Cele mai bune cazinouri online care acceptă Qiwi

Portofelul Qiwi oferă o comoditate excepțională atunci când faceți tranzacții online. Vă permite să efectuați practic nelimitate tranzacții fără numerar după ce treceți verificarea contului. Înțelegând acest lucru, multe cazinouri online au integrat această metodă de plată atât pentru efectuarea de depozite, cât și pentru încasarea câștigurilor. În plus, serviciul este utilizat pe scară largă, are taxe mici și este foarte sigur. Aceste și alte beneficii nu fac decât să se adauge la popularitatea sa pe piața industriei iGaming.

Deoarece transferurile nu necesită verificări îndelungate din partea sistemelor administrative și financiare, cele mai bune cazinouri online cu Qiwi garantează retrageri rapide. Astfel de calcule sunt efectuate aproape instantaneu, de obicei în câteva ore. Ținând cont de interesul publicului de jocuri de noroc, pe această pagină de rating am întocmit o listă completă a cluburilor care acceptă plata prin Qiwi Wallet.

Ce este Qiwi și cum se creează un portofel electronic?

Qiwi este un grup rus și internațional de companii fintech, care este cunoscut în primul rând pentru portofelul său electronic. De asemenea, într-o serie de țări CSI este cunoscută printr-o rețea de terminale cu autoservire, fără a fi necesară utilizarea cardurilor bancare. Face posibilă stocarea confortabilă a fondurilor și efectuarea plăților pe internet, inclusiv transferuri de bani, acceptarea plăților și plata pentru bunuri și servicii.

Pe lângă un site web funcțional, serviciul are și o aplicație mobilă descărcabilă pentru iOS și Android. Cu ajutorul acestuia, puteți să vă gestionați portofelul, să efectuați tranzacții financiare electronice și să urmăriți istoricul tranzacțiilor.

Înainte de a câștiga popularitate în cazinourile online, Qiwi a trecut prin multe schimbări:

Deși organizația a avut suișuri și coborâșuri, astăzi nimeni nu va nega că cazinourile care acceptă Qiwi sunt mai de încredere decât unitățile cu portofele electronice noi, deși mai avansate din punct de vedere tehnologic. Acest lucru se datorează istoriei sale lungi de existență, reputației stabilite și ușurinței de a începe să interacționeze cu platforma.

Pentru a deschide un cont Qiwi, trebuie doar să urmați o serie de pași simpli:

Acțiune Nr. Descriere

1 Vizitați site-ul web oficial qiwi.com.
2 În partea de sus a paginii, faceți clic pe Creare portofel.
3 Introduceți numărul dvs. de telefon actual și completați reCAPTCHA.
4 Completați formularul de înregistrare și creați o parolă puternică.
5 Introduceți codul de verificare din SMS.
6 Conectați-vă folosind contul creat.

Felicitări, acum, pentru a începe să plătiți pentru jocuri de noroc, puteți conecta un card bancar personal sau vă puteți încărca portofelul Qiwi în orice alt mod convenabil (printr-un punct de autoservire, de pe un telefon mobil, alte medii digitale, transfer online etc. .). Contribuțiile se fac fără comision.

Vă rugăm să rețineți că puteți înregistra un cont mai rapid, petrecând doar 1 minut. Pentru a face acest lucru, ei sugerează utilizarea autorizației prin VK, un terminal proprietar sau un client mobil descărcabil. În primul caz, procesul de conectare a contului la cont se realizează automat, în celelalte două cazuri, imediat este trimis un SMS la numărul de telefon specificat cu o parolă pentru a intra în portofel.

Dacă sunteți mulțumit de restricțiile statutului „Minim”, care implică nu mai mult de 15.000 de ruble per tranzacție, precum și de imposibilitatea retragerii numerarului de pe cardurile Qiwi, nu trebuie să faceți nimic suplimentar după înregistrare. Dacă doriți să deschideți un cont „De bază” sau „Profesional” cu limite mari, fiți pregătiți să treceți prin verificare, disponibilă în trei formate:

Sfat: dacă intenționați să jucați în cazinoul online Qiwi la un cost moderat, fără a depune sume semnificative în contul dvs., statutul minim de portofel va fi mai mult decât suficient pentru dvs., adică. fără identificare personală.

Cum să vă reîncărcați contul

Nu veți avea nicio problemă să completați cele mai bune cazinouri online cu Qiwi. Instrucțiunile de aici sunt destul de standard:

Când soldul cazinoului începe să reflecte suma depusă, puteți începe să jucați activitățile preferate de jocuri de noroc pentru bani. De regulă, fondurile sunt creditate în contul dvs. instantaneu și fără comisioane de tranzacție. Cu toate acestea, în Moldova acest lucru este puțin mai complicat, așa că pot apărea întârzieri.

Cum să retragi câștigurile

În primul rând, nu toate cazinourile care acceptă Qiwi vă permit să retrageți premiul în bani în portofelul serviciului. Uneori, acest lucru necesită o hartă a sistemului, care poate fi clarificată cu consultanții de asistență. În al doilea rând, înainte de a solicita o retragere, asigurați-vă că ați pariat bonusuri activate anterior și ați trecut de verificarea contului. În caz contrar, procesul de retragere a banilor este similar cu completarea acestora, cu diferența că în secțiunea casei de marcat virtuale trebuie să selectați retragerea mai degrabă decât finanțarea soldului.

Avantajele și dezavantajele sistemului de plată Qiwi

Se poate spune că fiecare produs de comerț electronic are caracteristici unice care influențează modul în care este perceput și utilizat. Este cazul portofelului Qiwi, deoarece are propriile caracteristici și indicatori de calitate, care devin subiect de interes în timpul analizei.

Avantaje

Avantajele portofelului Qiwi sunt următoarele:

Defecte

Pe de altă parte, nu au existat multe motive de nemulțumire:

În concluzie, trebuie menționat că, deși cazinourile cu plată pe Qiwi oferă multe avantaje pentru plățile digitale, este important să ne amintim dezavantajele acestui instrument de plată.

Siguranța utilizării sistemului Qiwi

În calitate de furnizor global de servicii financiare, Qiwi navighează în mediul complex de reglementare din diferite țări. Aceasta înseamnă să respectați reglementările financiare ale licențiatorilor, standardele anti-spălare a banilor (AML) și să vă cunoașteți politicile clienților (KYC). Atâta timp cât o companie este capabilă să mențină aceste standarde înalte, demonstrând capacitatea de a se adapta la diverse cerințe legale și de reglementare, nu ar trebui să aibă probleme de securitate.