Revizuirea bonusului de înregistrare în Pin Up

Bonus Pin Up la înregistrare este dat o singură dată. În același timp, utilizatorul nu ar trebui să aibă alte conturi în această casă de pariuri. Pentru a-l primi, trebuie să efectuai primul depozit de joc în valoare de până la 7 mii lei moldovenești.

În contul bonus de joc, utilizatorul primește de la 100% la 125% din suma depozitului. Nu trebuie să faceți nimic pentru a participa la promoție. Credite Pin Up bonus prima depunere automat. Procentul depinde de valoarea suplimentului:

Locuitorii din Moldova au posibilitatea să-și completeze contul după înregistrare în mai multe moduri: carduri bancare MasterCard, Visa; Payoneer, MuchBetter, ecoPayz, Piastrix, Maestro, AdvCash și alte portofele electronice. Acceptă casa de pariuri și tranzacții prin criptomonede.

Termeni și condiții bonus

Bonus Pin-Up.bet la înregistrare trebuie pariat pentru a primi fondurile câștigate. Pentru a face acest lucru, trebuie să respectați regulile și condițiile casei de pariuri:

Bonus la prima depunere Pin-Up.bet face posibilă utilizarea numai atunci când fondurile din contul real sunt scoase. Puteți plasa pariuri atât în ​​prematch cât și în modul live.

Alte bonusuri la casa de pariuri Pin Up

Pin-Up.bet bonus de bun venit oferă doar începătorilor, iar pentru pariorii cu experiență există și alte oferte speciale și promoții. Printre acestea se numără și:

Esența „Cashback on Express” este că compania va returna banii utilizatorului chiar dacă unul dintre pariurile de pe bile teste pierdut. Procentul maxim de rambursare este de 55%. Câți bani va primi pariorul în caz de pierdere depinde de numărul de pariuri de pe bilet:

Bonus Pin-Up.bet la înregistrare dă și sub denumirea „Cashout”. Aceasta este o oportunitate de a cere mai devreme să calculăm cota și să obținem un câștig.

Cu ocazia Ligii Europa și a Ligii Campionilor, promoțiile tematice sunt organizate pe site-ul Pin Up bet Casa de pariuri te invită să participi la test. Întrebările sunt legate de fotbal. Dacă le răspundeți corect, utilizatorul primește un pariu gratuit. Suma depinde de rezultatul testului.

În plus față de Pin Up bonus prima depunere oferă asigurare pentru pariuri exprese pe evenimente sportive ca parte a selecției grupelor din Liga Campionilor. Pentru a participa la promoție, nu ar trebui să existe alte oferte speciale activate în contul dvs. personal. Trebuie să plasați un pariu expres, care constă în cel puțin 3 evenimente. Dacă una dintre pariuri nu reușește, casa de pariuri va returna banii sub forma unui pariu gratuit.

Pin Up bonus de bun venit pregătit pentru pariorii cărora le place hocheiul. În cinstea noului sezon al KHL, 500 de utilizatori vor primi câștiguri duble la pariurile de succes pe meciurile Ligii Continentale.

Pin Up bonus de bun venit oferă jucătorilor care își serbează ziua de naștere bonusuri speciale. Pentru a face acest lucru, trebuie să treceți cu siguranță prin verificare. Bonusul nu se acumulează independent. În termen de 7 zile înainte sau după ziua de naștere, trebuie să accesați contul dvs. personal și să faceți clic pe butonul „Obțineți pariul gratuit”. Suma bonusului este de până la 250 de lei.

Cum să vă înregistrați în casa de pariuri Pin-Up.bet

Pentru a primi un bonus la prima depunere PinUp bet, trebuie să vă înregistrați pe site. Pentru a crea un cont personal, trebuie să specificați următoarele date personale: orașul de reședință, numele complet, data nașterii, adresa de înregistrare, sex, numărul de telefon mobil și adresa de e-mail. Este important ca numele, prenumele să coincidă cu pașaportul.

Pentru a finaliza înregistrarea, trebuie să alegeți cu o parolă. Pentru a retrage fonduri, utilizatorul trebuie să treacă prin verificare. Acest lucru va necesita o fotografie de înaltă calitate sau scanarea unui document de identitate. Poate fi fie pașaport, fie permis de conducere. De asemenea, va trebui să confirmați înregistrarea.

Pentru a primi bonus la prima depunere Pin Up, trebuie să creați un cont de joc. Moneda trebuie selectată în etapa de înregistrare. La Pin Up bet, puteți face o depunere în lei moldovenești.

Pentru înregistrare și verificare mai rapidă, puteți utiliza aplicația mobilă. Dacă smartphone-ul dvs. se bazează pe iOS, puteți descărca aplicația din AppStore oficial. Utilizatorii cu telefoane Android vor trebui să instaleze aplicația direct de pe site, deoarece aceasta nu este disponibilă pe Google Play din cauza politicii companiei.

Pe scurt despre casa de pariuri

Compania de pariuri Pin-Up.bet este cunoscută nu numai în Moldova, ci și în alte țări ale lumii. Site-ul web al operatorului există din 2011. Un birou este înregistrat în Cipru. Are o licență de la Curacao, care îi permite să funcționeze în multe țări din întreaga lume.

Pin-Up.bet, deși se bazează pe insula Cipru, se concentrează mai mult pe publicul de limbă rusă. Majoritatea utilizatorilor sunt rezidenți ai țărilor din fosta Uniune Sovietică.

Lista disciplinelor este largă. Pe lângă fotbal, hochei, tenis, volei și alte sporturi populare, pariurile în 2022 pot fi făcute pe handbal, arte marțiale mixte, turnee de jocuri pe computer. Există, de asemenea, discipline mai neobișnuite, inclusiv motorsport, lacrosse, hurling, șah, surfing, evenimente politice.

Cu cât sportul este mai popular, cu atât oferta evenimentelor este mai largă. La fel ca alte case de pariuri, casa de pariuri lucrează mai ales la meciurile de fotbal.

Pe lângă pariurile sportive, casa de pariuri oferă jocuri de cazino și TV. Sunt disponibile sloturi clasice, ruletă, poker, blackjack, baccarat și multe altele. Există mai mult de 100 de jocuri pe site.