TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Megapari — pariuri sportive online

În 2019, a fost lansată platforma de jocuri online Megapari, care și-a început activitățile ca casă de pariuri oferind posibilitatea de a paria și de a participa la jocuri. De la începutul activității sale, operatorul a primit o licență oficială de la Curacao, care confirmă legalitatea și fiabilitatea platformei. Sediul principal al companiei este situat în Budapesta, după cum se menționează pe site-ul său oficial.

În acest moment, Megapari acceptă pariuri de la jucători din Moldova, ceea ce îl face accesibil participanților din această țară. În recenzia noastră despre casa de pariuri Megapari md, ne vom scufunda în detaliile condițiilor oferite de acest operator. Acestea includ informații despre liniile de pariuri disponibile, cote, precum și programele de bonus care pot fi disponibile clienților. Vom analiza, de asemenea, procesele de tranzacții financiare ale platformei și opțiunile de pariuri mobile.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor Megapari MD

Pentru a începe să plasați pariuri pe platforma Mega pari, să vă bucurați de entuziasmul cazinoului și să profitați de alte oportunități, ar trebui să vă creați un cont personal pe site. Procedura de înregistrare este disponibilă exclusiv persoanelor care au împlinit vârsta majoratului. Verificarea contului va fi efectuată ulterior pentru a confirma vârsta și identitatea jucătorului. Este important de reținut că fiecărui jucător îi este permis să aibă un singur cont personal la o anumită casă de pariuri.

Pentru a vă înregistra pe platforma MegaPari, urmați acești pași:

Verificare:

După înregistrarea cu succes, este posibil să aveți nevoie de următorii pași pentru a vă verifica contul:

Cum să pariezi în Megapari MD?

Procedura de plasare a pariurilor la casa de pariuri Megapari poate varia ușor în funcție de actualizările specifice și de interfața la momentul accesării. Cu toate acestea, în termeni generali, iată cum funcționează de obicei pariurile pe majoritatea site-urilor de pariuri, inclusiv Megapari:

Înregistrare și autentificare:

Dacă aveți deja un cont, conectați-vă la site folosind datele de conectare. Dacă nu, urmați procedura de înregistrare descrisă mai sus.

Selecția evenimentului:

După ce te-ai conectat pe site, mergi la secțiunea evenimentelor sportive sau a jocurilor pe care vrei să pariezi.

Selectați tipul de pariu:

În cadrul evenimentului veți vedea diferitele pariuri disponibile. De exemplu, un pariu pe victoria uneia dintre echipe sau rezultatul unui eveniment. Selectați tipul de pariu care vă interesează.

Adăugarea unui pariu la un cupon:

După ce ați selectat tipul de pariu, faceți clic pe cota corespunzătoare. Acest lucru va adăuga evenimentul selectat la „talonul de pariu”.

Introducerea sumei pariate:

Când deschideți talonul de pariu, va trebui să indicați suma pe care doriți să o pariați.

Confirmarea ofertei:

După ce ați introdus suma, asigurați-vă că totul este corect și faceți clic pe butonul „Confirmați pariul” sau similar.

Astept rezultat:

Odată ce pariul este confirmat, acesta va fi plasat și așteptați rezultatul evenimentului.

Linia Mega pari MD

Platforma MegaPari oferă toate sporturile populare, precum și chiar pariuri pe evenimente non-sportive. Mai mult, pentru cei care doresc să parieze pe astfel de evenimente, este disponibilă o secțiune specială numită „Pariuri pe politică”. În această secțiune, jucătorii au posibilitatea de a prezice rezultatele alegerilor în diferite țări.

Pictura este prezentată cu o varietate de adâncimi, care vor fi de interes atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru începători. Chiar și pentru evenimentele puțin cunoscute, MegaPari oferă cel puțin 100 de piețe, în timp ce pentru evenimentele de top numărul piețelor disponibile poate ajunge la 500-600.

O caracteristică unică a acestei case de pariuri este funcția „Pariați pe cont propriu”, care vă permite să găsiți rapid evenimente care implică jucători și echipe din țara selectată.

În plus, MegaPari oferă posibilitatea de a plasa pariuri pe termen lung pe rezultatele diferitelor campionate și turnee, precum și acces la instrumentul Bet Builder.

În ceea ce privește pariurile live, numărul de evenimente disponibile în linia live poate fi puțin mai mic. Cu toate acestea, în secțiunea Live, jucătorii au posibilitatea de a urmări meciurile prin transmisii video sau un centru de meci animat.

Aplicația mobilă Megapari md

Este grozav să poți purta casa ta de pariuri preferată în buzunar și să o poți folosi oriunde. Pe lângă faptul că oferă acces jucătorilor din întreaga lume la care se poate doar visa, Megapari promite că fiecare client care folosește site-ul mobil va avea o experiență de jocuri de noroc de neuitat datorită funcțiilor excelente precum In-Play, Cash Out, Live- Streaming, eSports și cazinou live. Da, acum te poți scufunda în jocuri de cazino incitante sau poți încerca să ghicești rezultatele evenimentelor sportive chiar de pe telefonul tău mobil.

Pentru a descărca această aplicație de pariuri, ar trebui să vizitați site-ul său oficial și să faceți clic pe pictograma smartphone-ului din colțul din dreapta sus al paginii. În prezent, această aplicație este disponibilă doar pentru platforma Android.

În ceea ce privește funcționalitatea, aplicația mobilă nu este diferită de site-ul oficial Megapari. În acesta, jucătorii își pot finanța contul, plasa pariuri, retrage câștiguri, studiază istoricul pariurilor, pot folosi bonusuri, contactează asistența și pot efectua alte acțiuni.

Înainte de a instala această aplicație, trebuie să faceți modificări în setările dispozitivului. Pentru a face acest lucru, în secțiunea „Securitate” de pe smartphone, ar trebui să permiteți descărcarea aplicațiilor din surse necunoscute (în acest caz, de pe site-ul MegaPari). După instalarea aplicației mobile pe dispozitiv, utilizatorul poate restabili setările originale.

Proprietarii de dispozitive iPhone și iPad pot folosi versiunea mobilă pentru a plasa pariuri pe Megapari. Această versiune nu este inferioară ca capabilități nici față de aplicația Android, nici de site-ul oficial al casei de pariuri.

Bonusuri și promoții ale casei de pariuri Megapari Bet

Pentru a atrage noi jucători și a păstra clienții fideli, MegaPari MD oferă următoarele opțiuni de stimulare:

 1. Bonus de 100% la prima depunere: Pentru a primi acest bonus, trebuie să completați toate câmpurile cu date personale din „Contul personal” și să vă încărcați contul de joc cu o sumă începând de 200 EUR. Bonusul este creditat automat după efectuarea unei depuneri.
 2. Rambursarea sumei pariurilor pierdute ale săptămânii: Casa de pariuri calculează zilnic suma de fonduri pierdute de jucător în pariuri. 3% din această sumă este returnat jucătorului sub formă de cashback. Bonusurile primite trebuie utilizate în conformitate cu termenii promoției.
 3. Express al zilei: în fiecare zi, casa de pariuri selectează cele mai promițătoare și de încredere evenimente, combinându-le într-un expres. Dacă un jucător plasează un pariu pe expresul zilei, se poate aștepta la o creștere cu 10% a cotei finale.

Vă rugăm să rețineți că termenii promoționali se pot schimba în timp și este recomandat să verificați site-ul oficial MegaPari MD pentru cele mai recente informații.

Cazinou online Megapari Casino

Casa de pariuri MegaPari oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni pentru jucători în cazinoul său online. Oferă o gamă largă de jocuri, inclusiv sloturi, mese cu dealer live și alte jocuri de noroc.

Iată câteva aspecte ale cazinoului MegaPari:

Modalitate de plată

Vă puteți reîncărca contul la casa de pariuri Megapari într-o varietate de moduri, inclusiv folosind carduri bancare, portofele electronice, sisteme de plată și chiar criptomonede. Există, de asemenea, diverse opțiuni disponibile pentru retrageri, deși unele metode pot avea unele limitări. De exemplu, nu toate portofelele electronice și criptomonedele sunt potrivite pentru operațiunile de retragere. Suma minimă pentru completarea depozitului este de doar 1 euro, dar suma maximă va depinde de metoda de reîncărcare selectată. In ceea ce priveste retragerea castigurilor, vei avea acces la o operatiune incepand de la o suma de doar 1 euro.

Ce aspecte sunt importante pentru a înțelege programul de afiliere MegaPari Partners?

MegaPari Partners este un program de afiliere asociat mărcii de pariuri MegaPari, care are o bună reputație, o linie extinsă de pariuri și multe aparate de slot.

Acest program de afiliere și-a început activitatea în 2019. Inițial s-a concentrat pe traficul SEO și apoi a trecut la utilizarea platformelor Twitter și Telegram. Funcționează folosind mai multe modele: Hybrid, RevShare și CPA. Traficul este atras dintr-o varietate de surse, cu excepția celor de marcă. Programul oferă tarife competitive care variază în funcție de sursă și locație geografică. În cazul modelului RevShare, rata poate ajunge până la 40%.

În multe zone geografice, ponderea veniturilor de la înregistrare la depozit (reg2dep) poate fi de până la 40%, ceea ce pare a fi o cifră atractivă. Programul de afiliere oferă o varietate de materiale promoționale gata făcute care pot fi folosite în munca dvs. sau ca bază pentru crearea propriilor surse. În plus, programul oferă multe instrumente care ușurează munca unui webmaster și ajută la creșterea câștigurilor acestuia.

Serviciul de asistență Megapari

Echipa de asistență de la casa de pariuri MegaPari oferă asistență și sfaturi utilizatorilor care pot avea întrebări, probleme sau au nevoie de informații suplimentare. Este important de reținut că metodele de contact și orele de asistență disponibile se pot schimba în timp, așa că este recomandat să verificați site-ul oficial MegaPari pentru cele mai recente informații sau să le contactați direct.

De obicei, asistența MegaPari oferă următoarele metode de contact:

 1. Chat live: site-ul web MegaPari poate oferi o funcție de chat online care vă permite să comunicați cu reprezentanții de asistență pentru clienți în timp real.
 2. E-mail: puteți trimite un e-mail la adresa de asistență pentru a obține un răspuns la întrebarea sau solicitarea dvs.
 3. Telefon: MegaPari poate furniza un număr de telefon de contact pentru a contacta operatorii de asistență. Această metodă poate fi deosebit de convenabilă pentru comunicarea operațională.
 4. Rețele sociale: Compania poate fi activă pe rețelele sociale unde utilizatorii pot, de asemenea, să pună întrebări și să primească informații.

De asemenea, este important să luați în considerare orele de serviciu pentru clienți, deoarece acestea pot fi limitate sau pot varia în funcție de ziua săptămânii. Dacă întâmpinați o problemă sau aveți o întrebare, cel mai bine este să contactați asistența pentru a primi informații exacte și actualizate, precum și recomandări de acțiune.

Versiuni lingvistice ale site-ului de pariuri MegaPari

Site-ul casei de pariuri a fost tradus în peste 50 de limbi.

Caracteristicile lui BC MegaPari

Principalele caracteristici ale companiei de pariuri includ:

 1. Gamă largă de pariuri: MegaPari oferă o gamă largă de evenimente sportive și tipuri de pariuri, inclusiv pariuri înainte de meci și live pe o varietate de sporturi.
 2. Cazinou și cazinou live: Pe lângă pariurile sportive, pe platforma MegaPari vă puteți bucura de jocurile de noroc online de cazinou, precum și de a juca cu dealeri live în timp real.
 3. Bonusuri și promoții: Compania oferă o varietate de programe bonus și promoții pentru jucătorii noi și obișnuiți, inclusiv bonusuri de depunere, pariuri gratuite și alte bonusuri.
 4. Aplicație mobilă: MegaPari oferă o aplicație mobilă care permite jucătorilor să plaseze pariuri și să joace jocuri de cazinou pe dispozitivele lor mobile.
 5. Pariuri în joc: abilitatea de a plasa pariuri în timp real pe evenimente sportive curente.
 6. Cash Out: caracteristica Cash Out permite jucătorilor să-și închidă pariul și să-și retragă o parte din câștigurile potențiale înainte de încheierea evenimentului.
 7. Esports: MegaPari oferă pariuri pe competiții eSports, permițându-vă să participați la activități de jocuri de noroc chiar și în lumea jocurilor virtuale.
 8. Interfață ușor de utilizat: platforma are o interfață intuitivă care face navigarea și pariurile ușoare.
 9. Serviciu de asistență: Compania oferă un birou de asistență pentru a răspunde la întrebări și a rezolva problemele utilizatorilor.
 10. Selecție mare de metode de plată: MegaPari oferă o varietate de metode de depunere și retragere, inclusiv carduri bancare, portofele electronice și altele.

Alte case de pariuri

Acasă / Recenzie / Megapari — pariuri sportive online

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

Înregistrare
Data actualizării:
Înregistrare