Betfair — pariuri sportive online

Recenzie a casei de pariuri Betfair a fost fondată în 1999 în Marea Britanie. Este considerată una dintre cele mai de succes companii din industria jocurilor de noroc. Fondatorii casei de pariuri sunt Andrew Black și Edward Ray.

Pentru tot timpul existenței sale de succes, această casă de pariuri a primit peste 80 de premii de prestigiu. De exemplu, în 2003, fondatorii casei de pariuri au fost numiți „Antreprenorii anului” în Anglia. Un an mai târziu, Betfair md a devenit cea mai bună companie din Marea Britanie. Mai mult, această casă de pariuri are chiar și mai multe premii din partea șefului statului britanic, regina Elisabeta a II-a. În 2004 și 2008 î.Hr. a devenit câștigătorul la categoria „Inovație în comerț internațional”.

Betfair are birouri nu numai în Marea Britanie și alte țări europene, ci și în Asia, Australia, Noua Zeelandă, Africa. Compania are peste 10 mii de angajați. Particularitatea acestui birou este că are propriul post de radio tematic. Povestește despre cele mai noi sporturi și jocuri de noroc. Aflați recenziile Betfair ce spun utilizatorii despre casa de pariuri.

Peste 1 milion de persoane folosesc în mod regulat serviciile unei case de pariuri din Marea Britanie. Este de remarcat faptul că recenzie Betfair md a fost chiar autorizată de Statele Unite ale Americii să funcționeze legal. De asemenea, furnizorul de pariuri sportive are permise de la autoritățile din Italia, Australia, Austria și multe alte țări ale lumii.

Cum diferă Betfair de alte case de pariuri

Recenzie a casei de pariuri Betfair, care este principala sa diferență. Acestea nu sunt pariuri obișnuite care pot fi găsite pe site-urile altor case de pariuri. Schimbul diferă în procesul de pariere:

Merită să analizăm mai detaliat pariul „împotriva”. Este dificil pentru începători să-și dea seama, așa că site-ul web Betfair are o mulțime de materiale de referință despre cum să faci și să înveți despre astfel de pariuri corect. Prin plasarea unui pariu „împotriva”, utilizatorul susține că acest rezultat nu se va întâmpla. Dacă previziunea sa se împlinește, pariorul câștigă.

Dacă rezultatul apare încă, utilizatorul trebuie să fie pregătit pentru faptul că va trebui să plătească câștigurile unuia dintre jucătorii care au pus „pentru”. În acest caz, pariorul pierde de 2 ori mai mulți bani decât a fost pariat inițial.

Site-ul Betfair și pariuri sportive regulate

Site-ul oficial Betfair este disponibil în galben, negru și gri. În partea de sus, vă puteți conecta, înregistra sau modifica limba site-ului. Dezavantajul pentru moldoveni este că nu există o versiune în limba română. Disponibil în engleză, germană, spaniolă, portugheză, rusă, finlandeză, norvegiană și maghiară.

Există un meniu orizontal în partea de sus a site-ului:

Mai jos este o listă a disciplinelor disponibile. Acestea sunt fotbal, baschet, hochei, tenis, volei și sporturi mai neobișnuite:

Lista disciplinelor este aceeași atât la bursă, cât și pentru pariurile sportive obișnuite. Pentru fanii jocurilor pe computer, sunt disponibile turnee cibernetice în Counter Strike GO, Dota 2, League of Legends.

Există, de asemenea, o ofertă de pariuri pe evenimente politice. Utilizatorii sunt rugați să prezică cine va fi următorul prim-ministru britanic, liderul Partidului Conservator după Boris Johnson, noul președinte al Franței sau șeful Partidului Laburist din Australia.

Cea mai largă ofertă de pariuri din fotbal. Sunt prezentate atât campionate internaționale, cât și turnee locale din țări individuale. Printre acestea se numără nu numai Bundesliga germană sau Primera spaniolă, ci și Divizia thailandeză, Campionatul El Salvador și multe altele.

Ca parte a revizuire detaliată Betfair, merită luată în considerare întâlnirea Atlético-Porto:

Casa de pariuri a acordat multă atenție pariurilor individuale pe jucători individuali. De exemplu, puteți prevedea cine va ateriza 1, 2, 3, 4, 5 sau mai multe lovituri în poartă. Puteți paria pe jucătorul care va primi primul cartonaș sau pe cel care va fi trimis pe teren.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor din Moldova

Pentru a plasa primul pariuri sportive online la Betfair, trebuie să vă înregistrați. Pentru a face acest lucru, în colțul din dreapta sus al paginii principale, trebuie să găsiți scrisul „Alăturați-vă acum” și să completați următoarele informații despre dvs.:

Apoi, trebuie să introduceți o parolă puternică. În cazul în care utilizatorul o uită, întrebarea secretă vă va ajuta. De exemplu, numele tatălui sau numele de fată al mamei. Pentru a finaliza înregistrarea, trebuie să selectați moneda contului. Leul moldovenesc nu este disponibil, dar acest lucru nu înseamnă că nu va fi posibilă completarea depozitului. Puteți efectua o depunere a jocului în euro, iar banca va efectua conversia pe cont propriu.

Dacă aveți un cod promoțional, trebuie să îl introduceți în prima etapa, cea de înregistrare. Făcând clic pe butonul „Continuă”, utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani și este de acord cu termenii și condițiile biroului de pariuri. Numai locuitorii Statelor Unite nu se pot înregistra, deși recenzie Betfair are o licență din această țară.

Imediat după înregistrare, se recomandă să continuați verificarea contului, deoarece acest proces va dura mult timp. Dacă nu este confirmată identitatea, pariorul nu numai că poate retrage fonduri, ci și reface depozitul. Pentru verificare, trebuie să pregătiți prima răspândire a pașaportului cu portretul curent și pagina cu înregistrarea. Copiile scanate sau fotografiile de înaltă calitate care indică numele de utilizator trebuie trimise la [email protected].

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Moldova

Betfair casa de pariuri sportive din Moldova nu permite utilizatorilor să completeze depozitul de joc folosind carduri bancare obișnuite Visa sau Mastercard. Această metodă este disponibilă numai pentru rezidenții a 40 de țări, inclusiv Ucraina, Rusia, Polonia, Islanda, Finlanda, Republica Cehă, Belgia, Canada, Bulgaria, Germania, Cipru, Danemarca, Marea Britanie, Franța și altele.

O alternativă pentru locuitorii Republicii Moldova este Western Union. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să găsiți cea mai apropiată sucursală bancară. Numele și codul beneficiarului depind de moneda în care a fost creat contul. Dacă este în euro, atunci banii sunt trimiși la Bursa Sportivă BFAIREUROPE.OE.

Pentru ca solicitarea să fie finalizată cât mai repede posibil, numele de utilizator trebuie specificat în formularul din linia „Număr de referință”. Trebuie să aveți o carte de identitate și un document care să vă confirme locul de reședință. Aceasta ar putea fi o factură de utilități.

Dacă aveți un portofel electronic, puteți utiliza WebMoney, QIWI Wallet, Skrill, Neteller sau MoneyBookers pentru a vă completa contul. Puteți retrage fonduri utilizând aceleași metode. Merită să ne amintim că puteți retrage bani numai folosind aceeași metodă prin care a fost efectuată depunerea.

Pariuri minime și maxime Betfair

Pentru a plasa pariul minim pariuri sportive online, trebuie să aveți doar 4 euro în cont. Casa de pariuri determină suma maximă independent pentru fiecare eveniment. Poate depinde de disciplina sportivă, de caracteristicile meciului, de cote și de statutul pariorului.

La schimb, dimensiunea pariurilor a fost deja stabilită, astfel încât utilizatorul nu poate paria suma sa minimă. Mărimea depinde de popularitatea evenimentului și de alți factori. Pe site puteți găsi tarife de peste 6 mii de euro. Dimensiunea medie este de 40 de euro.

Aplicatie mobila

Casa de pariuri Betfair are propria aplicație mobilă. Aceasta este una dintre puținele companii care a reușit să o plaseze pe magazinul oficial Google Play. Puteți să o descărcați gratuit de pe orice dispozitiv bazat pe versiunea Android 5.0 și mai mare.

Există o aplicație separată pentru cei care utilizează iPhone și iPad. Puteți să o instalați în Betfair app. Este mai convenabil să folosiți aplicația în locul site-ului web din mai multe motive. În primul rând, pentru a introduce, este suficient să introduceți un cod PIN de 4 caractere. Nu este doar sigur, ci și rapid. A fost adăugată și opțiunea Acca Edge. Vă permite să vă recuperați banii dacă un pariu nu reușește într-un cupon expres cu 3 sau mai multe evenimente.

Promoții și bonusuri în casa de pariuri Betfair

Casa de pariuri Betfair încurajează utilizatorii noi cu un bonus de bun venit, dar nu este disponibil pentru toată lumea. Casa de pariuri acordă până la 100 de euro pariorilor din Federația Rusă, Belarus, Armenia, Kazahstan, Uzbekistan, Germania, Austria și Elveția.

Un rezident din Moldova trebuie să caute un cod promoțional valid pentru a primi un bonus de bun venit. Dacă reușiți să participați la acțiune, pentru a respecta condițiile, trebuie să țină cont de următoarele:

Este necesar să încheiați cel puțin 5 pariuri pentru o sumă totală de 50 de euro în termen de maxim 30 de zile de la înregistrare.

Despre serviciul de sprijin pentru jucătorii din Moldova

Casa de pariuri promite să răspundă la întrebare fiecărui utilizator în termen de 4 ore de la contactare, indiferent de ziua săptămânii și de ora din zi. Pentru asistență urgentă, puteți apela linia telefonică internațională. Dacă întrebarea este despre marketing sau obținerea unui loc de muncă, pe site sunt listate adrese de e-mail separate pe care le puteți folosi pentru a trimite mesaje.

Alte case de pariuri