Revizuirea bonusului de înregistrare în 7777md

Bun venit bonus 7777md la înregistrare se acordă tuturor utilizatorilor noi. În ciuda faptului că acesta este site-ul Loteriei Naționale din Moldova, o întreagă secțiune este dedicată pariurilor sportive. Un începător care intenționează doar să efectueze un depozit pentru prima dată poate participa la promoția nelimitată „Bonus de depunere pentru jucătorii noi”.

Pentru a primi un bonus 7777md la înregistrare, trebuie să vă completați depozitul de joc. În 2022, acest lucru se poate face fără a pleca de acasă. Sunt potrivite portofelele electronice BPay, Paynet, Qiwi Wallet Moldove, RunPay.

Dacă nu aveți un portofel electronic sau un card bancar, puteți utiliza numerar pentru a primi un bonus 7777md la înregistrare. Chiar și cele mai mici orașe din Moldova au sucursale ale Moldpresa, Moldovan Post sau Moldindconbank. Este suficient ca jucătorul să-și arate pașaportul sau altă carte de identitate și, de asemenea, să numească suma de completare.

Termenii și condițiile bonusului de bun venit pe site-ul Loteriei Naționale a Moldovei

Pentru a primi un bonus la prima depunere 7777md, un nou utilizator trebuie să:

În plus față de bonus la prima depunere 7777md oferă rotiri gratuite. Pot fi folosite pentru a juca sloturi gratuit. Numărul de rotiri gratuite depinde de cât a depus utilizatorul în cont:

Pentru a primi un bonus la prima depunere 7777md, este permis să depuneți nu mai mult de 1.000 de lei în cont. Pentru a transfera această sumă într-un depozit real, trebuie să cheltuiți de 4 ori mai mult pe pariuri. 7777md oferă un bonus chiar și după a doua depunere. Dar soldul suplimentar va primi doar 50% din sumă. Puteți începe să utilizați soldul bonus numai atunci când rămâneți fără fonduri pe cel principal. De asemenea, îl puteți folosi pentru a cumpăra bilete electronice.

Alte bonusuri în BC 7777md

În plus față de 7777md bonus de bun venit oferă să participe la 2 promoții. Sunt conectați cu Liga Campionilor. Una dintre ofertele speciale se numește „GOLDEN 7”. Pentru a participa la promoție, trebuie să plasați un pariu pe un meci de fotbal în modul live. Aceasta înseamnă că trebuie să plasați un pariu când evenimentul va avea loc deja. Condițiile suplimentare sunt:

Spre deosebire de 7777md bonus de bun venit, utilizatorul nu primește bani bonus, ci bilete electronice. Pot fi folosite pentru a juca GOLDEN 7. Dacă pariorul a cheltuit de la 150 la 300 de lei pe un pariu în modul live, va primi 20 de bilete.

O altă promoție în afară de 7777md bonus de bun venit este asociată cu un pariu gratuit de până la 50% pe pariuri rapide. Doar evenimentele UEFA Conference League vor participa.

Cum să vă înregistrați la o casă de pariuri

Pentru a 7777md bonus prima depunere, un nou utilizator trebuie să se înregistreze. Pentru a face acest lucru, în colțul din dreapta sus trebuie să găsiți pictograma roșie și să faceți clic pe ea. În prima etapă, trebuie să furnizați date cu caracter personal precum numele și prenumele, numărul de telefon mobil, adresa de e-mail, data nașterii, sexul, țara de origine. De asemenea, este necesar să se indice dacă utilizatorul este o persoană vulnerabilă din punct de vedere politic.

Pentru a finaliza înregistrarea, casa de pariuri se va oferi să vină cu o parolă puternică. Pentru a primi un 7777md bonus prima depunere, fiecare cetățean al Moldovei trebuie să treacă prin verificare. Este aproape instantaneu.

Este suficient să indicați numărul identificatorului unic IDNP. Fără această procedură, jucătorul nu va putea utiliza pe deplin site-ul. Nu doar că nu va fi posibil să retragi bani, ci și să participi la diverse promoții. IDNP este un cod numeric unic de 13 cifre.

Caracteristici ale casei de pariuri 7777md

Principala caracteristică a casei de pariuri 7777md este că site-ul este dedicat nu doar pariurilor sportive, ci și loteriilor. Puteți lua parte la ele fără să vă deplasațik. Acesta este site-ul Loteriei Naționale din Moldova, unde puteți afla adevăratele rezultate ale extragerilor. Pentru a avea șansa de a câștiga peste 1 milion de lei, ar trebui să-ți încerci norocul și să cumperi bilete pentru Aur7, Piramida de Aur sau Make Dreams.

Diverse loterii instant sunt, de asemenea, disponibile pe site. În ciuda temei principale, 7777md este, de asemenea, un birou de pariuri cu drepturi depline. Pariurile pot fi plasate pe toate disciplinele sportive majore, precum și pe turneele de jocuri pe computer. Există, de asemenea, un mod live, ca orice altă casă de pariuri modernă. Particularitatea acestui birou este că nu are o aplicație mobilă, ceea ce reprezintă un dezavantaj pentru mulți.

Pe scurt despre casa de pariuri

Până în 2019, Loteria Națională nu a fost la fel de populară printre locuitorii Moldovei ca acum. Cererea de bilete a început să crească după ce oligarhul bulgar Vasil Bozhkov a devenit partener de 7777 md. Investițiile au început în Loteria Națională, circulația a crescut semnificativ și au fost deschise noi puncte de cumpărare a biletelor.

În curând a apărut un site web care îndeplinește toate cerințele moderne. Avantajul pentru locuitorii Republicii Moldova 7777md este că marja casei de pariuri este minimă. Fiabilitatea biroului este garantată de stat, ceea ce reprezintă și un plus.

7777md va fi util pentru cei care au achiziționat un bilet de hârtie la oficiul poștal sau la orice alt punct de vânzare și doresc să verifice rezultatele extragerii. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să introduceți codul. Dacă nu există un televizor, puteți viziona programe TV cu extrageri pe site-ul Loteriei Naționale.

7777md oferă tuturor oportunitatea de a deveni membru al clubului lor VIP. Cheltuind o sumă mică, utilizatorul poate participa în mod regulat la concursuri exclusive. De exemplu, în august 2022, un membru al clubului VIP al Loteriei Naționale a Moldovei a câștigat o mașină în valoare de 150 de mii de lei.