TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandam aceasta firma. Vă sugerăm următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Betcity — pariuri sportive online Moldova

Recenzie a casei de pariuri Betcity bookmaker a fost fondată în 2003. Inițial, a funcționat doar pe teritoriul Federației Ruse, dar acum este considerat internațional. În 2006, casa de pariuri a fost una dintre primele care a primit o licență oficială pentru a desfășura activități juridice pe teritoriul Federației Ruse.

La început, sediul furnizorului casei de pariuri era situat în Rostov-pe-Don, dar acum biroul său se află în capitala Ciprului. Recenzie Betcity pentru desfășurarea activităților de pariuri legale a fost emisă de Ministerul Justiției din Curacao. Acest document permite casei de pariuri să lucreze pe teritoriul țărilor europene. Aflați recenziile Betcity ce spun utilizatorii despre casa de pariuri.

Site-ul oficial Betcity md este albastru cu font alb. Spre deosebire de multe alte case de pariuri populare, această companie nu are cazinou sau sloturi. Casa de pariuri este specializată exclusiv în pariuri sportive.

În partea de sus a paginii principale se află fila de navigare:

Selectând fila Ofertă se deschide o listă a evenimentelor sportive viitoare. În partea stângă a paginii, puteți selecta disciplina de interes. Dezavantajul este că în listă, fiecare sport este indicat printr-o mică pictogramă, iar inscripția apare doar dacă mutați cursorul peste imagine. Dezavantajul pentru persoanele cu vedere slabă este scrisul excesiv de mic, trebuie să măriți pagina. Lista sporturilor este următoarea:

De asemenea, puteți plasa pariuri sportive online pe evenimente cibernetice în Counter Strike Global Offensive, Dota 2, Starcraft II și alte jocuri. Lista disciplinelor poate fi numită largă. Cu toate acestea, pariurile sportive și politice rare lipsesc. Betcity oferă în schimb evenimente culturale. De exemplu, puteți prezice care țară va fi prima care va trimite o persoană pe Marte.

Linia evenimentului și lista pariului Betcity md

Cea mai largă ofertă de evenimente este în mod tradițional în fotbal. Casa de pariuri oferă pariuri pe mai mult de 3 mii de meciuri. Peste 1.000 de evenimente de hochei sunt disponibile pe sezon. Liniile largi vor atrage și fanii sporturilor precum baschet, volei, jocuri pe computer și MMA.

După alegerea unui sport, se deschide o pagină cu meciurile viitoare. Acestea sunt împărțite în 2 coloane – „Tarife” și „Tarife pe termen lung”. Puteți plasa un pariuri sportive online nu numai pe rezultatul unui anumit meci, ci și pe rezultatul unei etape sau al unui turneu întreg.

Această casă de pariuri acoperă nu doar campionatele internaționale, ci și cele locale. Dacă, în cadrul revizuire detaliată Betcity, luăm în considerare oferta turneelor ​​de fotbal, următoarele sunt disponibile în timpul sezonului:

Lista pariurilor poate fi văzută pe exemplul meciului Brugge – PSG, care va avea loc în cadrul UEFA Champions League:

Există mai multe rate specifice în oferta opțiunilor de pariuri. De exemplu, înainte de fault, LCD înainte de înlocuire, arbitrul va urmări personal reluarea VAR, numărul de penalizări.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor din Moldova la casa de pariuri Betcity

Recenzie Betcity, emisă de autoritățile Curacao, permite casei de pariuri să funcționeze legal. Locuitorii Republicii Moldova se pot înscrie și fără a încălca legea. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe dreptunghiul verde din partea dreaptă sus a paginii principale. Dezavantajul casei de pariuri este că site-ul este disponibil numai în 3 limbi – engleză, macedoneană și rusă. Utilizatorii care cunosc doar limba moldovenească sau română pot avea dificultăți în utilizarea casei de pariuri.

Pe pagina pentru înregistrarea unui cont nou, va trebui să introduceți următoarele date:

Apoi, trebuie să vă confirmați acordul cu regulile de acceptare a pariurilor și că utilizatorul are peste 18 ani. După aceea, este suficient să treci prin captcha. Va fi trimis un cod de confirmare la numărul de telefon, care trebuie introdus pentru a finaliza înregistrarea.

Recenzie a casei de pariuri Betcity se concentrează pe publicul rus, astfel încât procesul de verificare este puțin mai complicat pentru cetățenii străini. Va trebui să furnizați o fotografie cu mai multe pagini ale pașaportului. Adesea, pentru a retrage fonduri, casa de pariuri cere să treacă prin identificarea video a persoanei.

Pentru a face acest lucru, operatorul va trebui să spună o dată și o oră convenabile pentru apel. Cu siguranță va trebui să aveți la dumneavoastră o carte de identitate. De obicei, este suficient să vă arătați pașaportul către cameră pentru verificare, dar uneori operatorul pune câteva întrebări suplimentare.

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Moldova

Betcity casa de pariuri sportive din Moldova nu permite deschiderea unui cont de pariere în moneda locală. Singurele opțiuni disponibile sunt:

Există mai multe moduri de a efectua depuneri în cont. Pe lângă cardurile bancare clasice Visa și Mastercard, puteți utiliza portofele electronice:

Pentru un rezident al Moldovei care nu are conturi în valută străină, este mai convenabil să umpleți banca de joc folosind un portofel de criptomonede. Betcity acceptă Bitcoin, Ethereum și Tether. După depunerea de fonduri, acestea sunt convertite în dolari.

Puteți retrage banii câștigați după verificarea contului dvs. utilizând aceleași carduri bancare și portofele electronice. Nu puteți primi fonduri doar în criptomonedă. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți cel puțin 2 dolari sau euro, 100 ruble sau 50 UAH pe contul dvs.

Suma minimă de completare a depozitului de joc depinde de metodă. Dacă este un card bancar obișnuit, casa de pariuri acceptă toate monedele, cu excepția dolarului. În euro, suma minimă este de 2 unități.

Pariuri minime și maxime la casa de pariuri Betcity

Suma minimă a pariului în casa de pariuri Betcity depinde de moneda în care a fost creat contul de joc. Dacă acestea sunt ruble rusești, pentru primul pariu trebuie să aveți cel puțin 10 în contul dvs. Pentru alte valute, următoarele reguli:

Pariul maxim este calculat individual de către casa de pariuri pentru fiecare rezultat al fiecărui eveniment. Se știe doar că un parior nu poate câștiga mai mult de 5 milioane de ruble. În mare măsură, suma pariului maxim depinde de cote.

Aplicație mobilă Betcity Sportsbook

Ca orice altă casă de pariuri modernă, Betcity are propria aplicație mobilă. Este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru utilizatorii de gadget-uri Betcity app. Pentru a obține un link către instalare, trebuie mai întâi să accesați site-ul web al casei de pariuri. Inscripția galbenă „Aplicații Betcity” se află în partea din stânga sus a paginii, în dreapta siglei.

Puteți descărca aplicația de pariuri pe iPhone sau iPad în App Store. Programul este actualizat în mod regulat, iar casa de pariuri informează despre inovații. Cea mai recentă versiune a primit o nouă interfață, secțiunile „Favorite” și „Popular”, precum și o calitate îmbunătățită a evenimentelor de difuzare.

Aplicația Android poate fi descărcată direct de pe site-ul casei de pariuri. Nu îl veți putea găsi pe Play Market. Dacă nu se instalează programul, trebuie să verificați setările smartphone-ului. Sistemului i se poate interzice descărcarea de aplicații din surse de încredere.

Promoții și bonusuri la Betcity Moldova

La înregistrare, un nou utilizator Betcity din Moldova are dreptul la un Betcity bonus de bun venit. Pentru a-l primi, trebuie să efectuați primul depozit de joc în valoare de 500 până la 20 de mii în ruble. Contul bonus va fi creditat cu 50%.

Pentru a obține acești bani, trebuie să pariați. Pentru a face acest lucru, trebuie să plasați pariuri pentru o sumă de 6 ori mai mare decât depozitul bonus. Tipurile de pariuri „expres” și „obișnuit” sunt potrivite. Coeficientul trebuie să fie de cel puțin 1,80. Puteți paria atât pe prematch, cât și în modul live. Casa de pariuri acordă 30 de zile pentru a paria fonduri bonus.

Despre serviciul de sprijin pentru jucătorii din Moldova

Betcity oferă utilizatorilor asistență tehnică non-stop. Cel mai rapid mod de a obține un răspuns la întrebarea dvs. este varianta prin chat live. Dezavantajul este că operatorii vorbesc limba rusă, deci unii vor avea nevoie de un traducător. Există, de asemenea, o linie telefonică de 24 de ore, dar apelul este gratuit numai pentru rezidenții Federației Ruse. Puteți trimite un mesaj detaliat către casa de pariuri prin e-mail.

Alte case de pariuri

Acasă / Recenzie / Betcity — pariuri sportive online Moldova
8.0/10

la site

Vă recomandăm cele mai bune case de pariuri din țară:

TOP21 Moldova

Bonus 500%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

500 %jucător nou

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

Data actualizării: