TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Melbet Moldova — pariuri sportive online

Recenzie a casei de pariuri Melbet a fost înregistrată în Anglia în 2012. Cu toate acestea, acum această companie este mai populară în rândul utilizatorilor de limbă rusă. Este vorba de rezidenți ai Moldovei, Ucrainei, Federației Ruse, Belarusului, Kazahstanului și ale altor țări din fosta Uniune Sovietică. Aflați recenziile Melbet ce spun utilizatorii despre casa de pariuri.

Melbet Moldova are mulți parteneri și ambasadori sportivi. Printre aceștia se numără boxerul Alexander Gvozdnik și kickboxerul Artur Kishenko. Casa de pariuri sponsorizează și La Liga, campionatul spaniol de fotbal.

Această casă de pariuri are o licență de la autoritățile din țara Curacao, care vorbește despre fiabilitatea sa. Operatorul are dreptul de a desfășura în mod legal activități pe teritoriul țărilor Uniunii Europene.

Site-ul oficial Melbet md este proiectat în culori gri și galben. Funcționalitatea nu este mult diferită de paginile altor case de pariuri populare. În partea de sus este navigarea:

Pagina principală conține cele mai așteptate evenimente sportive. Cel mai adesea acestea sunt meciuri de fotbal. Melbet diferă de multe alte case de pariuri prin faptul că, pe lângă pariuri, oferă diverse jocuri de noroc pe care puteți câștiga. Fila Jocuri TV merită o atenție specială. În principiu, este similar cu o loterie obișnuită, ale cărei rezultate sunt afișate la televizor în weekend. Se propune achiziționarea unui bilet cu un set de numere aleatorii. Apoi prezentatorul învârte toba de loterie. De asemenea, puteți juca poker în acest mod live.

Disciplinele, linia și lista tarifelor Melbet md

Sport și evenimente: Melbet oferă o gamă largă de sporturi și evenimente pe care utilizatorii pot paria, incluzând fotbal, tenis, baschet și multe altele. De asemenea, există opțiuni pentru a paria pe eSports și evenimente virtuale.

În cadrul revizuire detaliată Melbet Moldova, merită luată în considerare lista disciplinelor. Lista este pe pagina principală din partea stângă a site-ului. Pe lângă hocheiul clasic, tenis și baschet, linia include următoarele sporturi:

Casa de pariuri Melbet este cunoscută printre pariori pentru specializarea în evenimente eSports. Lista disciplinelor include World of Tanks, Dota 2, Counter Strike Global Offensive, Injustice, Killer Instinct, Blade in Soul, SubwaySurfers, Dead or Alive, RumbleStars, dar și alte jocuri pe computer și mobile.

Particularitatea acestei case de pariuri este că oferă versiuni cibernetice ale sporturilor obișnuite. Oferta disciplinelor include rugby virtual, tenis, lupte, raliuri, golf, baseball, cricket, MMA, volei, handbal și chiar bowling. Există, de asemenea, evenimente destul de neobișnuite, care sunt aproape imposibil de întâlnit la casele de pariuri. Printre acestea se numără seka, loto rusesc, luptă pe mare și fotbal.

La fel ca în alte case de pariuri, fotbalul este cea mai populară disciplină din Melbet. În sezonul de toamnă, puteți paria pe mai mult de 1,9 mii de meciuri. Casa de pariuri acoperă atât turneele internaționale, cât și cele locale. De exemplu, Bundesliga germană, UEFA Nations League, Copa Libertadores și multe altele.

Lista pariuri sportive online din această casă de pariuri poate fi văzută pe exemplul întâlnirii dintre Atlético Madrid și Porto în UEFA Champions League:

Întreaga piață a opțiunilor de pariuri este formată din peste 1600 de unități pentru fiecare eveniment de fotbal standard. Pot fi sortate și selectate pentru a afișa numai:

În alte discipline, piața opțiunilor de pariere nu este atât de mare. De exemplu, dacă alegeți cursele de cai, lista constă într-un rezultat simplu, cine va fi în cei doi, ce participant va fi în primii trei etc. Site-ul are și un mod live. Vă permite să plasați pariuri sportive atunci când evenimentul are deja loc. Unele meciuri au și streaming live gratuit.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor Melbet Moldova

Melbet casa de pariuri sportive din Moldova oferă să parcurgă un simplu proces de înregistrare în acest fel:

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este alegând metoda cu un singur clic. Este suficient să indicați țara de reședință, moneda, bonusul după înregistrare. Dacă există un cod promoțional, trebuie să îl introduceți în această etapă. Apoi, trebuie să faceți clic pe caseta de selectare, care vă confirmă acordul cu regulile biroului de pariuri.

După aceea, utilizatorul primește date despre numărul de cont unic și parola. Aceste informații pot fi salvate ca fișier pe dispozitiv, sub formă de imagine, sau trimise prin e-mail.

Pentru a utiliza pe deplin operatorul casei de pariuri, trebuie să vă verificați contul. Pentru aceasta, accesați contul utilizatorului și selectați fila „Date personale”. Trebuie să completați următoarele informații despre dvs.:

Spre deosebire de multe alte case de pariuri, nu trebuie să atașați pașaportul sau fotografiile din permisul de conducere. Casa de pariuri poate necesita verificări suplimentare în cazuri rare, când există îndoieli cu privire la veridicitatea datelor introduse.

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Melbet Moldova

Pentru a plasa primul pariuri sportive online la casa de pariuri, trebuie să efectuați o depunere în contul de joc. Pentru a face acest lucru, casa de pariuri oferă 54 de moduri, inclusiv:

Această casă de pariuri este cunoscută pentru acceptarea unui număr mare de criptomonede pentru depunerea de fonduri. Printre acestea se numără nu numai Bitcoin și Ethereum, ci și Dai, Dogecoin, Litecoin, Polkadot, Dash, Monero, ZCash, NEM, TRON, Verge, Eos, Cardano, Stellar și mulți alții.

Suma minimă a depozitului depinde de sistemul de plată ales pentru aceasta. De exemplu, proprietarii portofelului electronic Skrill vor cheltui cel puțin 208 lei moldovenești pentru a face un depozit de joc. Neteller are un prag de 2 ori mai mic – 104 MDL.

Dacă este posibil să depuneți foarte puțin în cont, ar trebui să utilizați Visa sau Mastercard. Puteți completa banca de jocuri cu doar 20 de lei. Limita Piastrix este chiar mai mică – 10 lei.

Puteți retrage fondurile câștigate atât pe carduri obișnuite și portofele electronice, cât și pe conturi de criptomonede. Aceasta distinge recenzie a casei de pariuri Melbet Moldova de multe alte companii. Suma minimă de retragere chiar și pentru un card bancar este mare, ceea ce reprezintă un dezavantaj. Pentru a primi câștigurile pe Visa sau Mastercard, trebuie să aveți cel puțin 415 lei moldovenești în contul real.

Pariuri minime și maxime

Mărimea minimă pentru un pariuri sportive online la această casă de pariuri este de 4 lei. Maximul se determină individual pentru fiecare eveniment, în funcție de disciplină, coeficient și specificul meciului. Cu cât sunt mai mari cotele, cu atât mai puțini bani puteți paria.

Aplicatie mobila Melbet md

Recenzie Melbet, emisă de Ministerul Justiției din Curacao, permite casei de pariuri să funcționeze legal în multe țări ale lumii. Prin urmare, aplicația mobilă a operatorului este disponibilă gratuit în Melbet ios. Este optimizat pentru iPhone și iPad noi și vechi.

Deși recenzie Melbet md are o licență pentru activități legale în Europa, Google nu acceptă casele de pariuri, cazinourile și alte jocuri de noroc. Prin urmare, este mai dificil pentru proprietarii de smartphone-uri Android să instaleze aplicația. Fișierul APK trebuie obținut direct de pe site-ul web al casei de pariuri.

Promoții și bonusuri la casa de pariuri Melbet md

Melbet oferă întotdeauna multe promoții, bonusuri și oferte speciale atât pentru începători, cât și pentru pariori cu experiență. Cele mai populare sunt:

Fața promovării 100% pentru primul depozit este fotbalistul Fernando Morientes. Pentru a primi acest bonus, trebuie să vă completați contul cu cel mult 2 mii MDL. Pentru a paria acești bani, trebuie să faceți pariuri exprese pentru o sumă de 5 ori mai mare decât un cadou de la casa de pariuri. În acest caz, coeficientul ar trebui să fie sub 1,40. Cuponul trebuie să conțină cel puțin 3 evenimente.

La înregistrare, un nou utilizator poate alege un alt bonus de bun venit. Pentru a-l primi, trebuie să vă completați contul cu 600 MDL. Același pariu gratuit va fi creditat în depozitul Melbet bonus. Pentru a câștiga înapoi acești bani, în termen de o lună trebuie să plasați un pariu de calificare cu cote de cel puțin 1,50 pe suma pariului gratuit.

Despre serviciul de sprijin pentru jucătorii din Melbet Moldova

Avantajul casei de pariuri Melbet md pentru jucătorii din Moldova este că site-ul este disponibil în limba română. Cel mai rapid mod de a obține asistență tehnică este să folosiți chatbot-ul din colțul din dreapta jos al site-ului. Puteți pune orice întrebare și, dacă este răspândită, baza de cunoștințe va găsi automat răspunsul la aceasta.

De asemenea, este disponibil un serviciu de asistență telefonică internațională, care funcționează non-stop și șapte zile pe săptămână. De asemenea, este posibil să trimiteți o cerere administratorului. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați contul dvs. personal.

Încheiere

Melbet Moldova se prezintă ca o platformă solidă pentru pariuri și jocuri de noroc, acoperind o mare varietate de opțiuni pentru pariori și jucători de cazinou. Cu toate acestea, înainte de a vă înregistra și de a începe să pariați, este întotdeauna recomandat să citiți toți termenii și condițiile platformei și să vă asigurați că este licențiată și reglementată în jurisdicția dumneavoastră.

Alte case de pariuri

Acasă / Recenzie / Melbet Moldova — pariuri sportive online

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

Înregistrare
Data actualizării:
Înregistrare