descărcați alte aplicații mobile

Acasă / Aplicații / Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă 22Bet
8.0/10
Descărcați aplicația
Data actualizării: