Cele mai bune cazinouri online care acceptă Dash

Când Bitcoin a apărut în 2009, puțini au prezis impactul său seismic asupra finanțelor globale. Cu toate acestea, în următorul deceniu, BTC, precum și nenumăratele criptomonede noi cunoscute sub numele de altcoins, au devenit o metodă de plată convenabilă pentru mii de companii de internet, inclusiv site-uri de jocuri de noroc.

În primii ani ai revoluției digitale, sistemul de plată descentralizat open-source Dash s-a remarcat printre proiectele cripto nou-născute. A oferit comunității comisioane minime și tranzacții instantanee prin tehnologia InstantSend și, cel mai important, confidențialitate îmbunătățită. Acest lucru l-a făcut rapid popular atât printre cypherpunk, cât și printre entuziaștii ocazionali, așa că mai aproape de 2020, cazinourile care acceptă Dash au început să se lanseze unul după altul.

Astăzi, numărul acestor unități este de sute. Dar nu toți sunt furnizori de servicii de încredere în care poți avea încredere. De aceea am verificat și am inclus în rating cele mai bune cazinouri online de la Dash din Moldova, dedicându-le o secțiune separată în portalul nostru de informații iGaming.

Ce este Dash și cum se creează un portofel cripto?

La început a existat un cuvânt, iar cuvântul era „XCoin” (XCO). De la lansarea serviciului de plată în ianuarie 2014, prenumele său a durat puțin mai mult de o lună. „Darkcoin” a fost ales ca înlocuitor. Un an mai târziu, a apărut decizia de a scăpa de asociațiile nefericite asociate cu „întunericul” sonor și de a se grăbi către un viitor luminos. Asa a aparut Dash (din engleza Digital Cash – digital cash).

Fondatorul și dezvoltatorul șef al proiectului, Evan Duffield, spune că DASH este un sistem de plată deschis sub forma unei criptomonede bazate pe blockchain care utilizează un mecanism pentru a crește confidențialitatea tranzacțiilor. La fel ca majoritatea celorlalte jetoane, moneda nativă a platformei nu are un singur organism de conducere – emisia se realizează prin minerit. Este descentralizat, ceea ce înseamnă că nu există un emitent central și egalitate de participanți la rețea, în timp ce mineritul său nu necesită o putere atât de mare ca în cazul BTC.

Este curios că criptomoneda Dash s-a născut ca o furcă a Bitcoin, dar cu propriile sale caracteristici:

În plus, semnarea unui acord de parteneriat cu serviciul de banking online Wirex a făcut posibilă aducerea plăților criptomonede în DASH la nivel oficial. Au început să fie acceptate în peste 40 de milioane de puncte situate în 130 de țări din întreaga lume. Între timp, utilizatorilor li se oferă să-și conecteze portofelul Dash la un card VISA, cu care nu toate proiectele și mai mari se pot lăuda.

Având în vedere prevalența, funcționalitatea ridicată, tranzacțiile rapide și confidențialitatea plăților, nu este surprinzător că cele mai bune cazinouri online cu Dash devin alegerea preferată pentru jucătorii care apreciază confortul și confidențialitatea. Tot ce rămâne este să descoperi cum să creezi un portofel cripto potrivit pentru a-l folosi pe site-urile de jocuri de noroc.

Mai întâi, să decidem tipul de stocare:

Tip portofel Descriere

Online Implementate în format web de site-uri și extensii, acestea nu necesită descărcarea de software suplimentar și stocarea unui fișier dintr-o pereche de chei criptografice private/publice wallet.dat.
Software Vorbim despre clienți desktop descărcabili pentru Windows, Linux, Mac OS. Dintre opțiunile software, cele mai cunoscute sunt Dash Core și Dash Electrum.
Aplicații mobile care vă permit să stocați, să primiți și să transferați criptomonede folosind un smartphone sau o tabletă.
Hardware-ul sunt unități USB fizice pentru citirea offline a cheilor de acces private.
Hârtia, ca și soluțiile hardware, oferă o metodă de stocare la rece sau offline a cripto, oferind acces la gestionarea activelor prin chei criptate și tipărite sub forma unui cod QR.

Ca metodă de plată în criptocazinourile, Dash oferă multe mijloace de gestionare a monedelor virtuale în format de dispozitive, programe și servicii. Fiecare dintre ele diferă prin nivelul de securitate și gradul de accesibilitate, dar toate sunt destul de ușor de învățat. Deși nu există un ghid unic pentru deschiderea oricărui portofel cripto, dezvoltatorii lor s-au asigurat că utilizatorii au instrucțiuni și asistență la fiecare pas.

Cum să vă reîncărcați contul

Cazinourile din Moldova care acceptă Dash din lista celor mai buni și-au organizat munca în așa fel încât efectuarea unei depuneri prin criptomonedă să nu implice proceduri complexe. Anterior, clientului i se cere doar să se înregistreze pe site-ul operatorului, să creeze un portofel și să transfere Dash la acesta prin achiziționarea monedei cibernetice corespunzătoare la bursă sau schimbător.

Pașii rămași în reumplerea echilibrului sunt intuitivi:

Activele vor fi creditate în soldul dvs. instantaneu; de obicei, nu se percepe comision.

Cum să retragi câștigurile

Cu încasarea câștigurilor într-un cazinou cripto de pe Dash, lucrurile sunt similare cu depozitul, dar cu două diferențe evidente:

Pe pagina casei de marcat a unității, trebuie să selectați nu reaprovizionarea, ci retragerea numerarului digital.
Suma anulată poate fi supusă taxelor și taxelor. Astfel de taxe sunt de obicei calculate și afișate automat la trimiterea unei cereri de retragere, dar este mai bine să clarificați în prealabil detaliile politicii financiare a clubului cu echipa de suport.

De asemenea, țineți cont de faptul că, înainte de a crea o solicitare de încasare a contului, trebuie să treceți printr-o verificare dacă regulile resursei vă obligă să faceți acest lucru. În plus, nu uitați să pariați bonusuri activate anterior, deoarece acestea conțin adesea condiții, fără de care administrația va refuza retragerea.

Avantajele și dezavantajele criptomonedei Dash

Dacă încă nu cunoașteți caracteristicile cheie ale criptomonedei Dash, atunci acest scurt ghid vi le va dezvălui.

Avantaje

Avantajele incontestabile ale Dasha sunt următoarele:

La fel ca majoritatea altor criptomonede, DASH permite jocul anonim cu plăți rapide și ieftine.

Defecte

Criptomoneda are dezavantajele sale, dar în ceea ce privește interesele clienților cazinourilor online, acestea sunt nesemnificative:

Cu alte cuvinte, nu există niciun motiv să vă refuzați plăcerea de a juca pe Dash, fie că este vorba de sloturi video obișnuite sau de produse avansate de cazinou live.

Siguranța utilizării Dash

Dash a fost creat inițial ca un activ rapid, sigur, fungibil și privat, fiind în același timp un sistem de plată independent. Este gestionat în mod descentralizat, fără intervenția autorităților executive centrale și a intermediarilor bancari. Deciziile cheie cu privire la dezvoltarea ulterioară a serviciului sunt luate de toți membrii comunității prin vot public. Platforma este alimentată de 11 algoritmi de criptare independenți și mecanisme de autentificare încorporate, ceea ce o face mai puțin susceptibilă la hacking decât Bitcoin și Litecoin.

Din cele de mai sus, putem trage o concluzie logică că Dash nu este doar o criptomonedă convenabilă pentru a juca într-un cazinou, ci și un sistem de plată inovator. Ea este protejată ca și cum siguranța ei ar fi monitorizată nu doar de un algoritm complex, ci de o întreagă armată de ninja cibernetici.