Revizuirea bonusului de înregistrare în Betcity

Bonus Betcity la înregistrare îi place pe toți utilizatorii noi. Dezavantajul acestei case de pariuri pentru locuitorii Moldovei este că este imposibil să efectuezi o depunere de joc în lei. Furnziorul de pariuri sportive oferă o alternativă:

Bonus Betcity la înregistrare oferă automat după prima depunere. Acesta constă într-un pariu gratuit, adică într-un pariu gratuit pentru o anumită sumă. Depinde în ce monedă de joc utilizatorul a depus:

În consecință, pentru a primi bonusul, trebuie să completați depozitul într-o sumă de 2 ori mai mare. Acestea sunt 1000 de ruble, 20 de dolari, 14 euro, 400 de grivne sau 5200 de tenge.

Pentru a primi bonus Betcity la înregistrare, puteți depune bani în contul dvs. utilizând următoarele moduri:

Chiar dacă utilizatorul are un cont într-un portofel sau pe un card în lei, sistemul de plată se va converti automat în moneda dorită. Puteți, de asemenea, să completați depozitul folosind criptomonede, dar Bitcoin, Ethereum și Tether nu pot participa la promoții și oferte speciale.

Termeni și condiții bonus

Pentru a primi bonus la prima depunere Betcity, trebuie să îndepliniți următoarele condiții ale casei de pariuri:

Pentru a utiliza bonus la prima depunere Betcity, utilizatorul trebuie să fie atent la următoarele aspecte:

Informații despre soldul bonus la prima depunere Betcity după ce pariul este întotdeauna situat în colțul din dreapta sus al paginii. Puteți vizualiza starea pariului în secțiunea „Pariuri curente”. Dacă evenimentul a avut loc deja, informațiile vor fi în „Pariuri calculate”.

Alte bonusuri la casa de pariuri Betcity

În plus față de Betcity bonus de bun venit are 2 promoții:

Oferta specială „Rambursare pentru pariuri nereușite” va fi valabilă până la sfârșitul din 2022. Condițiile promoției sunt următoarele:

Fondurile pot fi utilizate pentru orice pariuri, inclusiv pentru pariuri exprese. De asemenea, puteți face un pariu în modul live. Dacă toți banii se pierd, pariorul va primi următoarele rambursări:

Spre deosebire de Betcity bonus de bun venit, rambursarea va merge în contul principal, nu în cel suplimentar. Banii pot fi folosiți doar pentru a plasa pariuri. Este permisă retragerea sumei bonusului numai după ce utilizatorul a cheltuit de 3 ori mai mult pentru pariere. Dacă Betcity bonus de bun venit este pentru începători, această promoție este mai potrivită pentru pariorii cu experiență care cheltuiesc mulți bani pe pariuri.

Cum să vă înregistrați pe site-ul Betcity

Pentru a obține Betcity bonus prima depunere, trebuie să parcurgeți un process de înregistrare simplu și ușor. În colțul din dreapta sus al paginii, trebuie să găsiți un buton verde pentru a vă crea un cont. Casa de pariuri necesită completarea următoarelor informații despre noul utilizator:

Autentificarea trebuie să fie formată din litere latine, puteți adăuga cifre. Trebuie să alegeți cu o parolă de încredere pentru a vă proteja contul de a fi piratat de fraudatori. Pentru Betcity bonus prima depunere, este imperativ ca utilizatorul să fie verificat.

Mai multe pagini ale pașaportului sau altei documente de identificare trebuie fotografiate. În unele cazuri, acest lucru nu este suficient pentru casa de pariuri și solicită o conferință video cu operatorul. Înainte de a vorbi cu un angajat de la casa de pariuri, trebuie să vă asigurați că aveți pașaportul cu dvs. Operatorul poate pune mai multe întrebări teoretice legate de jocurile de noroc.

Pe scurt despre casa de pariuri Betcity

În 2003, compania de pariuri Betcity a început să funcționeze pentru prima dată. Deși casa de pariuri se concentrează pe publicul de limbă rusă, operatorul nu este foarte popular în rândul locuitorilor din Moldova. Motivul este incapacitatea de a efectua un depozit de joc în moneda locală.

Majoritatea utilizatorilor acestei case de pariuri sunt din Federația Rusă. Inițial, casa de pariuri era considerată exclusiv rusă, dar a fost creată în Rostov-pe-Don. Biroul este acum în Cipru, iar Betcity are o licență internațională de la guvernul Curacao.

Pariorilor din Moldova le place această casă de pariuri cu o selecție largă de discipline sportive și o ofertă de evenimente. Nu există pariuri pe evenimente politice, dar în schimb casa de pariuri oferă o secțiune „Cultură”.

La fel ca majoritatea caselor de pariuri moderne, Betcity are un mod live. În acesta, pariorii plasează pariuri atunci când evenimentul are deja loc. De asemenea, puteți viziona emisiuni video ale unor meciuri. Fanii jocurilor pe computer pot paria pe rezultatele evenimentelor eSports. Există regulat turnee în ofertă pentru Counter Strike, Dota 2 și alte jocuri. Cea mai largă ofertă de pe site-ul operatorului este fotbalul. În timpul sezonului diferitelor campionate internaționale, pariurile pot fi plasate pe mai mult de 1.000 de meciuri.