Recenzie casa de pariuri Marathonbet (Moldova)

Recenzie a casei de pariuri Marathonbet este o companie rusă fondată în 1997. În 2010, a devenit oficial cea mai populară casă de pariuri din țară. Inițial, acestea erau tehnici de pariere în agențiile stradale. Acestea erau situate în 850 de orașe ale Federației Ruse. De asemenea, „cabine” erau în alte țări CSI. Apoi a existat un site web pentru acceptarea pariurilor online.

Biroul Marathonbet se concentrează în primul rând pe publicul vorbitor de limbă rusă. La fel ca majoritatea caselor de pariuri populare, are o licență emisă de autoritățile din Curacao. Această țară face parte din Regatul Țărilor de Jos, astfel încât biroul are dreptul de a desfășura activități în mod legal pe teritoriul țărilor UE.

Legal, din 2017, Marathonbet funcționează pe teritoriul Federației Ruse, dar pentru acele țări în care jocurile de noroc și pariurile sportive sunt interzise, ​​oglinzile sunt întotdeauna disponibile. Acestea sunt copii exacte ale site-ului original necesar pentru a ocoli interzicerea.

De mulți ani, utilizatorii de case de pariuri s-au plâns de site-ul web neplăcut al biroului, dar în 2020 Marathonbet a prezentat o versiune actualizată. Pentru interfață s-au ales nuanțe de albastru și albastru. Fonturile sunt contrastante, deci este convenabil să folosiți site-ul. Există o filă de navigare în partea de sus a paginii de pornire:

În plus față de pariurile sportive, sloturile și alte jocuri de noroc pot fi jucate la Marathonbet. Cazinoul live înseamnă că o persoană reală acționează în locul robotului unui crupier. Puteți juca „Bătălia pariurilor”, „Roata norocului”, „Șapte fierbinți”, „Duel of Bones” și multe altele. Fanii e-sportului pot paria pe rezultatul meciurilor în cadrul turneelor ​​din Counter Strike GO, Dota 2, FIFA, Starcraft, League of Legends și alte jocuri pe computer.

O secțiune interesantă este un super premiu. Casa de pariuri oferă șansa de a câștiga 100 de mii de euro dacă utilizatorul plasează 12 pariuri reușite. Acest lucru nu necesită bani pentru depunerea jocului, ci bilete speciale. Sunt primiți după pariere pentru 10 sau 20 USD.

Modul live este necesar pentru a plasa pariuri pe evenimente sportive în timp ce acestea au loc deja. Difuzările video ale evenimentelor nu sunt disponibile. Puteți observa doar ilustrația, care arată poziția actuală a mingii. Există, de asemenea, notificări text despre ceea ce se întâmplă pe teren. În partea dreaptă a paginii, puteți vedea statistici: numărul de atacuri, atacuri periculoase, șuturi, greșeli, aruncări libere, scor actual.

Lista disciplinelor, linia și lista pariurilor la Marathonbet

Pe site-ul oficial Marathonbet lista disciplinelor se află în partea stângă a paginii principale. Printre acestea, pe lângă fotbal, baschet, hochei, tenis și volei, urmează următoarele sporturi:

Lista disciplinelor este suficient de largă pentru un utilizator modest. Nu există sporturi rare, dar puteți plasa pariuri pe evenimente politice, culturale și de televiziune. Linia este destul de mică. De exemplu, în secțiunea despre politică, puteți face un pariu doar pe viitorul președinte al Statelor Unite.

Linia evenimentelor de fotbal este mult mai largă. Pariuri sportive online pot fi făcute pe rezultatul meciurilor din:

Casa de pariuri acoperă și turnee locale din țări precum Franța, Italia, Spania, Germania, Rusia, Anglia, Austria, Danemarca, Islanda, Grecia, Cambodgia, Canada și multe altele.

Lista pariurilor depinde de disciplină și de evenimentul în sine. Puteți lua în considerare lista pariurilor pe exemplul meciului Liverpool – Milano:

Marathonbet oferă, de asemenea, pariuri pe jucători individuali. De exemplu, puteți prezice cine va înscrie primul gol și cine va înscrie ultimul gol.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor din Moldova în casa de pariuri Marathonbet

Ca parte a unei revizuire detaliată Marathonbet, merită luată în considerare procesul de înregistrare a unui cont nou. Înainte de aceasta, trebuie să configurați o limbă convenabilă pentru interfața site-ului. Dezavantajul Marathonbet este că nu există o versiune moldovenească. Sunt disponibile numai limbi precum rusă, engleză, bulgară, spaniolă, ucraineană, franceză, coreeană, chineză, turcă, thailandeză și altele.

Pentru a vă înregistra, trebuie să găsiți dreptunghiul roșu în colțul din dreapta sus al paginii principale. Pentru a crea un cont cu Marathonbet, trebuie să furnizați următoarele date personale:

Apoi, trebuie să introduceți o parolă puternică, care este formată din cel puțin 7 litere și cifre latine. Pentru o mai bună protecție, casa de pariuri vă cere să scrieți cu o întrebare secretă. Acesta ar putea fi numele câinelui, numele de fată al mamei sau numele unui actor preferat. Răspunsul trebuie amintit pentru a avea acces la cont în cazul în care utilizatorul uită parola. Înainte de sfârșitul înregistrării, trebuie să selectați moneda depozitului de joc.

Spre deosebire de multe alte case de pariuri, Marathonbet casa de pariuri sportive din Moldova în majoritatea cazurilor nu obligă să ofere fotografii cu documente personale. Este suficient să vă introduceți contul personal făcând clic pe pictograma cu imaginea unei siluete a unei persoane în colțul din dreapta sus al paginii principale. În stânga meniului, trebuie să selectați fila „Date personale” și să completați următoarele informații:

Pentru ca site-ul web al casei de pariuri să funcționeze corect, casa de pariuri oferă și să selecteze un fus orar, deoarece ora Moscovei este utilizată automat. Pentru rezidenții din Moldova, (GMT + 3) Helsinki, Kiev, Sofia sunt potrivite.

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Moldova

Pentru a efectua din nou un depozit pentru joc, utilizatorul trebuie să găsească un dreptunghi verde în partea dreaptă sus a paginii principale. Soldul este împărțit în mai multe conturi:

Pentru a plasa primul pariuri sportive online, echilibrul jocului trebuie completat. Dezavantajul Marathonbet pentru locuitorii Republicii Moldova este că există o singură modalitate de a depune fonduri în MDL – portofelul electronic ecoPayz.

Dacă nu aveți un cont ecoPayz, puteți crea unul în doar câteva minute. Este suficient să indicați:

Puteți să vă completați contul de joc folosind ecoPayz fără comision. Suma minimă este de 103,8 MDL. Plusul este că solicitarea este procesată instantaneu.

De asemenea, este posibilă retragerea de fonduri către locuitorii Moldovei numai pe ecoPayz. Trebuie să aveți aceeași sumă minimă în cont ca și pentru realimentare – 103,8 MDL. Comisionul este zero, dar solicitarea poate fi procesată până la 24 de ore.

Pariuri minime și maxime

La casa de pariuri, pentru un pariu minim, este suficient să aveți doar 2,5 MDL în cont. Aceasta este 10 unități în ruble. Mărimea pariului maxim depinde de mai mulți factori: disciplină, caracteristici ale evenimentelor, cote.

Aplicație mobilă Marathonbet

Recenzie Marathonbet permite casei de pariuri să funcționeze legal în multe țări, prin urmare aplicația mobilă este disponibilă public în Appstore. Acest lucru este valabil pentru proprietarii de smartphone-uri și tablete de la Apple, dar nu și pentru utilizatorii cu telefoane Android.

Nu există o singură aplicație de pariuri în Play Store, deci trebuie să instalați Marathonbet de pe site-ul oficial al casei de pariuri. Fișierul APK va apărea în descărcări. Trebuie să o selectați și să debifați caseta cu privire la interzicerea instalării aplicațiilor din surse terțe.

Pe lângă software-ul pentru dispozitive mobile, Marathonbet are un client pentru un computer personal. Acesta este un program Windows care poate fi utilizat fără a deschide un browser. Potrivit casei de pariuri, aplicațiile mobile au mai multe avantaje față de versiunea obișnuită a site-ului. Există o funcție „Pariu rapid” și un „Mod live” mai convenabil, în care puteți viziona emisiuni sportive de înaltă calitate chiar și cu o viteză slabă de conexiune la Internet.

Promoții și bonusuri

Recenzie a casei de pariuri Marathonbet oferă un bonus de bun venit pentru a atrage jucători noi. Pentru a face acest lucru, trebuie să participați la promoția „Express Cashback”. Utilizatorul are la dispoziție 6 săptămâni pentru a paria fondurile bonus.

Suma maximă care poate fi primită pentru un depozit bonus este de 2,5 mii lei moldovenești. Pentru a câștiga înapoi acești bani, trebuie să faceți primul pariu interactiv de 120 MDL folosind codul promoțional CASHBACK21. Sunt potrivite doar pariurile de tip „expres”, iar coeficientul trebuie să fie de cel puțin 1,50.

Despre serviciul de sprijin pentru jucătorii din Moldova

Informațiile despre serviciul de asistență pentru jucători de pe site-ul acestei case de pariuri pot fi găsite în colțul din stânga jos al fiecărei pagini. Numerele pe care le puteți apela pentru a pune o întrebare sunt aproape de datele de pe recenzie Marathonbet.

Este disponibil un număr universal pe care un rezident al fiecărei țări îl poate apela. Operatorii vorbesc limba rusă, ceea ce este incomod pentru vorbitorii nativi de limba moldovenească sau engleză. De asemenea, puteți alege să trimteți un mesaj detaliat pe adresa de e-mail a casei de pariuri.

În colțul din dreapta jos, puteți deschide un chat cu un operator. Acesta este cel mai rapid și mai gratuit mod de a obține asistență tehnică. Utilizatorii se plâng că este departe de a fi întotdeauna posibil să se stabilească contactul cu angajatul casei de pariuri, în special în timpul orelor de vârf, când există foarte mulți pariatori pe site.