Cele mai bune cazinouri online care acceptă PayPal

PayPal este un sistem electronic de plată care este disponibil în unele cazinouri online. Acest serviciu de plată este disponibil în principal în companiile europene.
Prezența PayPal în lista metodelor de plată a unei companii străine indică fiabilitatea și prestigiul cazinoului online. La urma urmei, acest serviciu cooperează cu companii de încredere și obținerea unui parteneriat cu PayPal nu este atât de ușoară.

În acest articol vă vom spune cum să creați un portofel în PayPal. Vom lua în considerare și ce avantaje oferă această metodă de plată și vom fi atenți și la dezavantaje.

Ce este PayPal și cum să deschizi un cont?

PayPal este considerat unul dintre primele sisteme de plată electronică. Serviciul a fost lansat în 1998. Și astăzi resursa este disponibilă în fiecare colț al lumii, deoarece operează în peste 200 de țări.

De la înființare, compania a experimentat o preluare de către o corporație mai mare, iar mai târziu a acționat ea însăși în calitate de achizitor. Pe scurt, istoria PayPal arată astfel:

Anterior, utilizatorii își puteau încărca portofelul de jocuri la cazinou doar prin PayPal, dar nu era posibil să retragă fonduri pe un card prin acest serviciu. Acum clienții ucraineni au acces la funcționalitate completă și plăți online fără comision.

Baza de clienți a serviciului de plată include peste 200 de milioane de utilizatori. Prin urmare, cele mai bune cazinouri online cu PayPal sunt disponibile oriunde în lume. În Moldova, se propune înregistrarea unui portofel în acest sistem în felul următor:

După aceasta, plățile de cazinou online PayPal vor fi disponibile pentru utilizator. Vă recomandăm să vă familiarizați cu capacitățile și interfața site-ului.

Cum să vă reîncărcați contul

Finanțarea contului dvs. de cazinou online folosind PayPal nu durează mai mult de două minute. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de:

PayPal vă permite să conectați cardurile bancare Visa și Mastercard.

Cum să retragi câștigurile

Cazinourile care acceptă PayPal vă permit să vă retrageți câștigurile în acest fel în câteva secunde. Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de:

Cele mai bune cazinouri online cu PayPal acceptă plăți în Moldova, precum și în alte țări. Prin urmare, această metodă de completare a portofelului de joc și de retragere a fondurilor este relevantă în condițiile actuale pentru toți cetățenii țării.

Avantajele și dezavantajele conturilor PayPal

PayPal este un serviciu financiar popular. Dar această metodă de plată are atât avantaje, cât și dezavantaje. Să aruncăm o privire mai atentă la avantajele și dezavantajele utilizării PayPal pentru plăți la cazinourile online.

Avantaje

Printre principalele avantaje ale acestei metode de plată remarcăm:

Utilizatorii își pot finanța contul într-o monedă diferită de moneda portofelului la unitatea de jocuri de noroc online. Și datorită fiabilității și serviciilor sale convenabile, utilizarea PayPal devine și mai ușoară.

Defecte

Serviciul are următoarele dezavantaje:

Un alt dezavantaj este lipsa unui serviciu de plată în cazinourile online legale. Serviciul este oferit în principal pentru plăți în unități online europene.

Siguranța utilizării conturilor PayPal

Deoarece serviciul cooperează și cu companii offshore, utilizatorii au adesea întrebări cu privire la fiabilitatea unei astfel de metode de plată. PayPal depune toate eforturile pentru a asigura siguranța datelor personale ale clienților și calitatea tranzacțiilor. Dar atunci când alegeți cazinouri care acceptă PayPal, țineți cont de reputația companiei de jocuri de noroc și de recenziile utilizatorilor reali cu privire la fiabilitate.