Recenzie casa de pariuri Pin-Up.bet (Moldova)

Pin-Up.bet este o casă de pariuri online internațională. Site-ul acesteia a fost lansat în urmă cu peste 10 ani. În 2016, casa de pariuri s-a mutat în Cipru. Pin-Up.bet se concentrează mai mult pe publicul vorbitor de limbă rusă. Aceștia sunt rezidenți ai Federației Ruse, Republicii Belarus, Ucrainei, Kazahstanului, țărilor baltice, Georgiei și, inclusiv Moldovei. Site-ul operatorului este, de asemenea, disponibil în următoarele limbi:

Licența oficială recenzie Pin-Up.bet a fost emisă de Ministerul Justiției din statul Curacao. Documentul vă permite să desfășurați în mod legal activități pe teritoriul țărilor Uniunii Europene. Curacao este o țară din America Centrală care face parte din Regatul Țărilor de Jos.

Puteți efectua o depunere pe site în 16 monede ale lumii, inclusiv lei moldovenești. Recenzie a casei de pariuri Pin-Up.bet face posibilă plasarea de pariuri pe următoarele sporturi:

Lista disciplinelor include, de asemenea, sporturi mai puțin obișnuite precum fotbalul australian și american, baschet 3×3, baseball, biatlon, golf, ciclism, fotbal gaelic, săgeți, cricket, lacrosse, sporturi cu motor, fotbal de masă, volei pe plajă, fotbal pe plajă, rugby, surfing , squash, snooker, floorball, futsal, hurling și șah.

Recenzie a casei de pariuri Pin-Up.bet oferă pariuri pe evenimente politice. De exemplu, puteți paria pe presupusul viitor președinte al Franței, pe noul cancelar al Germaniei sau pe primul ministru al Marii Britanii. Casa de pariuri acoperă și evenimentele din lumea cinematografiei. De exemplu, puteți paria pe cine va fi cel mai bun actor sau actriță la Premiile Emmy.

Oferta evenimentelor este, de asemenea, vastă. Mai ales în timpul sezonului de fotbal, când au loc campionate naționale și alte turnee. În toamnă, puteți paria pe peste 950 de evenimente de fotbal. Linia constă din meciuri în cadrul următoarelor campionate:

Acoperire de către casa de pariuri și Divizia Națională din Moldova. Lista pariurilor sportive nu este mai rea decât cea a caselor de pariuri concurente. Lista poate fi vizualizată pe exemplul meciului „Everton” – „Burnley” din Premier League engleză:

Există mai multe pariuri neobișnuite care pot fi luate în considerare pentru o revizuire detaliată Pin-Up.bet: cum va fi marcat primul gol – din teren, dintr-o lovitură liberă, cap, autogol sau din o lovitură de pedeapsă. De asemenea, puteți paria pe eficacitatea primei și a doua reprize a fiecărei echipe. Handicap și handicap asiatic disponibile. În total, există peste 100 de pariuri diferite în listă pentru un eveniment de fotbal standard.

Casa de pariuri are un mod live. Puteți plasa pariuri în timp ce jocul este deja în desfășurare. Particularitatea casei de pariuri este că există o filă cu un cazinou. Puteți juca sloturi, rulete și jocuri de masă.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor din Moldova în biroul de pariuri Pin-Up.bet

Pin-Up.bet casa de pariuri sportive din Moldova nu oferă posibilitatea de a paria pe sport și de a juca sloturi fără un cont personal. Vă puteți înregistra pe pagina principală a site-ului. Formularul apare automat la conectare. Este necesar să completați următoarele secțiuni:

Apoi, trebuie să introduceți o parolă puternică și să alegeți moneda jocului. Pentru locuitorii Moldovei, se oferă automat leul moldovenesc. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți alege următoarele:

Când toate datele necesare sunt completate, site-ul oficial Pin-Up.bet oferă să puneți 2 casete de selectare în acord cu condițiile casei de pariuri și să primiți e-mailuri despre bonusuri și oferte speciale.

Puteți plasa pariuri sportive după înregistrare, dar trebuie să treceți prin procesul de verificare pentru a retrage fonduri. Pentru locuitorii Moldovei, operatorul necesită o fotografie sau o copie scanată a feței răspândite a pașaportului sau a actului de identitate. De asemenea, trebuie să furnizați un permis de ședere. Este recomandat să pregătiți documentele necesare chiar înainte de prima completare a depozitului pentru joc, astfel încât retragerea fondurilor să nu se întindă.

Depunerea și retragerea fondurilor jucătorilor din Moldova în biroul de pariuri Pin-Up.bet

Suma minimă de efectuare a unui depozit de joc nu depinde de metoda acestuia și este de 10 lei moldovenești. Dimensiunea maximă este diferită, în funcție de sistemul de plată utilizat:

Contul de joc este completat instantaneu și fără comision. Este posibil să faceți un depozit utilizând alte sisteme de plată. Printre acestea se numără și:

Puteți retrage fonduri după verificarea identității prin aceleași sisteme, inclusiv un portofel criptomonedă:

Puteți obține câștigurile fără comision. Deși depozitul este completat instantaneu, este nevoie de mult mai mult pentru a finalizarea procesului de retragere bani. Operațiunea poate dura uneori câteva zile, dar în majoritatea cazurilor câștigurile sunt creditate în cont într-un minut.

Pariuri minime și maxime la Pin-Up.bet

Puteți începe să plasați pariuri sportive online dacă aveți doar 10 lei moldovenești în contul dvs. de joc. Această sumă este minimă pentru pariere. Maximul se determină individual pentru fiecare meci. Limita totală stabilită este de 1,5 milioane lei sau 75 mii euro.

Capacitatea de a plasa pariuri mici este un plus pentru începători și pentru cei care doresc să testeze o strategie. De exemplu, dogon plat sau clasic.

Aplicație mobilă Pin-Up.bet

Recenzie Pin-Up.bet permite casei de pariuri să funcționeze legal în Uniunea Europeană, inclusiv în Republica Moldova. Spre deosebire de Federația Rusă, locuitorii acestei țări nu trebuie să instaleze un VPN. Pe site-ul oficial Pin-Up.bet există un link pentru a instala o aplicație mobilă pentru utilizatorii de dispozitive Android și iOS.

Puteți găsi linkul de descărcare apăsând clic pe site-ul principal pictograma sub formă de trei linii orizontale cu inscripția „Meniu” în dreapta. După filele „Rezultate”, „Turnee” și „Promoții” vor fi „Instalare Anfroid”. Cerințele pentru un dispozitiv mobil sunt minime. Este suficient să aveți un sistem de operare Android 5.0 sau superior, memorie gratuită de la 20 MB și RAM de la 500 MB. Aplicația iOS este optimizată pentru toate modelele de iPhone și iPad.

Dacă aplicația pentru iPhone poate fi instalată direct în AppStore, proprietarii de smartphone-uri de pe Android nu au această opțiune. Faptul este că politica Google nu permite postarea programelor de jocuri de noroc în Magazin Play. Trebuie să descărcați aplicația direct de pe site-ul casei de pariuri. Apoi, trebuie să accesați „Descărcări” și să instalați manual programul. Dacă există o blocare a aplicațiilor terță parte, aceasta trebuie oprită din setările dispozitivului.

Puteți plasa pariuri în aplicație numai cu acces la Internet. Toate aceleași funcții sunt disponibile ca pe site. Avantajul aplicației este că filele se încarcă mult mai repede, iar navigarea este mai simplă și mai convenabilă.

Promoții și bonusuri la Pin-Up.bet pentru rezidenții Republicii Moldova

Indiferent de data înregistrării, casa de pariuri Pin-Up.bet încurajează utilizatorii noi cu un bonus de bun venit. Este vorba de 7 mii de lei pentru prima depunere. Pentru a retrage acești bani, trebuie pariați în termen de 720 de ore, conform condițiilor promoției. Aceasta înseamnă că utilizatorul are la dispoziție o lună pentru a utiliza acest bonus.

Pariuri sportive online trebuie să aibă cote de minim 1,70 pentru pariere. Nu pot participa la promovarea pariurilor cu statut de „Rambursare” sau „Rambursare parțială”. Puteți utiliza depunerea bonus pentru joc numai dacă nu există fonduri suficiente pe contul real pentru a face un pariu.

Despre serviciul de sprijin pentru jucătorii din Moldova

O modalitate rapidă de a pune o întrebare unui operator sau de a raporta o problemă este utilizarea chatului live. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe pictograma din colțul din dreapta sus al site-ului. De asemenea, puteți trimite un e-mail sau efectua un apel. Un dezavantaj semnificativ este că operatorii de pariuri nu vorbesc limba moldovenească sau română. Ajutorul este disponibil în rusă sau engleză.