Revizuirea bonusului de înregistrare în Marathonbet

Bonus Marathonbet la înregistrare oferă tuturor utilizatorilor noi care nu au avut niciodată un cont la această casă de pariuri. Promoția „Express Cashback” este valabilă până la sfârșitul lunii octombrie 2022. La ea pot participa atât cetățenii Federației Ruse, cât și pariorii din alte țări, inclusiv Moldova.

Pentru a primi bonus Marathonbet la înregistrare, noul utilizator trebuie să efectueze o depunere. Dezavantajul acestui birou de case de pariuri pentru locuitorii Moldovei este că există o singură modalitate de a crea un cont. Puteți să completați banca de joc folosind portofelul electronic ecoPayz.

Pentru a primi bonus Marathonbet la înregistrare, puteți crea un cont în sistemul de plăți ecoPayz în doar câteva minute, fără a părăsi casa. Este suficient să indicați următoarele date personale pe site-ul oficial al companiei: numele, adresa de e-mail, țara de reședință, moneda, adresa, codul poștal, orașul, sursa de venit.

Termenii și condițiile bonusului la Marathonbet

Pentru a utiliza bonus la prima depunere Marathonbet, trebuie să îndepliniți următoarele condiții din biroul casei de pariuri:

Pentru ca bonus la prima depunere Marathonbet să fie creditat în cont sub formă de rambursare, este necesar să faceți pariuri exprese în termen de 1,5 luni. Vorbim despre cupoane, în care există mai multe pariuri pe diferite evenimente sportive. În acest caz, coeficientul fiecărui rezultat trebuie să fie de cel puțin 1,50.

Pentru a primi un bonus la prima depunere Marathonbet, este permis să cheltuiți mai mult de 430 lei pe săptămână (1.750 ruble) pe astfel de pariuri. În fiecare săptămână utilizatorul va primi 10% din suma tuturor pariurilor exprese. De exemplu, dacă pariorul a cheltuit maximum 430 de lei, 43 MDL vor fi creditați în contul său principal luni săptămâna viitoare.

Pentru a participa la promoție, fiecare expres trebuie să aibă cel puțin 3 evenimente. Pariurile cu statutul „Plată anticipată” nu participă. Utilizatorul trebuie să utilizeze rambursarea creditată pentru a face noi pariuri în termen de 30 de zile. Banii bonus nu pot fi retrași pe un card bancar sau un portofel electronic.

Alte bonusuri la casa de pariuri Marathonbet

În plus față de Marathonbet bonus de bun venit oferă jucătorilor alte promoții și oferte speciale:

Spre deosebire de Marathonbet bonus de bun venit, Programul de loialitate este conceput pentru a recompensa pariorii mai experimentați. Cu fiecare pariu, utilizatorul primește puncte de loialitate. Sunt eligibile doar pariurile calificate. Acestea sunt cele cu un coeficient de cel puțin 1,30, iar suma este mai mare de 30 de cenți de euro.

Cu cât sunt mai multe puncte de loialitate, cu atât este mai mare nivelul pariorului. De asemenea, pot fi cheltuiți pentru pariuri gratuite sau dreptul de a participa la concursuri speciale și promoții.

Promoția Express Insurance este similară cu Marathonbet bonus de bun venit, deoarece implică pariuri de același tip. Acesta implică jucători care creează bilete cu 5 evenimente sau mai mult. Mai mult, șansele fiecărui rezultat trebuie să fie de cel puțin 1,50. Esența promoției este că, în cazul unui pariu nereușit în expres, utilizatorul primește un pariu gratuit în valoare de până la 30 de euro.

Cum să vă înregistrați la casa de pariuri Marathonbet

Pentru a Marathonbet bonus prima depunere, trebuie să vă înregistrați. Nu există o versiune română/moldovenească a site-ului, astfel încât unii utilizatori pot întâmpina dificultăți. Sunt disponibile limbi precum rusa, engleza, bulgara si altele. Pentru a crea un cont, trebuie să introduceți următoarele date:

Este important ca numele complet și data nașterii să se potrivească cu datele pașaportului. Pentru a finaliza înregistrarea, trebuie să introduceți o parolă puternică. Ar trebui să fie format din litere latine, caractere speciale și cifre. De asemenea, trebuie să selectați moneda în care va fi creat depozitul pentru joc. În cazul în care utilizatorul uită parola, trebuie să alegeți o întrebare secretă și un răspuns la aceasta.

Pentru a primi un Marathonbet bonus prima depunere, este mai bine să treceți imediat la verificarea contului dvs. Fără aceasta, vor exista dificultăți în retragerea fondurilor pe un card sau alt cont de numerar. Spre deosebire de multe alte case de pariuri, la Marathonbet majoritatea jucătorilor nu trebuie să furnizeze o fotografie a documentelor lor. Este suficient să indicați adresa de reședință și codul poștal.

Pe scurt despre casa de pariuri Marathonbet

Marathonbet este considerat una dintre cele mai vechi case de pariuri din CSI. A fost fondată în Federația Rusă în 1997. La acea vreme, pariurile sportive online nu existau încă, așa că pariorii făceau pariuri în birourile fizice ale casei de pariuri. Astfel de „cabine” erau în alte țări ale fostei URSS, inclusiv în Moldova.

La fel ca multe alte case de pariuri populare, Marathonbet are o licență internațională emisă de Ministerul Justiției din Curacao. Site-ul a primit, de asemenea, permisiunea oficială de a opera în 2017 de la guvernul rus.

Marathonbet respinge locuitorii din Moldova prin lipsa unei versiuni în limba română, dar casa de pariuri se îmbunătățește treptat. Recent, interfața site-ului a fost complet schimbată și a fost dezvoltată o aplicație mobilă pentru Android și iOS.

Această casă de pariuri oferă nu numai pariuri sportive, ci și jocuri de noroc. Acestea nu sunt doar sloturi, ci și meciuri sportive virtuale și cazinouri clasice. Există, de asemenea, un pariu care diferă de pariurile sportive obișnuite. Utilizatorii fac multe pariuri pe diferite meciuri. Valoarea câștigului depinde de câte rezultate au prezis corect. Toto diferă de expres prin faptul că setul de evenimente este deja fix și, în cazul unui pariu nereușit, jucătorul va primi în continuare o sumă de bani.