Revizuirea bonusului de înregistrare în Melbet

Bonus Melbet la înregistrare este oferit tuturor utilizatorilor noi. Celebrul fotbalist Fernando Morientes a devenit partenerul oficial al acestei acțiuni. Casa de pariuri acordă 100% din prima depunere în contul bonus. Pentru a primi acești bani, trebuie să completați banca de joc. În 2022, un rezident al Moldovei poate face acest lucru folosind carduri bancare standard sau portofele electronice.

Pentru a primi un bonus Melbet la înregistrare casa de pariuri acceptă sistemele de plăți ecoPayz, Piastrix, Transfer bancar local, Neteller, Peyeer, Astropay, Sticpay și alte portofele electronice. Această casă de pariuri este renumită pentru acceptarea unui număr mare de criptomonede. Cu toate acestea, această metodă nu este adecvată dacă contul este finanțat pentru a primi un bonus Melbet la înregistrare.

Termenii și condițiile bonusului în BC Melbet

Pentru a primi un bonus la prima depunere Melbet, trebuie să respectați următoarele condiții ale companiei:

Pentru a paria bonus la prima depunere Melbet, un începător trebuie să parieze de 5 ori mai mulți bani pe pariuri decât a fost prezentat de casa de pariuri. Sunt luate în calcul doar pariurile expres, adică cupoanele în care există mai multe rezultate pentru diferite evenimente. Cota pentru fiecare pariu trebuie să fie de cel puțin 1,40. Fiecare cupon trebuie să conțină cel puțin 3 evenimente.

De exemplu, un utilizator nou, după înregistrare, și-a completat contul cu 100 de lei. Aceeași sumă va fi pe depozitul său bonus. Pentru a-l transfera într-un cont real, trebuie să cheltuiți cel puțin 500 de lei pe pariuri expres. Pariorul primește 100 MDL pentru pariuri gratuite atunci când toate pariurile sunt decontate. Mai mult, până când nu sunt îndeplinite toate condițiile bonusului de întâmpinare bonus la prima depunere Melbet, banii din depozitul principal nu pot fi transferați în contul din secțiunea cazinou.

În aceste condiții, casa de pariuri indică faptul că își rezervă dreptul de a refuza să acorde utilizatorului un bonus de bun venit fără a oferi vreun motiv. Este interzis să solicitați participarea la promoție pentru o persoană care a avut deja un cont la Melbet sau cineva din familia sa folosește serviciile acestei case de pariuri.

Alte bonusuri la casa de pariuri

În plus față de Melbet bonus de bun venit încurajează utilizatorii cu alte promoții și oferte speciale. Printre ei:

Spre deosebire de Melbet bonus de bun venit, promoția „Rambursare 100%” este destinată mai mult pariorilor experimentați. Esența sa este următoarea:

Dacă în Melbet bonus de bun venit nu este disponibil dintr-un motiv sau altul, puteți încerca să participați la promoția „Poți mai mult”. Esența sa este că zilnic utilizatorul trebuie să plaseze pariuri expres în valoare de 30 lei sau mai mult. Biletul de pariuri trebuie să conțină cel puțin 3 evenimente, nu există restricții asupra coeficienților.

O dată la 7 zile, dacă respectați condițiile și faceți pariuri în mod regulat, șapte zile pe săptămână, casa de pariuri vă va oferi un cod promoțional cu un pariu gratuit. Suma acestuia depinde în mod direct de etapa cursei și de câți bani a cheltuit pariul pe pariuri exprese.

Cum să vă înregistrați în BC Melbet

Pentru a Melbet bonus prima depunere, trebuie să vă înregistrați. Un rezident Moldova poate face acest lucru în următoarele moduri:

Pentru înregistrare urgentă, puteți crea un cont cu un singur clic. Pentru a face acest lucru, este suficient să indicați moneda jocului și țara în care trăiește utilizatorul. După aceea, se generează un nume de utilizator și o parolă unice, care trebuie salvate. Cu toate acestea, pentru a primi Melbet bonus prima depunere, o înregistrare cu un singur clic nu este suficientă. După aceea, va trebui să accesați contul dvs. personal și să indicați următoarele informații despre dvs.:

Nu este nevoie să parcurgeți procesul de verificare standard cu încărcarea fotografiilor pașaportului și a altor documente. În cazuri rare, casa de pariuri cere în continuare aceste informații. Acest lucru este valabil pentru jucătorii mari și cei care ar fi indicat informații false despre ei înșiși.

Pe scurt despre casa de pariuri

În 2012, a fost înființată casa de pariuri Melbet. Inițial, ea era cunoscută doar în patria sa, în Marea Britanie, dar acum serviciile companiei sunt utilizate în toată lumea, inclusiv în Moldova. Mai ales Melbet este solicitat în Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan, Armenia, Georgia.

Mulți pariori începători și experimentați au încredere în această casă de pariuri, deoarece compania cooperează cu câțiva sportivi celebri. Boxerul Alexander Gvozdnik a devenit ambasador oficial. Furnizorul de pariuri sportive sponsorizează și campionatul spaniol La Liga.

Diferența dintre Melbet și alte case de pariuri este că acordă multă atenție disciplinelor eSports. Acestea nu sunt doar jocuri pe computer, ci și aplicații mobile. De exemplu, puteți paria pe sport pe SubwaySurfers.

Lista disciplinelor sportive clasice este de asemenea lungă. Nu este doar fotbal, hochei, tenis și volei, ci și badminton, bowling, lupte, raliuri, MMA, cricket și multe altele. Lista include, de asemenea, jocuri neobișnuite, evenimente pentru care nu pot fi găsite pe site-urile altor case de pariuri. Aceasta este bătălia pe mare, seca și fotbal de cărți.