Cele mai bune cazinouri online care acceptă Tether

Lumea cazinourilor online este un caleidoscop de lumini intermitente, jackpot-uri și promisiuni mari în care Tether, o monedă digitală mai stabilă decât fața unui jucător de poker, este noul standard convenabil de plată. Au trecut vremurile în care adoptarea criptomonedelor era la fel de rară ca o încrucișare între un arici și un șarpe. Acum este la fel de obișnuit ca să găsești un slot machine în Vegas.

Dar există o nuanță: în ciuda faptului că cazinourile care acceptă Tether au cucerit de multă vreme piața jocurilor de noroc online, acest lucru nu a lăsat furnizori de servicii de încredere. Așa că ne-am îmbrăcat pălăriile de detectiv (cele cu stil, desigur), ne-am șters lupele și am plecat într-o căutare demnă de Sherlock Holmes pentru a rezolva acest mister. Rezultat? Un rating alcătuit cu grijă, care include exclusiv cele mai bune cazinouri online cu Tether din Moldova, unde onestitatea nu este doar o politică, ci principalul principiu de funcționare al înființării!

Ce este Tether și cum se creează un portofel cripto?

Din punct de vedere tehnic, Tether (simbolul ₮) este un token de criptomonedă care este emis de Tether Limited din noiembrie 2015, susținând că valoarea sa este susținută în proporție de 80% de fonduri în conturi bancare în dolari SUA sau echivalentul acestora. Rezultă din aceasta că 1 USDT este întotdeauna egal sau aproape de rata de 1 USD. Activul este clasificat drept stablecoin, în timp ce circulația sa este reglementată de legile Insulelor Virgine Britanice, SEC și chiar Commodity Futures Trading Commission CFTC.

Pentru a spune simplu, Teser este ca acel unchi de încredere, ușor plictisitor, care insistă mereu să poarte un costum de afaceri la o cină obișnuită în familie. Într-o petrecere a monedelor digitale în care Bitcoin și Ethereum sunt veri colorați, imprevizibili, care fluctuează sălbatic în preț și popularitate, el își asumă rolul autorității previzibile necesare pentru a aduce ordine în haos. Când totul s-a terminat, te va duce acolo unde trebuie să mergi cu un pic de dramă. Astfel, USDT oferă un sentiment de securitate și stabilitate, un refugiu pentru cei care sunt puțin îngrijorați de suișurile și coborâșurile Bitcoin și monedele similare.

Pentru cei care nu înțeleg, Tether este în esență un dolar, dar cu avantajele criptomonedelor. A unit două lumi financiare: fiat și digital. Acesta este motivul pentru care cazinourile online USDT au câștigat popularitate. Astfel de unități oferă clienților posibilitatea de a efectua tranzacții rapide, sigure și anonime atunci când depun și retrag fonduri. Acest lucru face jocurile de noroc mai atractive.

În ceea ce privește deschiderea unui portofel pentru stocarea jetoanelor Tether (USDT), această operațiune presupune efectuarea unui număr de pași simpli.

Selectați tipul de portofel criptografic:

Toate sunt accesibile, ușor de înțeles și nu necesită un doctorat în criptografie. Folosirea lor este ca și cum ai avea o bancă elvețiană în buzunar, doar că fără munți, jodel și conexiuni lungi.

Dacă începeți un portofel cripto doar pentru a juca într-un cazinou, fără să plănuiți să vă descoperiți talentele pentru tranzacționare sau investiții private, este suficient să vă limitați la stocare standard și, cel mai important, gratuit. Vorbim despre aplicații și platforme de schimburi cripto de încredere. Atât în ​​primul cât și în al doilea caz, crearea unui portofel cripto pentru Tezer implică:

Fiecare dintre etape poate fi diferită, dar va fi cu siguranță însoțită de instrucțiuni detaliate, astfel încât să nu puteți greși.

Cum să vă reîncărcați contul

Înainte de a utiliza cazinourile care acceptă Tether pentru a juca pentru bani, mai întâi trebuie să achiziționați un dolar digital pe un schimb sau printr-un schimbător și să îl salvați în portofelul dvs. cripto. După aceea, tot ce trebuie să faci este să faci o depunere într-un mod complet standard:

Dacă nu sunteți încă membru al clubului, creați un cont.
După ce v-ați conectat pe site-ul cazinoului, găsiți secțiunea cu casa de marcat virtuală.
Selectați stablecoin ca metodă de plată curentă.
Resursa va crea o adresă la care vor fi trimise fondurile.
Copiați ID-ul primit, întoarceți-vă în portofel, introduceți-l în câmpul de transfer și indicați suma pe care doriți să o transferați.
Verificați totul înainte de a confirma tranzacția, având o grijă deosebită pentru a vă asigura că adresa a fost introdusă fără erori și că standardele de rețea se potrivesc – OMNI, ERC20, TRC20 etc.
Faceți clic pe butonul de trimitere și lăsați blockchain-ul să-și facă treaba.
Gata, ești gata să joci.

De regulă, cazinourile cripto nu percep nimic pentru completarea contului tău Tether. Dacă comisionul este reținut, acesta se calculează automat și imediat inclus în plată.

Sfat: Amintiți-vă să pariați în mod responsabil. Tranzacțiile cu criptomonede, inclusiv cele care utilizează Tether, sunt ireversibile. Prin urmare, asigurați-vă că trimiteți fonduri către un cazinou de încredere. Studiați întotdeauna reputația unității, citiți recenziile utilizatorilor despre aceasta și asigurați-vă de fiabilitatea furnizorului de servicii folosind agregatoare de rating precum ale noastre.

Cum să retragi câștigurile

Odată cu încasarea unui cont la un cazinou online USDT, lucrurile sunt similare cu intrarea, de fapt, ca și în cazul tuturor celorlalte instrumente de decontare financiară. Cu toate acestea, există diferențe importante.

Pentru a comanda o retragere de fonduri, trebuie să:

În plus, multe cazinouri online de top acceptă retragerea de fonduri în criptomonedă într-un cont bancar și invers, cu conversie automată. Verificați disponibilitatea unui astfel de serviciu prin suportul operatorului dvs. de jocuri de noroc.

Avantajele și dezavantajele criptomonedei Tether

Studiind cu atenție cele mai bune cazinouri online cu Tether pentru clasare, am avut ocazia să dezvăluim câteva dintre avantajele și dezavantajele „monedei stabile”. Așa că stați pe loc, colegi high rollers și entuziaști de cripto, pentru că este timpul să vă arătați cărțile.

Avantaje

Pentru jucătorii de cazinou, avantajele Tether sunt incontestabile:

Stabilitate. Numele jetonului vorbește de la sine – se presupune că moneda USDT este legată de rata unui custode real al valorii materiale, cum ar fi dolarul american. Aceasta înseamnă că nu te vei trezi într-o dimineață și nu vei descoperi că jackpot-ul de ieri s-a depreciat astăzi cu câteva zeci de procente.
Confidențialitate. Folosind Tether, mențineți un anumit nivel de confidențialitate fără a dezvălui informații personale atunci când faceți tranzacții.
Viteză. Tranzacțiile Tether au loc mai repede decât poate un dealer să joace o mână câștigătoare în pokerul cu mize mari.
Comisioane mici. Cu multe alte metode de plată, cum ar fi cardurile de credit sau portofelele electronice, jucătorii se confruntă adesea cu comisioane mari. În cazul Tether, costurile sunt minime sau inexistente.

Defecte

Probleme cu rezervarile. Criticii și-au exprimat îngrijorarea dacă există destui dolari reali care susțin emisiunea de token digital de către Tether Limited.
Ambiguitatea statutului. Documentația oficială a proiectului afirmă că USDT nu este un instrument de plată sau bani. Prin urmare, schimbul jetonului cu dolari și alte valute fiduciare nu este garantat. Dacă o monedă își pierde brusc popularitatea sau garanția, cel mai probabil se va transforma în numere goale pe soldul portofelului dvs. cripto. Din fericire, un astfel de scenariu este puțin probabil.
Centralizare. Când se analizează tranzacțiile cu monede stabile folosind Tether Explorer, se dovedește că marea majoritate a jetoanelor sunt concentrate în peste 100 de adrese. Acest lucru creează riscuri pentru marii deținători și pentru comunitate în ansamblu, dar nu este atât de semnificativ pentru jucătorii de cazinou.

În concluzie, trebuie menționat că folosirea Tether pentru a susține un hobby de jocuri de noroc este mai profitabilă decât nu, dar totul are capcanele sale. Nu uitați să fiți la curent cu știrile despre criptomonede și să aveți întotdeauna la îndemână o metodă de plată de rezervă.

Securitatea utilizării Tether

Să revenim din nou la analogii. Gândiți-vă la Tether ca fiind „unchiul cool” al familiei de criptomonede. El spune că este stabil, de încredere și întotdeauna dispus să-ți împrumute un dolar (sau echivalent digital). Dar la fel ca tipul cool care uneori își uită PIN-ul cardului în cel mai rău moment posibil, Tezer a avut momentele ei „Oh, unde s-au dus activele mele de rezervă?”. În plus, fondurile au dispărut în mod repetat din seiful lui „inexpugnabil”, iar când întrebi cum se poate întâmpla asta, unchiul face cu ochiul înțelept și spune: „Nu vă faceți griji, este doar o vulnerabilitate tehnică, lucrăm deja la eliminarea ei. .”

Dar să nu fim prea duri. Tether încearcă. În ultimii ani, ecosistemul său a devenit într-adevăr mai fiabil și mai transparent, iar reputația sa s-a îmbunătățit considerabil. De acord, locul trei în clasament după capitalizarea de piață a criptomonedelor spune ceva. Prin urmare, puteți utiliza în siguranță USDT pentru plăți la cazinou.