Recenzie casa de pariuri 7777 md

În 2019, Loteria Națională a câștigat popularitate în Moldova. În doar 2 luni, 5 persoane au primit premii în valoare de 777 777 lei, iar trei dintre aceștia au devenit milionari. Circulația principalelor loterii a crescut la 5 milioane. Motivul creșterii Loteriei Naționale a fost acela că autoritățile moldovenești au decis să predea această întreprindere de stat unui antreprenor privat.

7777 md casa de pariuri sportive din Moldova a intrat în administrarea efectivă a unei companii înregistrate în Dubai. Se numește NGM SPC Limited. Proprietarul său este oligarhul Vasil Bozhkov, care deține și Loteria Națională a Bulgariei.

Puteți cumpăra bilete pentru Loteria Națională la chioșcuri, supermarketuri și magazine de specialitate. Sunt întotdeauna disponibile la oficiile poștale și la majoritatea benzinăriilor. Puteți participa fără a părăsi casa. Pentru aceasta, a fost lansat site-ul oficial 7777 md. Este realizat în culori laconice — alb și gri. Site-ul este convenabil nu numai pentru utilizatorii care îl folosesc pentru jocuri de noroc, ci și pentru locuitorii obișnuiți din Moldova care au achiziționat loteria de la chioșc. Acolo puteți viziona difuzarea extragerii dacă nu există televizor sau puteți verifica biletul.

Loterii 7777 md

Loteria Națională din Moldova are 4 jocuri principale:

Principiul poate fi văzut pe exemplul Loto +. Un bilet electronic va costa 20 de lei. Fondul de premiere este format din 62 de milioane de lei. Tirajul fiecărui desen este de 5 milioane de bilete. Mai puțin de jumătate dintre ei câștigă. Premiul de 800 de mii de bilete este condiționat. Jucătorul primește 20 de lei, care au fost cheltuiți pentru a participa la extragere.

Șansa de a câștiga jackpotul și de a câștiga 1 milion de lei este slabă. Există doar 4 astfel de bilete pentru o tiraj de 5 milioane.

Loteriile rapide și instantanee sunt disponibile pe site. Printre acestea se numără Lucky Clovers, Cash 20X, Fortunes of Rome, Star Signs, Egyptian Treasure, Speed ​​Race, Super Gold, Agent 7, Football Stars, Chocolate, Jelly Keno și mulți alții.

Site-ul Loteriei Naționale a Moldovei se remarcă și prin faptul că toată lumea are ocazia să se alăture clubului VIP. Membrii săi participă la extragerea de premii suplimentare. Ar putea fi o mașină nouă, o călătorie la mare, un smartphone, un laptop sau un premiu în bani. De asemenea, membrii clubului primesc puncte suplimentare care pot fi cheltuite la achiziționarea de bilete sau la pariuri sportive.

Pariuri sportive la 7777 md

Recenzie a casei de pariuri 7777 md se ocupă nu numai de loterii, ci și de pariuri sportive. Există o filă separată pentru astfel de pariuri. În ciuda faptului că aceasta este Loteria Națională de stat din Moldova, casa de pariuri poate fi numită multifuncțională și modernă. Chiar și un mod live este disponibil pentru pariuri pe acele evenimente sportive care au loc deja.

Oferta disciplinelor se află în partea stângă a filei și constă din următoarele sporturi:

Pentru fanii disciplinelor esports, o gamă largă de meciuri este disponibilă pentru CS Global Offensive, Dota 2, World of Warcraft, League of Legends, Starcraft și alte jocuri. La fel ca cele mai bune case de pariuri din lume, 7777 MD oferă pariuri pe evenimente politice. De exemplu, puteți prevedea rezultatul alegerii primului ministru al Marii Britanii sau al președintelui Statelor Unite.

În ciuda faptului că nu are o recenzie 7777 md pentru a desfășura activități în întreaga lume, site-ul are o listă largă de pariuri care vor satisface chiar și cel mai exigent parior. Există mai mult de 1.000 de meciuri în linia evenimentelor de fotbal. Sunt acoperite atât campionatele internaționale, cât și cele locale.

Piața pariurilor poate fi văzută pe exemplul meciului Brugge — PSG:

Avantajul site-ului web al casei de pariuri este interfața sa intuitivă. Toate informațiile sunt pictate în alb mare și îndrăzneț pe un fundal contrastant. Dacă se dorește, piața pentru pariuri pe un eveniment poate fi filtrată și pot fi selectate doar prima jumătate, handicapuri, pariuri rapide, cornere, cele de bază.

Înregistrarea și verificarea jucătorilor din Moldova

Recenzie a casei de pariuri 7777 md oferă înregistrare și verificare rapidă jucătorilor din Moldova. Este suficient să găsiți butonul roșu în colțul din dreapta sus al paginii principale, să apăsați clic și să completați următoarele date personale obligatorii:

Apoi, trebuie să vă gândiți la o parolă puternică, aceasta trebuie să aibă cel puțin 5 caractere. Pentru a finaliza înregistrarea, trebuie să rezolvați un captcha simplu din 4 cifre. În plus, este posibil să vă abonați la newsletter, bonusuri și oferte speciale.

Cetățenii Moldovei nu trebuie să fie verificați pentru a utiliza casa de pariuri de stat. În etapa de înregistrare, utilizatorul indică un ID unic al cărții de identitate, care este format din 13 cifre. Acest lucru este suficient pentru utilizarea completă a contului.

Pentru cetățenii statelor străine, dezavantajul de 7777 md este că nu este posibil să vă înregistrați în această casă de pariuri fără a fi pe teritoriul al Moldova. Numai persoanele care locuiesc în această țară pot folosi serviciile Loteriei Naționale.

Depunerea și retragerea fondurilor de la jucătorii din Moldova

Recenzie a casei de pariuri 7777 md face posibilă efectuarea unui depozit de joc în mai multe moduri:

Este permisă depunerea a cel puțin 100 de lei. Suma maximă pentru reaprovizionare este de 299 mii unități din moneda moldovenească. Fondurile sunt creditate instantaneu în cont, ceea ce este un plus.

Dacă utilizatorul nu are un portofel electronic, se pot depune numerar. Pentru a face acest lucru, trebuie să vizitați birourile Moldpresa sau Poșta Moldovei. O altă modalitate este transferul bancar. Pentru a face acest lucru, trebuie să vizitați sucursala Moldindconbank. Casierului trebuie să i se solicite să completeze depozitul 7777 md. Pentru a face acest lucru, este suficient să denumiți suma și să prezentați o carte de identitate. Suma minimă este de 200 de lei.

Dacă nu doriți să cheltuiți atâția bani, puteți utiliza terminalele de plată sau chioșcurile Moldpresa. Pentru completare, 10 lei vor fi suficienți. Aceleași sume sunt acceptate de terminalele sistemelor de plăți Qiwi Moldova și RunPay.

Banii câștigați pot fi retrași în mai multe moduri:

În aceste puncte, puteți primi maximum 200 până la 10 mii de lei. Dacă suma câștigătoare este mai mare, trebuie să apelați numărul de telefon indicat pe site.

Pariuri minime și maxime în casa de pariuri 7777 md

În ciuda faptului că recenzie 7777 md conferă acestei case de pariuri statutul Loteriei Naționale, valoarea pariului minim este destul de mare. Pentru a încheia un pariu sportiv, va trebui să cheltuiți cel puțin 10 lei. Suma maximă a pariului depinde de disciplină, cote și caracteristici ale evenimentului. Acesta este calculat pentru fiecare meci de către casa de pariuri individual.

Aplicatie mobila

Pentru a plasa rapid și confortabil pariuri sportive online, mulți pariori folosesc aplicații mobile. Dezavantajul biroului 7777 md este că nu dispune momentan de o aplicație mobilă. Este disponibilă doar o versiune optimizată a site-ului pentru browserele mobile cu o interfață simplificată.

Promoții și bonusuri

Pentru acei utilizatori care folosesc site-ul Loteriei Naționale a Moldovei pentru pariuri sportive online, sunt disponibile mai multe bonusuri:

Pariuri gratuite de până la 200 de lei pot fi obținute prin plasarea a 2 pariuri exprese. Un cupon trebuie să conțină cel puțin 2 meciuri de fotbal. Doar evenimentele din Liga Campionilor sunt eligibile pentru această promoție. Câți bani va primi utilizatorul ca bonus depinde de suma pariurilor:

Cota pentru fiecare pariu trebuie să fie de cel puțin 1,30. Trebuie să știți că evenimentele din secțiunea Cashout nu participă la promoție.

Casa de pariuri oferă jucătorilor noi până la 2 mii de lei și 200 de rotiri gratuite. Oferta este nelimitată. Pentru a primi fonduri pentru depunerea bonusului, trebuie să vă completați contul pentru prima dată după înregistrare în valoare de 100 până la 1000 de lei.

Despre serviciul de asistență pentru jucătorii din Moldova pe site-ul 7777 md

Pentru o revizuire detaliată 7777 md, merită luată în considerare calitatea asistenței pentru clienți. Pentru a raporta o problemă sau pentru a obține un răspuns la întrebarea dvs., trebuie să găsiți fila „Ajutor”, care se află în partea dreaptă sus a paginii principale. Există mai multe oportunități de a contacta operatorul.

Cel mai rapid și mai convenabil mod este de a începe un chat online cu un angajat al Loteriei Naționale. Operatorii lucrează șapte zile pe săptămână și non-stop. De asemenea, puteți apela numărul de telefon. Pentru a contacta un angajat real, trebuie să apăsați 9. Un mesaj mai detaliat poate fi trimis prin e-mail. Adresa — [email protected].