TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Marathonbet . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Revizuirea aplicației mobile Marathonbet

Publicul mobil al pariorilor se extinde constant. Îmbunătățirea tehnologiei a dus inițial la apariția posibilității de a paria prin internet, iar astăzi puteți utiliza și dispozitive mobile pentru aceasta. În ceea ce privește funcționalitatea, versiunea mobilă și aplicațiile nu au practic diferențe. Cotațiile de pe site-ul oficial al casei de pariuri sunt duplicate în programul de pariuri, astfel încât jucătorii nu vor fi limitați în oportunitățile lor de a câștiga bani folosind aplicația. Pentru a instala marathonbet instalezi pe Android este suficient să urmați recomandări simple.

Cum să descărcați aplicația pe smartphone-ul dvs.?

Programul vă permite să faceți pariuri disponibile pentru cel mai larg public posibil. Astăzi, aplicația poate fi instalată pe cele mai populare sisteme de operare – iOS și Android.

Procesul de instalare a aplicației pe Android

Descărcați aplicația oficială marathonbet de pe site-ul casei de pariuri. Software-ul de pariuri Android nu a fost adăugat în magazinul oficial, deoarece politica Google rămâne neschimbată în ceea ce privește conținutul de jocuri de noroc. Din acest motiv, jucătorii vor trebui să găsească un link către aplicație în partea de jos a paginii principale a site-ului. Pentru instalare, aveți nevoie de cel puțin 50 MB de memorie gratuită, precum și Android 7.0 sau o versiune ulterioară.

Astăzi marathonbet instalezi pe Android numai în modul manual. Programul este descărcat pe dispozitiv ca fișier .apk, care este salvat în secțiunea de descărcare. Apoi, trebuie să faceți clic pe el și să finalizați despachetarea. Dacă, atunci când încercați să instalați programul, apare o eroare pe ecranul smartphone-ului, atunci ar trebui să modificați setările de securitate. În mod implicit, unele dispozitive nu vă permit să instalați programe din surse terțe. După finalizarea instalării programului pentru pariuri conform instrucțiunilor, rămâne doar să reveniți la setările din poziția anterioară.

Procesul de instalare a aplicației pe IOS

Spre deosebire de Play Market, App Store vă permite să adăugați aplicații de pariuri online. Din acest motiv, jucătorii nu vor fi dificil să marathonbet descărcați pe ios, deoarece acest proces va avea loc automat. Înainte de instalare, trebuie să vă asigurați că dispozitivul are un sistem de operare de 9,3 sau mai mare, precum și până la 100 MB spațiu de memorie liber. Puteți instala programul nu numai pe iPhone, ci și pe iPad.

Pentru a marathonbet descărcați pe ios, accesați secțiunea aplicații sportive sau introduceți interogarea corespunzătoare în bara de căutare. Pe pagina cu aplicația, care a fost adăugată în App Store, puteți studia caracteristicile versiunii actuale a programului, precum și vizualiza în detaliu capturile de ecran ale secțiunilor programului. Apoi, trebuie să selectați elementul de descărcare, astfel încât instalarea să fie efectuată în fundal.

O prezentare rapidă a principalelor funcții ale aplicației

Dacă pariorul a decis să marathonbet descarca gratuit, atunci ar trebui să-și facă o idee despre cum vor avea loc pariurile folosind programul. Pentru început, aplicația are mai multe opțiuni diferite de interfață simultan. Ecranul aplicației are mai multe subcategorii în care puteți plasa pariuri, participa la promoții sau viziona emisiuni. Majoritatea funcțiilor furnizate de dezvoltator vor fi disponibile numai după înregistrare sau conectare la contul dvs. personal. Cu ajutorul acestuia din urmă, puteți verifica statisticile personale, precum și urmări istoricul reaprovizionării. În aplicație, puteți plasa pariuri pe orice sport popular:

Linia include mai multe campionate pentru fiecare sport. Cea mai reprezentată fotbal și baschet, dar în alte discipline, puteți găsi întotdeauna mai multe propuneri. Dacă un eveniment sportiv nu are o transmisie online, atunci puteți urmări evenimentele din meci în modul text. Aplicația marathonbet vă permite să alegeți între mai multe tipuri de pariuri. Ordinarii constau într-un singur eveniment, astfel încât jucătorul știe în avans suma câștigurilor pe care le va primi dacă pariul este jucat. Multiplicatorii includ mai multe rezultate, iar cotele pentru acest tip de pariu sunt adăugate. Sistemul include mai multe pariuri exprese, iar câștigul este posibil chiar și atunci când unul sau mai multe rezultate nu joacă.

Cu ajutorul aplicației, puteți contacta oricând serviciul de asistență dacă pariorul are întrebări cu privire la pariurile sportive. Acest lucru se poate face în mai multe moduri, inclusiv apelarea unui operator, chat online sau chat prin e-mail.

Caracteristicile înregistrării folosind aplicația

Dacă cineva folosește mai bine serviciile unei case de pariuri pentru prima dată, atunci va trebui să se înregistreze. Pentru a face acest lucru, puteți instala aplicația marathonbet și vă puteți înregistra, sau puteți utiliza site-ul oficial pentru a deschide un depozit și pur și simplu treceți prin autorizare în program. Înregistrarea în aplicații pentru diferite sisteme de operare are loc conform scenariului standard. Jucătorul va trebui să completeze un chestionar, indicând:

Nu va fi posibilă schimbarea monedei în viitor, lucru care trebuie luat în considerare și la înregistrare. Furnizarea unui număr sau a unei adrese de e-mail este necesară pentru a confirma deschiderea unui depozit. Aplicația marathonbet nu necesită reînregistrare dacă jucătorul este deja client al casei de pariuri.

Cum depun în aplicație?

Pariurile sportive rămân indisponibile dacă utilizatorul nu are fonduri în cont pentru a plasa un pariu. Puteți remedia problema folosind secțiunea cu sisteme de plată, în care este disponibil un scurt ajutor despre fiecare dintre metodele de plată. Jucătorii trebuie să aleagă opțiunea în care transferurile vor fi cele mai profitabile pentru ei. Aplicația marathonbet Moldova poate fi completată prin intermediul următoarelor moduri:

Reaprovizionarea depozitului se întâmplă aproape întotdeauna instantaneu. Retragerea poate dura de la câteva ore la câteva zile, în funcție de opțiunea aleasă. Transferurile bancare durează cel mai mult. Casa de pariuri nu percepe comision pentru completarea depozitului.

Cum plasez pariuri în aplicație?

Puteți începe să câștigați bani cu pariuri în orice moment doriți de oriunde v-ați afla. Pentru a face acest lucru, este suficient să aveți la îndemână aplicația marathonbet Moldova, care deschide accesul la secțiunile live și prematch. Dacă ați efectuat o depunere în prealabil pentru a începe pariurile, atunci procesul de pariere va fi destul de evident. Trebuie să selectați evenimentul de care ești interesat în secțiunea de linie. Apoi, trebuie să selectați rezultatul din listă și să faceți clic pe coeficient. După aceea, jucătorul va fi rugat să stabilească suma pe care dorește să parieze pe meci și să confirme alegerea sa în cupon. La sfârșitul evenimentului sportiv, casa de pariuri va face un calcul automat.

În ceea ce privește funcționalitatea sa, aplicația de la Marathon diferă puțin de programele similare de la alte birouri. Designul site-ului este destul de convenabil pentru o ședere lungă pe site, dar cu greu poate fi numit modern. Site-ul câștigă datorită navigării convenabile și a unui filtru de evenimente sportive. În actualizările ulterioare, biroul poate remedia erori minore, făcând aplicația mai convenabilă pentru pariuri.

Descărcați alte aplicații mobile

Acasă / Aplicații / Revizuirea aplicației mobile Marathonbet
7.8/10
Data actualizării: