Revizuirea bonusului de înregistrare în Bet365

Bonus Bet365 la înregistrare este acordat tuturor pariorilor care nu s-au înregistrat niciodată pe site-ul acestei case de pariuri. Promoția se numește „Client nou”. Pentru a primi un bonus Bet365 la înregistrare utilizatorul trebuie să facă o depunere. Pariorii din Moldova nu pot deschide un cont în lei, însă banca va converti automat moneda locală în euro sau dolari SUA. Puteți să completați depozitul folosind:

Pentru a obține bonus Bet365 la înregistrare mai rapid, puteți instala aplicația mobilă. Există o versiune atât pentru produsele Apple, cât și pentru utilizatorii de smartphone-uri bazate pe Andoid.

Bonus de bun venit Termeni și condiții

Pentru a primi un bonus la prima depunere Bet365, trebuie să vă completați contul în valoare de 10 până la 30 de euro. Ei trebuie cheltuiți pentru pariuri sportive de calificare. Soldul bonusului va primi fonduri de până la 30 EUR. Acesta este bonusul maxim pe care se poate baza un nou client.

Pentru a utiliza bonus la prima depunere Bet365, trebuie să așteptați până când toate pariurile calificate au fost jucate. Nu este necesar să activați promoția imediat după înregistrare. Puteți primi un bonus în termen de o lună de la crearea unui cont nou. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți fila „Ofertele mele” în contul dvs. personal și să faceți clic pe „Obțineți acum”.

Bonus la prima depunere Bet365 nu poate fi retras pe un card sau un portofel electronic. Este folosit pentru a plasa pariuri noi. Dacă vor avea succes, câștigurile vor fi creditate în contul principal. Utilizatorul este obligat să utilizeze bonusuri de pariere în termen de 90 de zile de la primire, în caz contrar acestea vor fi anulate.

Există câteva condiții pentru calificarea pariurilor pentru bonus. În primul rând, cota trebuie să fie de cel puțin 1,20. Pariurile expres sunt implicate doar parțial. Se va conta doar rezultatul biletului pe care au fost mizați cei mai mulți bani. Pariurile efectuate utilizând opțiunea Cash Out nu sunt luate în calcul.

Alte bonusuri la casa de pariuri Bet365

În plus față de Bet365 bonus de bun venit oferă pariorilor posibilitatea de a participa la alte promoții, inclusiv:

O altă ofertă specială se numește Garanția de schimb. Diferența față de Bet365 bonus de bun venit este că este relevantă doar pentru meciurile de fotbal. Dacă utilizatorul plasează un pariu pe un jucător individual, iar acesta este înlocuit înainte de sfârșitul primei reprize, casa de pariuri va returna integral pariorii cheltuiți pariorului. Acestea vor fi creditate nu în principal, ci în soldul bonus, care este un minus.

Spre deosebire de Bet365 bonus de bun venit, retragere anticipată 2022 este potrivit pentru jucătorii mai experimentați, care sunt bine versați în fotbal. Pentru a participa, pariorul trebuie să plaseze un pariu simplu pe rezultatul unuia dintre meciurile din prematch.

Dacă în orice moment al jocului echipa pe care a fost făcut pariul este cu 2 sau mai multe goluri înaintea adversarului, fondurile cheltuite pe pariu vor fi returnate integral. Chiar dacă meciul se termină în înfrângere, utilizatorul va primi în continuare bonusuri de pariere.

Cum să vă înregistrați la o casă de pariuri

Pentru a primi un Bet365 bonus prima depunere, trebuie să vă înregistrați un cont nou. În prima etapă, va trebui să furnizați o mulțime de date cu caracter personal. Nu este doar un număr de telefon, un nume și o adresă de e-mail, ci și adresa de rezidență și un cod poștal.

Pentru a finaliza înregistrarea, un nou client trebuie să vină cu o parolă puternică și să o amintească. Pentru a vă introduce rapid contul pe site și în aplicația mobilă, trebuie să introduceți în plus cu un cod PIN format din 4 cifre.

Bet365 bonus prima depunere nu poate fi primit fără verificare. Vă puteți confirma contul astfel:

Documentele trebuie confirmate de un angajat real al casei de pariuri, astfel încât să puteți aștepta finalizarea primei etape de verificare timp de câteva zile. Pentru confirmarea finală a contului, operatorul vă va cere să încărcați o fotografie a pașaportului sau a altei cărți de identitate, precum și un document suplimentar. Acesta ar putea fi un extras bancar în numele utilizatorului sau o chitanță fiscală.

Pe scurt despre casa de pariuri Bet365

Bet365 este pe piață de peste 45 de ani. A fost fondată în 1974. Inițial, compania era cunoscută doar în Marea Britanie, dar acum serviciile sale sunt utilizate în întreaga lume, inclusiv în Moldova. Înainte de apariția internetului, casele de pariuri acceptau pariurile pe sport în birourile fizice.

În 2005, a fost lansat site-ul Bet365. În același timp, toate punctele tradiționale de pariere au fost închise. Avantajul site-ului Bet365 pentru rezidenții din Moldova este că există o versiune în limba română.

Bet365 a câștigat mai multe premii de prestigiu. Printre acestea se numără și titlul de cea mai bună casă de pariuri în conformitate cu eGaming Review Awards. Utilizatorul casei de pariuri este atras de multifuncționalitatea sa. Nu sunt disponibile doar pariuri sportive, dar sunt disponibile și sloturi, poker și cazinouri.

Lista disciplinelor sportive va satisface atât începătorii, cât și profesioniștii în pariuri. Lista include nu doar fotbal, hochei și baschet, ci și MMA, futsal, autostradă, snooker, rugby, loterie, sporturi de iarnă, ciclism, turnee cibernetice și multe altele. Oferă Bet365 să parieze pe evenimente politice. Profiturile pot fi obținute prin prezicerea cine va fi următorul prim-ministru britanic sau președinte francez. Cea mai largă ofertă din fotbal. Sunt acoperite atât campionatele internaționale, cât și micile turnee locale.