TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

7777 md – pariuri sportive online la Loteria Nationala

 

Loteria Națională 7777 din Moldova este o organizație de stat responsabilă pentru organizarea și gestionarea jocurilor de noroc în Republica Moldova. Aceasta oferă o varietate de jocuri de loterie și pariuri pentru cetățenii moldoveni. Printre cele mai cunoscute jocuri oferite de Loteria Națională din Moldova se numără Loto 6/36 și Noroc.

Loteria Nationala a Moldovei organizează extrageri regulate ale numerelor câștigătoare pentru diferitele sale jocuri, iar participanții pot achiziționa bilete pentru a încerca să câștige premii în bani sau alte recompense. Veniturile generate din aceste jocuri sunt, în general, folosite pentru finanțarea proiectelor de asistență socială și a altor inițiative de stat. Să aruncăm o privire mai atentă la această casă de pariuri din Moldova.

Revista Loteria Nationala a Moldovei

În 2019, 7777 a câștigat popularitate în Moldova. În doar 2 luni, 5 persoane au primit premii în valoare de 777 777 lei, iar trei dintre aceștia au devenit milionari. Circulația principalelor loterii a crescut la 5 milioane. Motivul creșterii Loteriei Naționale a fost acela că autoritățile moldovenești au decis să predea această întreprindere de stat unui antreprenor privat. Aflați recenziile 7777.md ce spun utilizatorii despre casa de pariuri.

777 md Loteria Națională casa de pariuri sportive din Moldova a intrat în administrarea efectivă a unei companii înregistrate în Dubai. Se numește NGM SPC Limited. Proprietarul său este oligarhul Vasil Bozhkov, care deține și Loteria Națională a Bulgariei.

Puteți cumpăra bilete pentru 777 Loteria Nationala la chioșcuri, supermarketuri și magazine de specialitate. Sunt întotdeauna disponibile la oficiile poștale și la majoritatea benzinăriilor. Puteți participa fără a părăsi casa. Pentru aceasta, a fost lansat site-ul oficial 777 md. Este realizat în culori laconice – alb și gri. Site-ul este convenabil nu numai pentru utilizatorii care îl folosesc pentru jocuri de noroc, ci și pentru locuitorii obișnuiți din Moldova care au achiziționat loteria de la chioșc. Acolo puteți viziona difuzarea extragerii dacă nu există televizor sau puteți verifica biletul.

Loteria Nationala 7777md jocuri de bază

Loteria Națională din Moldova are 4 jocuri principale:

Principiul poate fi văzut pe exemplul Loto +. Un bilet electronic va costa 20 de lei. Fondul de premiere este format din 62 de milioane de lei. Tirajul fiecărui desen este de 5 milioane de bilete. Mai puțin de jumătate dintre ei câștigă. Premiul de 800 de mii de bilete este condiționat. Jucătorul primește 20 de lei, care au fost cheltuiți pentru a participa la extragere.

Șansa de a câștiga jackpotul și de a câștiga 1 milion de lei este slabă. Există doar 4 astfel de bilete pentru o tiraj de 5 milioane.

Loteriile rapide și instantanee sunt disponibile pe site. Printre acestea se numără Lucky Clovers, Cash 20X, Fortunes of Rome, Star Signs, Egyptian Treasure, Speed ​​Race, Super Gold, Agent 7, Football Stars, Chocolate, Jelly Keno și mulți alții.

Site-ul Loteria Nationala a Moldovei se remarcă și prin faptul că toată lumea are ocazia să se alăture clubului VIP. Membrii săi participă la extragerea de premii suplimentare. Ar putea fi o mașină nouă, o călătorie la mare, un smartphone, un laptop sau un premiu în bani. De asemenea, membrii clubului primesc puncte suplimentare care pot fi cheltuite la achiziționarea de bilete sau la pariuri sportive.

Loteria Națională 7777.md

Pariuri sportive la 7777 md

Recenzie a casei de pariuri 7777 md se ocupă nu numai de loterii, ci și de pariuri sportive 7777. Există o filă separată pentru astfel de pariuri. În ciuda faptului că aceasta este Loteria Nationala de stat din Moldova, casa de pariuri poate fi numită multifuncțională și modernă. Chiar și un mod live este disponibil pentru pariuri pe acele evenimente sportive care au loc deja.

Oferta disciplinelor se află în partea stângă a filei și constă din următoarele sporturi:

Pentru fanii disciplinelor esports, o gamă largă de meciuri este disponibilă pentru CS Global Offensive, Dota 2, World of Warcraft, League of Legends, Starcraft și alte jocuri. La fel ca cele mai bune case de pariuri din lume, 7777 MD oferă pariuri pe evenimente politice. De exemplu, puteți prevedea rezultatul alegerii primului ministru al Marii Britanii sau al președintelui Statelor Unite.

În ciuda faptului că nu are o recenzie 7777 md – Loteria Națională pentru a desfășura activități în întreaga lume, site-ul are o listă largă de pariuri care vor satisface chiar și cel mai exigent parior. Există mai mult de 1.000 de meciuri în linia evenimentelor de fotbal. Sunt acoperite atât campionatele internaționale, cât și cele locale.

Piața pariurilor poate fi văzută pe exemplul meciului Brugge – PSG:

Avantajul site-ului web al casei de pariuri este interfața sa intuitivă. Toate informațiile sunt pictate în alb mare și îndrăzneț pe un fundal contrastant. Dacă se dorește, piața pentru pariuri pe un eveniment poate fi filtrată și pot fi selectate doar prima jumătate, handicapuri, pariuri rapide, cornere, cele de bază.

Loteria Nationala a Moldovei

Cum Participi la Loteria Națională din Moldova?

Luarea parte la jocurile Loteriei Naționale a Moldovei presupune achiziționarea de bilete de loterie. Această instituție oferă o varietate de tipuri de loterii, incluzând bilete răzuibile instant cum ar fi ”Loto+”, ”Șeptarul de aur (Aur 7)”, ”Realizează-ți visele”, ”Piramidele de aur”, ”Cash x10”, „Bingo Loto”, „Câștig pe toată viața”, „Șeptarul de diamant 7”, „Bonus de crăciun”, și „Clubul Milionarul”, printre altele. Toate loteriile respectă un principiu comun de joc. Participanții sunt invitați să răzuiască un strat protector de pe bilet pentru a dezvălui dacă au obținut un premiu specific acelui tip de loz. Sub acest strat se găsesc câmpuri cu diverse simboluri sau cifre. În termeni generali, biletul este considerat câștigător dacă simbolurile sau cifrele se potrivesc sau se repetă în diferite câmpuri de pe același bilet loto.”

Înregistrarea și verificarea Loteria Națională jucătorilor din Moldova

Recenzie a casei de pariuri 7777 md oferă înregistrare și verificare rapidă jucătorilor din Moldova. Este suficient să găsiți butonul roșu în colțul din dreapta sus al paginii principale, să apăsați clic și să completați următoarele date personale obligatorii:

Apoi, trebuie să vă gândiți la o parolă puternică, aceasta trebuie să aibă cel puțin 5 caractere. Pentru a finaliza înregistrarea, trebuie să rezolvați un captcha simplu din 4 cifre. În plus, este posibil să vă abonați la newsletter, bonusuri și oferte speciale.

Cetățenii Moldovei nu trebuie să fie verificați pentru a utiliza casa de pariuri de stat. În etapa de înregistrare, utilizatorul indică un ID unic al cărții de identitate, care este format din 13 cifre. Acest lucru este suficient pentru utilizarea completă a contului.

Pentru cetățenii statelor străine, dezavantajul de 777 md este că nu este posibil să vă înregistrați în această casă de pariuri fără a fi pe teritoriul al Moldova. Numai persoanele care locuiesc în această țară pot folosi serviciile Loteria Nationala a Moldovei.

7777 md

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Moldova – Loteria Nationala

Recenzie a casei de pariuri 7777 md face posibilă efectuarea unui depozit de joc în mai multe moduri:

Este permisă depunerea a cel puțin 100 de lei. Suma maximă pentru reaprovizionare este de 299 mii unități din moneda moldovenească. Fondurile sunt creditate instantaneu în cont, ceea ce este un plus.

Dacă utilizatorul nu are un portofel electronic, se pot depune numerar. Pentru a face acest lucru, trebuie să vizitați birourile Moldpresa sau Poșta Moldovei. O altă modalitate este transferul bancar. Pentru a face acest lucru, trebuie să vizitați sucursala Moldindconbank. Casierului trebuie să i se solicite să completeze depozitul 777 loteria nationala. Pentru a face acest lucru, este suficient să denumiți suma și să prezentați o carte de identitate. Suma minimă este de 200 de lei.

Dacă nu doriți să cheltuiți atâția bani, puteți utiliza terminalele de plată sau chioșcurile Moldpresa. Pentru completare, 10 lei vor fi suficienți. Aceleași sume sunt acceptate de terminalele sistemelor de plăți Qiwi Moldova și RunPay.

Banii câștigați pot fi retrași în mai multe moduri:

În aceste puncte, puteți primi maximum 200 până la 10 mii de lei. Dacă suma câștigătoare este mai mare, trebuie să apelați numărul de telefon indicat pe site.

Pariuri minime și maxime în casa de pariuri 7777 md

În ciuda faptului că recenzie 7777 md conferă acestei case de pariuri statutul Loteriei Naționale, valoarea pariului minim este destul de mare. Pentru a încheia un pariu sportiv, va trebui să cheltuiți cel puțin 10 lei. Suma maximă a pariului depinde de disciplină, cote și caracteristici ale evenimentului. Acesta este calculat pentru fiecare meci de către casa de pariuri individual.

casa de pariuri 7777 md

Ce Premii Sunt Disponibile prin Loteria Nationala?

Loteria Națională 777md aduce o varietate de câștiguri participanților, incluzând nu numai premii monetare care pot ajunge până la suma de trei milioane de lei, ci și alte premii de valoare precum: autoturisme, locuințe, excursii, laptopuri, tablete, smartphone-uri, telefoane și console de gaming, printre altele.

Pentru câștigurile de până la 500 de lei, plata se realizează la punctele de vânzare marcate cu semnul ”Aici se achită câștigurile Loteriei Naționale”. În general, majoritatea locațiilor care vând bilete de loterie răzuibile afișează această notificare. Totodată, toate filialele Poșta Moldovei și librăriile Librarius efectuează plăți pentru câștigurile de până la 10 000 de lei. Pentru câștigurile ce depășesc suma de 500 de lei, plățile se efectuează la sediul oficial al Loteriei Naționale, situat în Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 3, cu posibilitatea de contact la numărul de telefon 022-333-777. Prezentarea biletului câștigător este obligatorie pentru revendicarea premiului.

De asemenea, începând cu 1 ianuarie 2020, pentru câștigurile la loterie sau pariuri sportive ce depășesc suma de 240 de lei, se aplică un impozit de 12%.

Pe lângă premiile de mai sus, Loteria Națională acordă și șansa de a lua parte la jocuri săptămânale difuzate la televizor. Participanții norocoși care ajung la aceste jocuri TV pot câștiga premii monetare de până la cinci milioane de lei, excursii și vehicule. În plus, Loteria Națională organizează periodic trageri ale biletelor non-câștigătoare, oferind astfel o șansă suplimentară de a câștiga diverse premii de valoare, sume de bani, excursii și alte bunuri, inclusiv mașini.”

Aplicatie mobila Loteria Națională (7777 md)

Aplicația 7777 MD pentru dispozitive iOS oferă utilizatorilor o modalitate simplă și comodă de a participa la jocuri de loto și de a plasa pariuri sportive direct de pe telefoanele lor mobile. Descărcarea și instalarea aplicației sunt accesibile și rapide, oferind o experiență de utilizare prietenoasă.

Pentru a descărca aplicația 777 MD, utilizatorii pot accesa App Store de pe dispozitivele lor iOS și căuta aplicația utilizând bara de căutare. După găsirea aplicației în rezultate, aceștia pot apăsa pe butonul de descărcare și aplicația se va instala automat.

Odată ce aplicația este instalată 7777 md, utilizatorii au acces la o gamă variată de opțiuni de pariere pe loto și evenimente sportive. Interfața aplicației este simplă și intuitivă, ceea ce facilitează plasarea de pariuri și participarea la jocurile de loto.

Un aspect important al aplicației Loteria Națională este securitatea. Aceasta oferă măsuri stricte de protecție pentru datele personale ale utilizatorilor și pentru tranzacțiile financiare, garantând o experiență de pariere și jocuri de loto sigură și încredere.

În concluzie, aplicația Loteria Națională Moldova pentru iOS este o alegere excelentă pentru cei care doresc să plaseze pariuri pe loto și evenimente sportive direct de pe dispozitivele lor mobile. Cu o gamă variată de opțiuni de pariere și o interfață ușor de folosit, această aplicație oferă o modalitate convenabilă de a participa la aceste activități de divertisment.

Promoții și bonusuri

Pentru acei utilizatori care folosesc site-ul Loteriei Naționale a Moldovei pentru pariuri sportive online, sunt disponibile mai multe bonusuri:

Pariuri gratuite de până la 200 de lei pot fi obținute prin plasarea a 2 pariuri exprese. Un cupon trebuie să conțină cel puțin 2 meciuri de fotbal. Doar evenimentele din Liga Campionilor sunt eligibile pentru această promoție. Câți bani va primi utilizatorul ca 7777.md joc bonus depinde de suma pariurilor:

Cota pentru fiecare pariu trebuie să fie de cel puțin 1,30. Trebuie să știți că evenimentele din secțiunea Cashout nu participă la promoție.

Casa de pariuri oferă jucătorilor noi până la 2 mii de lei și 200 de rotiri gratuite. Oferta este nelimitată. Pentru a primi fonduri pentru depunerea bonusului, trebuie să vă completați contul pentru prima dată după înregistrare în valoare de 100 până la 1000 de lei.

Despre serviciul de asistență pentru jucătorii din Moldova pe site-ul 777md

Pentru o revizuire detaliată 7777 md, merită luată în considerare calitatea asistenței pentru clienți. Pentru a raporta o problemă sau pentru a obține un răspuns la întrebarea dvs., trebuie să găsiți fila „Ajutor”, care se află în partea dreaptă sus a paginii principale. Există mai multe oportunități de a contacta operatorul.

Cel mai rapid și mai convenabil mod este de a începe un chat online cu un angajat al Loteriei Naționale. Operatorii lucrează șapte zile pe săptămână și non-stop. De asemenea, puteți apela numărul de telefon. Pentru a contacta un angajat real, trebuie să apăsați 9. Un mesaj mai detaliat poate fi trimis prin e-mail. Adresa – [email protected].

Alte case de pariuri

Acasă / Recenzie / 7777 md - pariuri sportive online la Loteria Nationala

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

Pariuri live

Transmisiuni cu meciuri

Statistici privind meciurile

Bonusuri de înregistrare

Înregistrare

Efectuarea unei depuneri

Retragere

Birou de asistență

Întrebări frecvente

Versiune pentru desktop

este

este

este

este

este

este

este

este

este

versiunea mobilă

este

este

este

este

este

este

este

este

este

aplicație mobilă

este

nu

este

este

este

este

este

este

este

Înregistrare
Data actualizării:

pro

Bonusuri mari de bun venit

Minusuri

Fără statistici de joc
Înregistrare